Jeg forstår ikke...

Journaliststuderende er så nemme at hade

Og jeg hader faktisk også mig selv lidt. Især når jeg kigger på mit – relativt nyerhvervede – pressekort. Jeg ligner jo allerede en, der er så tynget af min manglende troværdighed, at jeg bør ændre kurs. 

Ej. Seriøst. Min oplevelse er, at der er sindssygt mange fordomme over for journaliststuderende. Jeg havde selv en masse, før jeg selv begyndte i Bunkeren. Jeg forestillede mig en flok selvhøjtidelige, københavnsktalende (nothing wrong with that, det fuldender bare stereotypen..) og selvpromoverende unge mennesker. (De er der også..) men hovedsagligt er mine fordomme blevet bragt til skamme. Folk på DMJX er faktisk ret søde. Og præcis ligeså usikre som jeg selv er. 

Vores pressekort er nok bare en måde at kompensere for usikkerheden på. 

Ingen kommentarer endnu *græder*

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget, og det er noget pis.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg forstår ikke...