Han fulgte med mig hele vejen til København

Franske horeunger #3

  Lige forresten, så er det bare et stykke havregryn i mit næsebor. Eller også er det en bussemand, jeg ved det ikke helt

#1: Aller-huset er udstyret med en meget stor og meget overvældende kantine. Bare sidste uge var der både hjemmelavede pomfritter, paneret fisk, hjemmebagt brunsviger og pariserbøf. Someone will pop.

#2: Jeg har også været en tur forbi Matas, og jeg stod og blev fascineret over det imponerende udvalg af Batiste Dryshampoo, som efterhånden er blevet allemandseje. Meget forståeligt, og produktet redder da også dagligt min tilværelse, især nu hvor jeg er havnet i en lejlighed uden bad. Men jeg blev også lidt paf ved tanken om, at det ikke er mere end 5 år siden, at tørshampoo var herre nasty. For nogle år siden skulle jeg på Smukfest, og med skam og flovhed malet i ansigtet, måtte jeg inden afgang bede en materialist om at vise mig, hvor man kunne finde tørshampooen henne (det var dengang, der kun fandtes den her, I ved nok) mens jeg forsikrede hende om, at jeg altså normalt gik i bad, og at det SELVFØLGELIG kun var til festivalbrug.

#3: I den forgangne uge sad jeg i en kombineret frokost/rygepause og chillede på en bænk ved Havneholmen, da jeg blev distraheret af en ferrarifarvekoordineret cyklist, som i den grad fungerede som bevis på, at man sommetider bør gå lidt ned på udstyret. Da jeg efterfølgende smuttede ind i kantinen for at skovle til mig, havnede jeg ved siden af gadgetcyklisten, som med karakteristisk og meget gennemtrængende røst udbrød: HVAD ER DUKKAH? HVAD ER DUKKAH? KAN NOGLE FORTÆLLE MIG, HVAD DUKKAH ER? Under normale omstændigheder kunne jeg have givet en meget udførlig beskrivelse af nødde/krydderiblandingen, men sekundet inden var jeg lige blevet klar over, at det var selveste Mads Christensen, som stod ved siden af mig. Blærerøven er mest mest langvarige, omsiggribende og ulykkelige crush nogensinde, og jeg ærger mig dybt over, at han er så pokkers monogam/elsker sin kone så højt. Derfor vil jeg bare lige sige dips, hvis han en dag beslutter sig for at afprøve den Ménage à trois, han altid snakker så længselsfuldt om.

#4: Der er kommet en ny datingapp på markedet. Den differentierer sig fra de i forvejen eksisterende ved, at man matcher med personer, som hader det samme som en selv. Da jeg læste om den første gang, var min umiddelbare tanke, at det da var en meget fed ide. Men der gik ikke længe, før jeg vendte 180 grader og i den grad selv begyndte at hate på app’en. For det giver jo meget god mening, at man kan være enige om at hade pædofile og mordere, og at man helst ikke vil være i et intimt forhold med en Lundin-sympatisør, men min dristige konklusion må være, at langt de fleste mennesker kan blive enige om det standpunkt. Beklager min frelste tone, men jeg har ingen interesse i at hade mere end nødvendigt, og den eneste måde mine apatier kan blive afløst af det modsatte, er altså ved at snakke med mennesker, som kan overbevise mig om, at ungdomspolitikere, færdiglavet købegranola og Peter Falktoft måske er helt okay.

#5: Jeg har spillet fodbold i otte år, men det er efterhånden ved at være meget længe siden sidst. Og jeg savner det, jeg savner mine svedige benskinner, og jeg savner at have mine hullede støvler på. Derfor har jeg en meget ambitiøs plan om at melde mig på et (fitness)fodbold-hold, hvor man ikke skal stå skoleret hver weekend og være klar til kamp. Der er et sted på Frederiksberg, hvor det kan lade sig gøre, men hvis I har gjort jer gode erfaringer andre steder, vil jeg ufatteligt gerne høre om det. Hvis en af jer sågar kunne have lyst til at nuppe en prøvetræning med mig, kunne det være endnu federe.

#6: Det er langt fra ny information, at jeg er sådan en, der trives lidt for godt i min søndagsmundering (hullede hoodies, joggingbukser og udtrådte kondisko). Ret ofte får jeg også den ide, at jeg måske bør opgradere mig selv lidt, men det er altså sjældent noget, jeg får realiseret. På min søndagstur i dag endte min sløsethed imidlertid med at gøre lidt ondt på mit selvværd, fordi det åbenbart er modeuge, og byen vrimler med velklædte og velsoignerede mennesker. Aldrig har jeg følt mig så håbløs, hjemløs eller ambitionsløs.

#7: Jeg er glad.

 

30 kommentarer

 • Christina

  Jeg er lige startet på CBS’ Kvinde hold og de har et andet hold hvor man ikke behøver at kunne komme til både træning og kamp hver gang 😀 Træning er tirsdag og torsdag 20:30-22, og så kampe løbende. Det kunne være lidt sjovt at spille sammen!
  Man kan godt være med selvom man ikke er på CBS og studerer, det er der masser der gør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det er jo et perfekt tidspunkt på dagen, what! Fedt, og tak – jeg overvejer den lige!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  På mit gamle spl-studiehold, var jeg faktisk med til at starte et fodboldhold op. Nurses United hed vi selvfølgelig. Det var drønsjovt så længe det var træning og det sociale. På et tidspunkt blev vi kastet ind i klubbens regler – og så var det alvorskonkurrence og kamp i weekenderne. Så holdt det ligesom op med bare at være sjovt og en god måde at få sjov motion på.

