Ugens franske horeunger #1

Epilog 

Jeg ved ikke helt, om jeg tror på, at man kan være født under en uheldig stjerne, selvom det sommetider kan være fristende at læne sig op ad den teori. Ellers bliver jeg i hvert fald nødt til at tage min egen person op til revision ud fra devisen, at gode ting kommer til gode mennesker. 

Og det var så cirka verdens mest dramatiske oplæg til det seneste lod, jeg har trukket – nemlig at være den computerløse journaliststuderende, som er blevet lidt røvrendt af sit forsikringsselskab. Det betyder, at jeg lige nu skribler løs på min telefon, så jeg beklager autocorrect-misforståelser på forhånd. 

Jeg er ikke helt færdig med at snakke om det der med at røvrende mennesker. I morges blev jeg vækket af lyden af brag, boremaskiner og min kære faders stemme, som forplantede sig fra et sted, som kun har været få centimeter fra min køkkendør. Han havde selskab af en håndværker, som morgenfrisk og flittigt allerede var i gang med at redesigne min trapperepos. 

Min første tanke var fuck, for jeg skulle virkelig på toilet, men det ville kræve en direkte konfrontation med Hr. Rasmussen, som stod som en WC-vogter på den anden side af døren. Derefter ventede tre kvarter med en blære i sprængningsfare, før min far endelig forduftede til sin egen etage. 

Jeg finder det ufatteligt svært at tænke klart, når jeg kæmper med en fuld blære, men lige i dag viste det sig, at touletbesøget ikke hjalp stort på min tankevirksomhed. Det mest fornuftige, den kom frem til, var: Nå, er det her så næste trin i hans hævnaktion?

Så for at hjælpe mig selv videre herfra, må jeg hellere samle op, hvor jeg slap den sidst og gangen før det

Da jeg i slutningen af november måned overrakte min far opsigelsen af min lejlighed, endte det med, at han rykkede den i stykker. Ikke i vrede, men mere i noget, jeg forstod som kærlighed. Og mens han aede mig på kinden, foreslog han mig, at jeg selvfølgelig skulle komme tilbage, når mit københavnereventyr var slut om 18 måneder. Jeg skulle bare finde et godt menneske, som kunne passe på min lejlighed, mens jeg var væk. 

Det gjorde jeg så. Og de efterfølgende uger begyndte det hele at falde på plads. Husleje, depositum og alt det der, som gør en totalt ør i hovedet. 

Juleaften sender min far en god jul-SMS ud til søskendeflokken, som jeg først får svaret på dagen efter. 


For de uindviede kan beskeden virke unødvendigt snappy, men den er faktisk min første og eneste reaktion på alle de gange, min far har kigget mig direkte i øjnene og fortalt, hvor meget han ville ønske, min mor aldrig var blevet gravid. 

Herefter hørte jeg ikke fra ham. Det vil sige, det gjorde jeg ikke indtil dagen før nytårsaften. Jeg var lige steget af toget i Frederikshavn, da der tikkede en besked ind fra ham. Som det er nu, kan jeg ikke tolke det som andet end hævn over, at jeg konfronterede ham med, hvor stor en nar, han alle dage har været. 

Hans melding var ikke mange linjer lang, og budskabet var også ret klart: Jeg konfirmerer hermed din opsigelse af lejemålet, som skal ryddes og stå til min disposition d. 1/2-2017. Under samme ombæring må du også lige meddele fremlejeren, at hun ikke kan flytte ind. 

Snip, snap, snude. Karoline, du er ude. 

