Falafler på gefühl

Secret single behavior


{bumsen er ikke min, men min mors. Ikke desto mindre stadig meget imponerende.}

It’s weird, but it just feels great, indrømmer Carrie Bradshaw i Sex and the City (som I selvfølgelig har set.) Hun taler om sin secret single behavior eller ‘hemmelige singleopførsel’. Underlige ting man gør, når man er alene og single (eller i et forhold, men din kæreste er i byen.) Jeg har en lang række mere eller mindre pinlige ting og ritualer, som næsten alle finder sted, når aftenen falder på, og jeg bare er ekstremt alene.

Jeg..

piller i min hud, mine hudorme og bumser

drikker 2 liter sodavand

æder en pakke tyggegummi

spiser direkte fra køleskabet

glemmer at gå i bad

piller næse (men spiser ikke bussemænd)

græder til søde dyrevideoer

leger twerkqueen til reggae/housemusik (og jeg kan ikke twerke)

tager dobbelthageselfies

bøvser og prutter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget, og det er noget pis.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Falafler på gefühl