  Så… fitnessfodbold lyder jo umiddelbart ret spot on for en som mig . Finder du et sted i nærheden (ved vi nærmest er naboer) er jeg mere end frisk på en prøvetime.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det lyder da også bare tåbeligt og irriterende, så det forstår jeg udmærket. Vi må lige se, om vi kan få presset en træning ind i nær fremtid så. Men jeg er nok lidt rusten.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Min veninde spiller i en klub på Frederiksberg, og det kunne meget vel være den samme, som du nævner! Hvis det er den, så har jeg kun hørt gode ting om den i hvert fald
  Og så forresten velkommen til København! Jeg er også jyde bosat herovre, og jeg er med på vognen af akavede vink, hvis jeg støder på dig. I efteråret så jeg dig faktisk i Aarhus, men turde ikke at hilse

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Men det er jo sød musik, det der. Tak for input.
   Hahaha, oh no. Nu har jeg forsinket præstationsangst. Så jeg bare sur og bitter ud? Hvis jeg gjorde, så lyser jeg altid op af et lille vink.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

   Hov mine smileys er ikke kommet med i min kommentar 🙁
   Haha men nej, husker dig ikke som, at du så sur og bitter ud! Jeg husker vinket til en anden god gang <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det er helt ok. Du lød jo alligevel glad. YES! Hvor er det godt at høre. Så har jeg noget at se frem til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Emilie

  Jeg er vild med det sidste punkt! 🙂 Og så må jeg lige tippe om at Batiste tørshampo kun koster 39 kr i Normal (hvis nu ikke du var faldet over dét endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   TAK – også her.
   He, ja. Jeg ved det godt, men Matas’ havde sat deres ned til 38 kroner. Shit, jeg elsker konkurrence!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Nørrebro United har Fodbold Fitness om tirsdagen og fredagen. Det er for fedt! 🙂 Banen hvor Stefansgade og Husumgade krydser: http://www.nbunited.dk/afdelinger/fodbold-fitness/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida B

  Jeg spiller fodbold i en smadder hyggelig klub Pioneren, der faktisk matcher den anden Idas beskrivelse rigtigt godt, rummelighed og hygge står i højsædet. Den ligger i Vigerslev Parken, så det afhænger lidt af hvor på Frederiksberg du bor om det kunne have interesse, men du er meget velkommen til at skrive nærmere hvis du er interesseret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Så fedt! Det er jo et pigefodboldsparadis, det her. Jeg er lige ved at vurdere noget afstand. Kan det passe, at det her er jeres klub: http://www.pioneren.dk ? Så kigger jeg lige på det. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida B

   Ja, det er det netop.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har også selv overvejet SÅ mange gange at starte til fodbold igen, men når man har ramt de 27 år og ikke har rørt en bold i 10 år – og forøvrigt ikke kender andre på ens alder der spiller fodbold længere, så er det sgu tilpas grænseoverskridende for mig, at det indtil videre kun er blevet ved tanken og ønsket. Øv! For det er da totalt åndssvagt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det er fuldstændig den samme historie her. Og det er jo for dumt! Man bliver så glad i låget af det bold der. Hvis du er i København-ish, så kom med! Og hvis du ikke er, så tag en prøvetræning alligevel!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Haha! Købegranola? Hvad har det gjort? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hahaha! Købegranola har egentlig ikke gjort mig så meget – faktisk smager det jo oftest fremragende. Det er mere de mennesker bag, som mener, at det er OK at honningriste lidt havregryn, og bagefter sælge det med en avance på 1300 procent. Det er beskidt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Ah! I’m with you!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Dejligt, at du er glad <3 gid jeg kunne tage med til fodbold, gad jeg eddersparkemig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   ‍❤️‍‍ Det ville være episk! Er vi ude i et afstandsproblem?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • line

   Ja, men kan da i virkeligheden snilde pendle fra Aarhus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Ja, for pokker. Det er sgu da ingen sag. Du får et livsforbrug af streetcred fra mig, hvis du tropper op.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jose

  Jeg håber på at støde på dig her i Copen. Så vil du modtage en moderat akavet hilsen + vink fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Haha, så kan vi være socialt akavede sammen. Det er helt perfekt. ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg spiller hygge-syvmandsfodbold med en broget skare (dog alle af hunkøn) på Nørrebro hos Nørrebro United (fremragende navn, I know), der har flere kvindehold. Der er mulighed for at træne to gange om ugen, og i kampsæsonen er kampene fordelt nogenlunde lige på weekender og hverdagsaftener. Man skal aktivt til- og framelde sig dem, og ingen forventer, at man står der hver gang. Du skal være velkommen! Meget endda.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   I burde hedde Nørrebros Barske Ben – men United er selvfølgelig også cool. Anyhow, det lyder totalt fedr! Hvor på Nørrebro er det? Og så mange gange tak for invitationen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fan af det sidste punkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Han fulgte med mig hele vejen til København