71 kommentarer

 • […] 5. Jeg fik rundet far-sagen af. Både her og i det virkelige liv. Og jævnfør ovenstående punkt tænker jeg ikke, at det var gået så smertefrit uden jer. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej Karo,
  Jeg er lige kommet til som ny læser, men elsker allerede dine indlæg.
  Hvor er det forfærdeligt med sådan en far! Jeg bliver pludselig, på en eller anden underlig måde, lidt glad for at min far bare har været fraværende de sidste 25 år. Det er lidt som om at de aktive tilsvininger bare må gøre en tand mere ondt, end en “neutral” fravælgelse.
  Bedste tanker herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hello Sara! Ja, det er i grunden ret træls. Men jeg kan på mange måder forestille mig, at det er mindst ligeså hårdt at opleve en neutral fravælgelse. Det er bare ikke i orden, og jeg er ked af at høre, at det er sådan. Ærligt.
   Når det så er sagt, så skal du have tak af hele hjertet – og velkommen til!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et røvhul, selvom det er din far. Du fortjener så meget bedre. Sender en krammer på din vej <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg bliver så vred, så rasende og så ked af det. Han er ikke en skid nogens far, han er to ryk og en aflevering, forhelvede. Du fortjener så meget bedre, og jeg håber aldrig han møder mig i en mørk gyde. Jeg ville helt sikkert introducere ham for venstre og højre hånd. Imens jeg råbte en ting eller to om hvordan han er, hvad han mister og hvor meget det er hans egen skyld. Jeg får seriøst lange løg af det her…. kram til dig. Jeg er glad for han aldrig fik sit ønske. Jeg er glad for at du findes. Og det er der mange andre der også er. Hvordan kan du være blevet så god til ord, når han er så evne svag til at formulere sig ordenligt? #beyond

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maya

  Selv tak. På ingen måde (for meget negativ energi) – tværtimod! Hellere oprigtige her-går-det-sgu-ikke-så-godt-indlæg end forcerede smil og sponsorerede indlæg om detoxtea….

  Forstår godt, at det i takt med du får flere læsere, bliver sværere at udlevere sig selv – og ikke mindst sin familie – uden at træde nogle over tæerne, men jeg håber aldrig du behøver at gå på kompromis med din ærlighed på bloggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Pheew.. hehe, jeg håber aldrig, at jeg kommer til at lave sponsorerede indlæg om detoxte. Men jeg har en sjov historie om diarre i bukserne som følge heraf, det kan være, at jeg skal dele den en dag. 😉
   Jeg har sleeet ikke så mange læsere, at det er en reel risiko. Så no worries! Jeg fortsætter!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Karoline…. Hvor gør det mig ondt med din far og at hele boligsituationen er vendt på hovedet.
  Du er et godt menneske (det så jeg allerede få minutter inde i min lejlighedsfremvisning) og 2017 bliver dit år, nu skal du bare afsted til København! Håber din eksamen gik godt 🙂

  Ønsker dig alt godt og ved, at det hele snart bliver bedre, lorte fædre er der mange af (min egen inkluderet) men mennesker som dig, er der ganske få af, og i sidste ende, er det altid dem der vinder.

  Kram fra Trine (“lørdags fremvisningen”)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Årh, Trine! Din søde pige!
   Det hele gik godt, jeg har det godt igen, og du er SÅ god, det skal du vide! Jeg er stadig totalt ærgerlig over, at jeg ikke fik hjulpet med lejlighed, men på den anden side.. så skulle jeg have ringet tårevædet til dig nytårsaften og breaket den dårlige nyhed. Det havde heller ikke været til at bære. Jeg håber VIRKELIG, VIRKELIG at du har fundet et sted, for det fortjener du SÅ meget.
   Alt det bedste til dig også! Kæmpe kæmpe kram herfra. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine C

  Din far er en kæmpestor idiot der totalt mangler empati. OG hvor skal du være glad for det ikke er gået i arv.
  Jeg har selv ar på sjælen efter en alkoholiseret far der døde som 44-årig af sit misbrug.
  Jeg har i årevis kæmpet med at være tyndhudet og absurd følsom, og hvor har jeg spildt meget tid på det.
  Glæd dig over din evne til at læse folk, føle dem og dig selv så intensivt. Selvom det er hårdt til tider, så er det sq stærkt at stå ved sine følelser og give efter en gang imellem. Du er så meget mere menneske og ægte, når du gør det. Og vi er mange, der læser din blog, fordi den er ægte og levende.

