Podcastservice

5 hurtige (som får mig til at betvivle egen intelligens)


1. Jeg behandler mig selv elendigt, når jeg er syg. Medmindre jeg er så syg, at jeg ikke kan holde mig selv oprejst, er jeg virkelig en cunt mod mig selv. Det er pinefuldt kedeligt at ligge vandret en hel dag, og selvom jeg lugter langt væk af febersved, går jeg altid i selvsving med hovedrengøring, tøjvask og indkøb. Til trods for ømme muskler og brændende led prøver jeg konsekvent at gå en tur med rationalet, at frisk luft må hjælpe på influenza. Det har ikke gjort sig gældende endnu.

2. Jeg skylder penge til SKAT, og har gjort det i flere år. Faktisk fandt jeg først ud af det for et par dage siden, men anoreksi-Karoline fik beskeden i 2014. Desværre tog hun sig ikke af privatøkonomi, og siden da har gælden kun stået og trukket renter. Det er så irriterende, når fortids-Karoline gør det besværligt at være nutids-Karoline.

3. Jeg har et usundt forhold til tyggegummi. For eksempel inddeler jeg mit tyggegummi i to kategorier; 1. Skoletyggegummi (som det her) for det er billigt, ikke fantastisk godt, og det er nemt at have med i tasken, og 2. Aftentyggegummi (det her) som er dyrere, mere velsmagende og luksusagtigt.

I dag er min mor i Tyskland, og hun har tilbudt mig at købe et lille forråd med hjem. Et fornemt tilbud, som jeg besudlede ved at kræve, at hun først skulle sende mig et billede af udvalget, fordi jeg bliver en hysterisk møgunge, hvis hun tager noget med, der ikke falder i min smag.

4. Hver gang jeg løber tør for cigaretter, køber jeg en ny pakke. Og det hele startede, fordi jeg engang tilhørte den skole, som advokerede for, at man sagtens kunne være festryger uden at blive fast ryger. Det kan man ganske givet godt. Jeg kunne bare ikke.

5. Mindst en gang om ugen klikker jeg mig ind på Fie Laursens blog, selvom jeg ved, at det ikke vil føre til forløsning. Og sådan har det været i 3 år nu.

thumbnail_20161119_120215_resizedTyggegummi-tilføjelse: kender I den der irrationelle, uretfærdige vrede, som kun kan fremprovokeres over for nær familie? Den oplevede jeg lidt (meget) da jeg så modtog dette billede fra min mor, som nok er den dårligste fotograf på hele jordkloden.
Men hun prøvede. Hun prøvede, jo.

Næste indlæg

Podcastservice