Ikke rigtig voksen, ikke rigtig barn

Irritationsbarometeret

Ganske løst rangeret og uheldigvis baseret på de sidste 60 timer. 

#10: P3’s Morgenradio. 

#9: Undersøgende Journalistik. Bare fordi jeg gerne snart vil have juleferie. Og så orker jeg næsten ikke at snakke med flere mennesker om den kommunale boliganvisning. 

#8: Telefonsælgere, som begynder at tigge og bede dig om at skifte teleoperatør og faker en skinger hulken, når du siger nej. Dude, I har en score på 1,7 på Trustpilot.

#7: Hundeannoncer, med engelske bulldogs på 9-11 måneder på DBA. “Det er med stor sorg, at vi ikke længere kan beholde Buller i vores hjem. (..) Buller er MEGET livlig og sommetider lidt voldsom i sin leg, og han er ikke så god til at være alene hjemme.”
= Det er kommet lidt bag på os, at hunde ikke er nuttede hvalpe for evigt, og vi har ikke orket af opdrage på ham.

#6: Folk i fodgængerfelter, som drejer 90 grader ind i ens gangbane bare fordi.

#5: Min krops elendige bloddisposition, som har gennemvædet samtlige rene håndklæder i min husholdning ved skiftevis skamblødning fra mine næsebor og min iturevne tå. Men stadig intet nyt fra mit allerhelligste skød.

#4: Min mor på Facebook. “Ved at kopiere denne status modsætter jeg mig, at Facebook må bruge mine private billeder og oplysning til kommercielt brug.” *Copy/paste*. Eller læser en artikel om accept af kvinders midtvejskrise; *Relaterer. Deler.* Er i Spanien for at ride, *tager sløret selfie, uden hest, med tommelfinger for linsen, deler på sin væg*. 

#3: Offentlige toiletter i Aarhus. Der er 3, og ingen af dem virker.

#2: Min blære, som går fra tom til akut urintrang på 2 minutter. Det havde ikke været så irriterende, hvis ovenstående punkt ikke var en realitet. I går måtte jeg erkende mit nederlag og løbe langs Ingerslev Boulevard med klør fem i skridtet. Næste gang (det kunne være i dag) tror jeg bare, at jeg vælger at tisse i bukserne. Det vil egentlig nok være mindre ydmygende. 

#1: Min far, reinkarnationen af selveste Narkissos, som i aftes klokken 22 bankede på min hoveddør under påskud af at skulle aflevere et stykke laks. Manden havde bar overkrop, træningsbukser og proteinpulver i svælget, og et sådant overskudsagtigt øjebliksbillede skal selvfølgelig foreviges i min bevidsthed. Ja, det er flot, far. Du har næsten sixpack. Gå i seng. Nu.

 


16 kommentarer

 • maya

  Jeg glæder mig til opfølgningen.
  Der er forresten både kundetoiletter i Føtex food på M.p. Bruunsgade (til venstre for kiosken) og i Super Brugsen jægergaardsgade, hvor man dog lige skal buzzes ind i en tilstødende opgang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg ved det! Er også hyppig gæst ved Bruunsgade, men oplever desværre ofte at gå forgæves, fordi ubetænksomme sjæle lægger beslag på toilettet i evigheder. Og min blære kan ikke vente på personalet i Brugsen. Tro mig, jeg har et gigantisk toiletkort i hjernen, men jeg efterlyser toiletboksene sat op af kommunen (som ikke er ude af drift.)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg grinte altså højt over den med klør fem den blev meget visuel og jeg kunne næsten se det ske for øjnene af mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Haha, i dag griner jeg selv, men i øjeblikket var det lidt af et personligt nederlag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Har vi ikke alle været der? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det tror jeg. Men nok lidt mere hyppigt, da man gik i børnehave.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  I disse juletider er magasin og Salling jo åbent konstant of de er gratis. I Salling er der endda flere hvis du bevæger dig om bag ved lege rummet på 3 etage.

  Og elsker din mor på fb. Min mor et ikke på fb, men har da et par (bedste)mødre på FB som bidrager med den underholdning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det er sandt. Jeg tisser både på Godsbanen, ved Salling og Magasin, men når jeg kommer til Frederiksbjerg er min blære klar igen. Det er virkelig en kamp! 🙁
   Hahaha. Det skal du kun være glad for (det er pinligt!) men kan kun alt for godt forestille mig, at bedstemødre er endnu bedre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maya

  Hvornår løfter du sløret for, hvilken p3 vært du havde (den tvivlsomme?) fornøjelse af at date???
  mit gæt er Pelle. Venter i spænding!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det er sandt! Jeg havde glemt alt om, at der lå en (virkelig sjov) historie og ventede der.
   Og nej, det var desværre ikke Pelle. Så havde jeg tvunget ham til at fri. ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Du skriver så super godt!
  Elsker nye indlæg fra dig.
  Og både frydes og forfærdes over, at du skriver så piværligt.
  Vh Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hvor er det bare ekstremt sødt sagt, Lise! Du er sød. Rørt god weekend til dig! Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den med hundehvalpe har jeg aldrig forstået. Jeg forstår simpelthen ikke folk der skaffer sig en hund og så alligevel ikke kan have den af latterlige grunde. En hund er ikke et legetøj.

  God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   HØRT! Det er så synd, for de stakkels vapser. Håber bare inderligt, at de kommer videre til et ordentligt hjem. Rigtig god weekend til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Haha, den med din mor, der deler og relaterer fik mig til at grine højt! Kan genkende det. Du gør det virkelig godt med din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hahaha 😀 Det er jeg egentlig lidt ked af at høre på dine vegne. Jesus Kristus, altså.
   Tak, Tine! Det er jeg simpelthen så glad for at høre. Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke rigtig voksen, ikke rigtig barn