  Mange knus – og vælg selv hvor meget far du har brug for i dit liv. Find styrken og anerkendelsen i dig selv i stedet for, du får den aldrig af ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det er en totalt rammende beskrivelse. 😉
   Wauw. Det er jeg godt nok ked af at høre, sådan noget burde ingen børn (eller mennesker) opleve. Jeg håber inderligt, at du har fundet en måde at klare dig igennem på – eller i hvert fald gør det. Sommetider gror mental styrke frem lige pludselig, helt uden man opdager det. Det er i hvert fald min egen erfaring.
   Og så må jeg lige understrege et dybfølt tak for din besked. Jeg er fuldstændig rørt. Kæmpe knus og kærlighed herfra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Det er jeg virkelig, virkelig ked af at høre, at du har skulle opleve Karoline ❤️ Det er der ingen der fortjener.
  Jeg har også over flere omgange overvejet om min mor har aspergers.. og jeg må indrømme at det giver en kæmpe ro indeni at tænke sådan om hende, for så kommer der en (meget uklar) forklaring på hendes narcistiske og uempatiske adfærd. Og det gør at jeg i det mindste bedre kan holde ud at tænke på/om hende – men det er stadig svært at tilbringe tid med hende. Hun er en ekstremt intelligent kvinde, og god til at holde en facade.. Hun googler ofte sit eller mit navn, i tilfælde af at jeg skulle skrive noget (i følge hende) usandt eller dårligt om hende, derfor jeg kun bruger mit forbogstav her!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   <3 Nej, det er der ingen, der burde. Og da slet heller ikke det, du beretter om. Det lyder usandsynligt hårdt og urimeligt.
   Jeg ved ikke, om et eller andet mærkat vil hjælpe mig, men jeg tager det med videre og overvejer.
   Alt det bedste herfra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det lyder helt igennem forfærdligt, og så sætter det virkelig tingene i perspektiv. Jeg tror alle kender til følelsen af forældre der er dumme eller ikke forstår, men shit hvor har jeg bare intet at sætte på mine når jeg læser om dig og din far. Jeg kan kun være glad for dem, og sætte pris for alt de har gjort – og stadig gør, selv om jeg nu er 27.

  Jeg krydser alle fingre for at du kommer helt igennem på den ene eller anden måde. Selvom det er yderst private indlæg, så er de helt fantastiske. Kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Der er ikke andet for. Familie er guld værd – i hvert fald når den fungerer. Og vi er jo alle lidt dumme engang imellem. 😉
   Af hjertet tak, Ida. For begge dele. Jeg skal nok komme mig, og jeg skal nok blive ved med at skrive om det. Det hjælper nemlig helt vildt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Det er jeg virkelig ked af at høre.

  Jeg vil helt klart anbefale dig at tage en masse billeder af lejligheden, når du fraflytter. Hvis han virkelig er ude efter hævn, har han som din udlejer en virkelig god mulighed for det ved at sende dig en stor regning, når du er flyttet. Lejernes LO eller Danske Lejere kan hjælpe dig såfremt, at det bliver nødvendigt.

  Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at din far fejler det samme som min far. Min mor slap heldigvis væk da jeg ikke var særlig gammel og han har ikke siden da været en del af sine børns liv. Han er også blevet beskrevet som psykopat, han udsatte min mor for psykisk vold, måske fysisk vold, og tog et arbejde, der gjorde at han ikke var hjemme i flere måneder uden at lægge vægt på min mors mening om det på noget tidspunkt, selvom de havde små børn. I dag ved jeg, at han har udiagnosticeret aspergers, det har vi nemlig også i familien fra ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det er jeg glad for, at du foreslår. I løbet af den sidste uge har jeg tænkt ufatteligt meget på, hvad hans næste skridt mon bliver. Og her har jeg især været bange for, at han kunne finde på at tage røven på mig ved fraflytningen, holde depositum tilbage og sådan nogle ting. Så TAK, det tager jeg med mig.
   Ej, det lyder voldsomt og ubehageligt – og meget som min far. Han har nogle af trækkene, og min lillebror har jo også Aspergers, og det ville være løgn, hvis jeg sagde, at vi ikke har arbejdet lidt på nogle teorier om, hvor det kunne komme fra. Men selvom det så er tilfældet, hjælper det så at kunne forklare det med en diagnose?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HH

