At gå tilbage til en fuser

Ideer til billige julegaver


Jeg kan godt lide at give gaver, men de seneste par år har jeg taget mig selv i at blive lidt irritabel og knotten, når jeg har rendt rundt i menneskemylderet i Aarhus i december måned. Derfor er jeg begyndt at købe langt de fleste over nettet, eller også laver jeg dem selv (oplevelsesgavekort!) I år ønsker jeg mig vist ikke så meget, det skulle lige være en cykelhjelm eller en tur til Berlin.
Mit eget gavebudget er på ingen måde prangende, men det betyder ikke nødvendigvis, at man skal forære bras. Med tanke på at andre måske har det på samme måde, har jeg spejdet lidt rundt på Amazon, eBay og etsy og fundet et par rare ting, som vil gøre sig godt under juletræet.

18 kroner: 12 styks metalliske farveblyanter, som vil gøre sig godt i alle de voksenmalebøger (23 kroner) som hjernen bare elsker.

58 kroner: Nok cirka verdens sjoveste bog.

67 kroner: Cardigan, som muligvis er lidt asiatisk/ebaysk i størrelse og kvalitet, men den ser egentlig ret pæn ud. Jeg vil gerne have den. I en størrelse XXL, tak.

72 kroner: 5 fine blyanter wrapped with pages from J.K Rowling’s seventh Harry Potter book, “Harry Potter and the Deathly Hallows. Jeg har dem selv, og de er så magisk pæne, at jeg næsten ikke nænner at spidse dem.

72 kroner: “It is our choices that show what we truly are, far more than our abilities.” Lyder det som sød musik i dine ører? Så kunne det være, at du skulle give denne plakat et skud. Dybest set er jeg nok lidt splittet, når det kommer til citatplakater, men den her kunne jeg godt have hængende ved siden af Mona Lisa i mit køkken.

85 kroner: Enkelt retro flip watch. Rektangulært, praktisk, uden dikkedarer. (Det her er billigere, ligeså flot, men også snart udsolgt!)

91 kroner: Cirka verdens flotteste og sejeste Spice Girls t-shirt, jeg nogensinde har set. Godt nok har jeg ikke forstand på mode, men den her er sgu sej!

97 kroner: Jan van Haasteren-puslespil med 1500 brikker. God kvalitet. Godt motiv. Mange timers hjernegymnastik.

Under 100 kroner: Bluetoothhøjtalere (som ikke er alt for grimme) herher og her. Kvaliteten kendes ej, men jeg har hørt, at de spiller overraskende godt (prisen taget i betragtning).

103 kroner: Jeg har altid drømt om at eje en kyskhedsring, og den her er ret cool, fash og ghetto chic.

150 kroner: Møj flot KeepCup til varme drikke på farten. Uden BPA eller andet, vi helst ikke vil have ind i kroppen.

150 kroner: Reeeeet lækre chunky chelsea boots.

168 kroner: Death Wish Coffee, som er den stærkeste kaffe i verden, men den skulle stadig smage dødsens godt.

… og en flot moccakande at brygge bønnerne på til 58 kroner.

230 kroner: Aeropress-kaffebrygger i gaveæske (inkl. en pose kaffe og filtre). Perfekt til kaffenørden eller typer, som godt kan lide at være lidt smarte. Aeropresskaffe er desuden en af mine foretrukne, så hvis du ikke har prøvet den, bør du måske købe et kit med til dig selv.

14 kommentarer

 • Pernille

  Jeg tilslutter mig de øvrige kommentarer: genialt indlæg og gode gaveidéer! Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det er jeg enormt glad for at høre, Pernille. 🙂 Håber, at det har hjulpet til at afværge potentielle kriser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Mega gode gaveideer! Er selv fuldstændig træt af at stå helt taberagtig i kø i Inspiration for at købe RC eller Rosendahl Grand Cru lort i julegaver. Gode gaver med gode tanker bag er meget sjovere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Tak! Jeg er helt enig.
   Sådan nogle ønskelistegaver bliver hurtigt lidt forudsigelige og kedelige. Prøver selv at give gaver ud fra devisen om, at jeg selv skulle blive glad for at få dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg købte en Aaeropress til min kæreste i fødselsdagsgave, og han elsker den! Vi bruger den hver dag, og han tog den endda med på ferie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det er altså også en genial, afhængighedsskabende kaffebrygger! Forstår alvorligt ikke, hvorfor den ikke er mere udbredt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen altså – det var jo mening jeg skulle få nogle gode gaveideer… i stedet for er min ønskeseddel blot blevet længere! 🙂 Hilsen Baileyskaffe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Haha, åh nej! Det var jo ikke meningen (eller måske lidt…) heldigvis er de ret budgetvenlige, så køb du roligt en ting eller to til dig selv – det forsvinder alligevel blandt de øvrige juleudgifter!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MieC

  Det er nemlig verdens sjoveste bog, og når den nu er så billig, er der mulighed for også at købe et håndklæde til modtageren, altid beredt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Meget, meget fornuftigt sagt.
   Man burde faktisk pr. galakselov kræve, at bogen skulle købes med et håndklæde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maya

  Ja der er mange gode bud! 🙂 man skal dog lige være obs på, at medmindre tingene sendes fra Kina, når de næppe frem til (denne) juleaften!
  Skal man være helt sikker, skal man bestille 1 1/2-2 mdr før.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det er sandt! Så på den front er jeg liiiiidt sent ude. Men med resten har jeg gode erfaringer; der plejer det ikke at tage mere end 4-5 arbejdsdage. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Super fed gaveliste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   TAK! Det er jeg simpelthen så glad for, at du synes!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At gå tilbage til en fuser