En servicemeddelelse fra Jesper Fårekylling

Facebooknationen: Coop-kunder

Hvis man nogensinde kommer i tvivl om, hvorfor enhver virksomhed med respekt for sig selv har SoMe-ansvarlige på lønningslisten, skal I blot hoppe ind på Facebook og tjekke ud, hvad folk skriver i opslag og anmeldelser til butikker, webshops, restauranter og så videre. Der er ret meget godt guf.

I løbet af skoleåret er ovenstående noget, jeg kan bruge pinligt lang tid på – det er, som om det er en smule mere underholdende at læse om andres tåkrummende brok end at skrive fængende nyhedsrubrikker. Men i går lurede jeg mig ind på Coop-butikkernes Facebooksider, og der gemte sig da også lidt sommerguf.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget, og det er noget pis.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En servicemeddelelse fra Jesper Fårekylling