  Nogle mennesker fortjener ikke at få børn – hvor gør det mig ondt at han vil gå glip af dig (og vel dine søskende) og bare kan få sig til at opføre sig sådan.. Du/alle fortjener bedre.
  Tak fordi du delte din smerte og tak for dine fine skriverier. (De bedste faktisk.)
  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det er rigtigt. Og det sagde jeg også til min mor. Men så indvendte hun, at hvis hun ikke havde fået børn med ham, havde hun jo aldrig fået os. Og det har hun jo også ret i. 😉
   Jeg har lidt svært ved at tage mod komplimenter af den størrelse, og jeg er helt rørt over dine ord. Af hjertet tak for det, og tak for dit skriv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har tænkt på om din far kender til bloggen – og om han evt. har læst nogle af dine negative kommentarer omkring ham. Ved du det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Han kender ikke til bloggen. Han ved slet ikke, hvad en blog er. 😀 Så min vurdering er, at det er yderst usandsynligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kære Karoline. Jeg kan så godt sætte mig ind i, hvordan du har det. Det gør så ondt at blive svigtet. Tusind kram og tanker herfra❤❤❤.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det gør rigtig ondt. Og jeg er ked af, at du har prøvet noget lignende. Sådan burde det ikke være. Af hjertet tak, Line – og en million kram til dig også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Kære Karoline.
  Jeg ville blot virkelig fortælle dig hvor meget dine indlæg hjælper mig. Det kan lyde så forkert, at drage nogen som helst nytte af din ualmindeligt trælse situation. Men jeg føler mig ikke alene når du skriver om dine følelser omkring svigtet fra din far, og det er rart – så føler jeg mig nemlig ikke helt så forladt længere. Tak for dig og din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Kære Karina. Det lyder på ingen måde forkert, tværtimod. For syvlan, jo flere gode ting man kan trække ud af en lortesituation, jo bedre. Når det så er sagt, så er jeg bare hammer ked af at høre, at du står og føler dig forladt. Det er helt forfærdeligt, og sådan burde det ikke være.
   Tak, fordi du skrev. Jeg sender dig tonsvis af varme tanker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av, Karoline 🙁 Håber du er nogenlunde ok efter sådan en mavepuster.

  Sender dig god karma og lidt ekstra kærlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg er overraskende nogenlunde! Den har jo været på vej over flere omgange, men på en eller anden måde er det rart endelig at have sagt stop. Det er godt. 🙂 Tak for det, Caroline. Al mulig kærlighed i din retning også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kram til dig, Karoline. Det har ingen fortjent

