Jeg forstår ikke… #14


ovenstående menneske. (Ikke skriveren, men veninden, altså.) (Faktisk forstår jeg heller ikke Jodel. Det er et virkelig kedeligt medie.)

i hvor høj grad offentlige toiletter meget hurtigt kommer til at lugte af lun tissekone, når der virkelig er run på. 

hvordan nogle forældre vælger at opdrage deres børn. Forleden overhørte jeg en far, som opfordrede sin 6-årige søn til at køre ind i en fodgænger. 

fløjtemanden på Strøget, syngemanden på Gammel Kongevej eller hejremanden i Frederiksberg Have. 

hvor lidt jeg seriøst tænker på min far. Han er vist endda blevet gift (med hende femina-er-vel-også-en-slags-journalistik-kvinden) og jeg kunne nærmest ikke være mere ligeglad. 

denne omgang af Spis og Spar på DR1 (Undskyld, Cecilie). Den her omgang er altså seriøst for newbs, og det kunne nærmest bære et helt indlæg i sig selv. 

brugen af “ordet” instavenlig (Eks. Mad og Kaffe laver mega god mad, og så er den også instavenlig. #avocado.) stop. Det er ikke sjovt længere. 

fritidsbloggere, der føler sig utilstrækkelige, fordi de ikke altid kan pumpe 3 indlæg ud om dagen. 1) Intet menneske er interessant hele tiden. 2) Din halvhjertede tilstedeværelse blev slet ikke bemærket. Før nu. 3) Din selvopfattede følelse er helt sikkert reel, men prøv at find lidt glæde i, at  du sikkert har haft travlt med at leve et ganske fint liv, mens du var væk. 

hvad filan spaniere putter i deres tyggegummi. Hilsen et meget selvudrensende tarmsystem. 

hvor uhyggelige gadegøglere bliver ved med at være selv ind i voksenlivet. 
frøers parringsproces. (Jeg kan fortælle, at det er hannen, der sidder naglet fast til hunnen, and he aint going nowhere.)

25 thoughts on “Jeg forstår ikke… #14

 1. Jeg får sådan et stik i hjertet, hver gang jeg ser hejremanden i Frederiksberg Have. Jeg har på fornemmelsen, at de hejrer er hans eneste venner

 2. Syngemanden på gl kongevej???
  Er dagligt på frb og har aldrig hørt om ham?

  Herremanden har i øvrigt en del venner/fans/følgere på facebook, tror han har det helt fint.

  1. Jep! Typisk på hjørnet af Kongevejen og Værnedamsvej. Og så står han bare og synger – ikke på musikantmåden, mere sådan… hvad laver jeg her-måde. 🙂
   Det tror jeg gerne! Han er eddermaeme også sej!

 3. Fløjtemanden på Strøget hedder vist nok Wisly, og han har også en ganske fin følgerskare på Facebook!

 4. Jeg har selv boet på Frederiksberg og set hejremanden live i Frederiksberg Have. Nogen har også lavet en lille dokumentar om ham.

 5. Den nuværende hejremand har jo “arvet” jobbet. Jeg husker stadig den gamle der til sidst ikke magtede det mere. Jeg synes det er ret hyggeligt, og det giver lidt den der landsbyfeeling, som Frederiksberg har. Og så er det da lidt sjovt at det er de lokale fiskehandlere der donerer hejremaden til ham .
  Til gengæld husker jeg første gang jeg så fløjtemanden med børnehuen. Det er nogle år siden. Der fik jeg et seriøst stik i maven. Det virkede bare så trist at han stod der og kun kunne én tone på sin blokfløjte. Men han har det måske godt med det. Han står der jo stadig og kan vist hverken spille værre eller bedre. Og så skal ham da bare det.

  Men… Karoline… syngemanden? Nu har jeg boet på Frederiksberg, op og ned af Gammel Kongevej, i over 20 år. Og jeg har aldrig hørt om en syngemand. I’m intrigued!

  1. Det anede jeg ikke. Eller – jeg ved i det hele taget ikke meget om ham, men jeg synes godt nok, at det er vildt, at der har været em før ham. Det er på mange måder ret hyggeligt.
   Yes, det stik oplevede jeg også. Folk virker heldigvis ret søde, og jeg ser altid, at der er nogle, som giver ham en lille skilling. Jeg håber sgu, at han er glad nok, selvom vi andre kan have svært ved at forstå det.
   Haha! 😀 jeg håber da ikke, at han kun har stået der for min skyld. Men han er der altså! Ofte! Beruset!

   1. Tror Anette ikke kender instagram? Anette – instavenlig betyder egentlig bare ‘pæn på billeder’

    1. Tak Amanda, kender til instagram, bruger det ikke…. stadig et mystisk ord hvorfor ikke bare sige det som du siger, eller ligne?

     1. Anette, det er jo bare én af mange ting, man siger, fordi det er (eller var) lidt ‘høhø’.

     2. det ved jeg godt det er, jeg får bare nogle gange nok, eller lander i den samme som titlen her jeg forstår ikke…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *