Hvad flere års bloglæsning har lært mig #2

Facebooknationen #2 – Plus det løse

Alle de der gigantiske nederlag ved blogbestyrerlivet lader vente på sig, men jeg har lige haft sådan nogle dage, hvor jeg ikke engang har orket at puste mit kalenderlys ud, før jeg er gået i seng (og til trods for det er jeg ikke engang nået ned til den 16. december endnu. Ægte stearin kan altså noget.) Jeg prøver at se bort fra det paradoksale i, at jeg stadig har haft en masse overskud til at tjekke virksomheders Facebooksider og tilfældige korrespondancer ud. Harme over andre mennesker er åbenbart min form for meditation.

Rigtig dejlig søndag!

#1: Man siger jo, at der ikke findes dumme spørgsmål.

tog-til-mexico

#2: En ny variant af ‘Jeg er ikke racist, men…’

jeg-er-ikke-racist-men

#3: Når WeDoFood skal krisehåndtere sin egen krisehåndtering.

wedofood-kundeservice

#4: Du kan da altid prøve, Sara.

burka

#5: Hidtil ukendt variant af ‘dans på røde roser’. Faste udtryk er bare svære.

roed-beroser

#6: Mor + tilfældigt familiemedlem overflødiggør på sofistikeret vis dansk tegnsætning.

tegnsaetning

 

#7: Ærligt, da jeg var syg, var det også et issue. Hellere 1 1/2 mandel…

jodelsaed

10 kommentarer

 • Simone

  Ej mere af det her!!! Elskede det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Bare rolig, jeg er altid på jagt. Resten er op til den danske befolkning. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Hold nu kæft, den med wedofood er sjov! Bedste argument ever xD, hahaha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Haha, er altså ret lettet over, at jeg ikke er den eneste, som ser det komiske i det. 😀 shiit, en tegning!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • laura

  “fordi du har råd til at købe en salat for 79 kr, – som mange der køber salater fra vores biks jo gør, da det er den pris vi har fastsat – kan du vist godt tåle dårlig service fra vores medarbejdere.”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marlene

  Hold nu op den fra Wedoofood er sjov. Det må næsten være to forskellige ansatte der har svaret. En der jokker i spinaten og en anden der prøver redde den?? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Det er det helt sikkert 😀 Og der er nok også en ansat på Gammel Kongevej, som har fået en mindre reprimande efterfølgende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, jeg elsker det! Samlede for længe siden en lang række lignende Facebook-forargelser, men tøvede med at lægge dem på bloggen, fordi… Well, jeg er et meget tøvende menneske. Nu tror jeg sgu, de skal ud alligevel! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline Mathilde

   Jaaa! 😘
   Hehe, please gør det! Facebook-forargelser er noget af det bedste, jeg ved!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad flere års bloglæsning har lært mig #2