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kære Karoline.
  Først og fremmest; Jeg er halvny læser af din blog, og jeg er faldet fuldstændig for din ærlighed. Tak for det.
  I forhold til din far, kan jeg kun tænke, at jeg håber, at han skammer sig! Virkelig! Selvom jeg godt kan fornemme på dine tidligere beskrivelser af ham, at det nok ikke er tilfældet.
  Mange tanker i din retning og god vind i København 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Nej, jeg er nået frem til den samme konklusion som dig. Det er også derfor, jeg slet ikke orker at tage kampen op og prøve at appellere til hans samvittighed. Den er der bare ikke.
   Jeg er så ufatteligt glad for din besked, og så glad for, at du læser med. Det håber jeg, at du bliver ved med at have lyst til. Tusind tak til dig. Kram.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  No wonder hvis du har svært ved at stole på eller give dig hen til mænd med sådan en opførsel fra din far -.- hold magle det er tarvelighed på et nyt niveau…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hehe, nej vel? Det hele giver bare SÅ meget mening efterhånden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Det er jo ikke normalt, det der. Har du kendskab til div. personlighedsforstyrrelser?
  Det fjerner ikke hans rådne personlighed, men det kan måske give den et navn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det har jeg, og jeg har også nogle ganske plausible teorier, som er meget nedslående, men de forklarer en del. Hvis du har lyst, kan du tjekke linket her ud: http://www.barnetstarv.nu/Den_Paene_Psykopat.pdf
   Jeg har på ingen måde kompetence til st stemple ham med noget mærkat, og jeg tror desværre heller aldrig, at han selv har tænkt sig at søge hjælp.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene

   Det var netop samme personlighedsforstyrrelse, jeg tænkte. I linket kalder hun det for en “pæn psykopat”, mens det kliniske ord er narcissistisk personlighedsforstyrrelse.
   Trods arbejde i den sektor, er det lykkedes mig, at blive narret af den type menneske, igennem ufatteligt mange år.

   For helvede hvor er de farlige. Der burde være en slags public service, der advarede om dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine S

  Øv øv øv! Jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan det må være med en far, der opfører sig sådan, så jeg sender bare et kæmpe kram i stedet ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Og det skal du også bare være SÅ glad for. Tak. ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maya

  What. Wow en kæmpe nar. Min far kan godt være strid, men aldrig så led der!
  Har du ikke spurgt/fået svar på, hvorfor??

  Btw må du aldrig stoppe med at lave den her slags personlige indlæg, det er så fedt og ægte i en ellers ret forloren bloggersfære….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg har ikke snakket med ham siden. Svarede ham ikke engang på hans sidste SMS. Så nej, jeg ved intet.. men jeg kender ham nok til at kunne tro, at han gør det for at hævne sig over ‘min utaknemmelighed’ eller noget.
   Maya, det er jeg simpelthen så glad for, at du siger. Jeg har været lidt bange for, at bloggen blev mere og mere dårlig energi, end det på noget tidspunkt var tiltænkt. Så tak. ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shit, hvor er det bare modbydeligt, at en far kan få sig selv til at sige til sit eget barn, at han ville ønske hun aldrig var blevet undfanget. Kæft, det gør ondt at læse, så kan da slet ikke sætte mig ind i, hvor ondt det må gøre at høre. Sådan er der sgu ingen forældre der bør behandle deres børn. Det er så STÆRK! at du håndterer det så cool, nedtur til trods. Du er sgu en hardcore lady, Karoline! 🙂

  Kæmpe knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Ja, det er sgu noget tough shit. Man bliver enten nedbrudt eller hårdhudet af det. Jeg satser på det sidste. Tusind tak, Lisbeth. ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Ronge

  Sikke en klaphat!! Han minder om min mor – de burde finde sammen. Så kan de tale om alle de svigt de har formået at lave og derefter blive enige om, at det er børnenes skyld.. Nogle mennesker kan bare ikke finde ud af at være forældre. Heldigvis har de fleste af os to, så man må trække på den der er tilbage.

  Jeg håber for dig, at du når til samme punkt, som jeg også selv håber på snart at nå til; At være ligeglad med det menneske..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det er faktisk slet ikke en dårlig ide, Malene. Kunne være fedt, hvis man bare samlede idioterne på et sted.
   Er ked af, at det har været nødvendigt at komme dertil, hvor du er ligeglad, men der er ingen tvivl om, at det er den løsning, der er. Jeg er på vej.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, fuck!!! Ved ikke hvad jeg skal skrive… grow the fuck up man!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Lige min tanke. Totalt op ad bakke med en far, der har en mental alder svarende til en 12-årig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Som forældre (og menneske!!!) er det mig en gåde, at man kan opføre sig sådan! Det er så uansvarligt og egoistisk uagtet om man er blevet “tvunget ud i” forældreskabet – tænk man overhovedet kan sige det!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Nej, altså.. jeg har det på samme måde. Måske, og kun måske, kan jeg sætte mig ind i, at man kan have tanken i et splitsekund, men derfra stopper min fatteevne også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jeg kan blive så hidsig, når forældre ikke passer på deres børn! Og dét der er ikke bare “ikke at passe på”, det er så røvhulsagtigt, at man slet ikke kan forstå det!
  Jeg har det tæt på via min kærestes far. Heldigvis bor han langt væk, men jeg har tit haft lyst til at ringe til ham og råbe, at han simpelthen må tage sig sammen – at han sårer sine børn!
  Kæmpe knus fra mig. Jeg håber, du har nogle, som kan støtte dig i det her. Man vælger desværre ikke sine forældre 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   You said it!
   Hvor er det ærgerligt med din kærestes far. Desværre er sådan nogle mænd for det meste belagt med teflon, og ordene preller bare af på dem.
   Tusind tak – og kæmpe hug til dig også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  I realiteten kan du vel bare spille hardball, og så sige til ham, at du skam aldrig har opsagt dit lejemål. For det har du jo ikke.

  Når det er sagt, så lyder han meget belastende. Og jeg tænker egentlig det er bedre, at du finder et andet sted at bo end i hans ejendom, når du kommer tilbage. Så der ikke er noget ‘gæld’ eller, du ved, ‘jeg er da en god far, du ville aaaaldrig have haft sådan en fin lejlighed uden min hjælp’..

  Men ja. Øv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det ville være et masochistisk projekt, så jeg lader den ligge.
   Og ja, det er kun til det bedre

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Shiit.. og jeg synes min far nogen gange kunne være en skid, da mine forældre gik fra hinanden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Sidder med sådan en velkendt følelse i maven… størstedelen af min familie lyder som din far og den dag idag ser jeg ingen af dem. Jeg fik nok af at de fodrede det efterhånden kæmpe mavesår deres psyke havde skabt i mig. Idag har jeg ikke et mavesår længere, kun et ar der langsomt heler.
  Sender dig tusind kram❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   FUCK. Det lyder hårdt! Hvor er jeg ked af at høre, at det kan være så slemt. Kæmpe kram til dig også. ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Fuck. Fuck hvor er han tarvelig. Du fortjener så meget bedre, og det her har intet med dig at gøre. Det fortæller jeg i hvert fald altid mig selv, når min far viser sig fra sin mest narrøv’ede side.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Tak, du har jo evigt ret. Det er en god reminder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  F.U.C.K ham!!! Puha, fik et helt sus i maven, over at han kan få sig selv til at sige og gøre.. Føj for en nar, som ALDRIG fortjener at blive kaldt for far, for det er sgu noget han aldrig kan gøre sig fortjent til at blive kaldt.. undskyld mit franske, men bliver satme tosset når man opfører sig sådan!!! Knus ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Du skal ikke undskylde. Jeg tænker præcis det samme. Tak. ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Og så sender jeg dig i øvrigt et stort kram. Jeg bliver ked af det, så det vitterligt gør fysisk ondt på mig, når jeg læser dit seneste indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Hvordan kan det være, at det er gået så galt? Jeg bliver bare nysgerrig på historien, der ligger bag. Er du i øvrigt stødt på nogen bøger omhandlende det emne? Svigt af familiemedlemmer – eller ja, ens egen far?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg ville inderligt ønske, at jeg kunne give et svar, men det kan jeg desværre ikke. Det eneste jeg efterhånden kan sige med sikkerhed er, at det er ham og ikke os.
   Irene Rønn Lind har skrevet en bog, der hedder Forklædt, og den er nærmest som at læse om min far.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lika

   Den vil jeg tjekke ud. Tak ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe
   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens franske horeunger #1