“Hvis du er ost, er jeg musen, der kommer i alle dine huller.”

Jeg har altså fået en ret sjov ide – og jeg skal nok selv eksekvere den, men først har jeg brug for jeres hjælp. 

Hvad er det mest offensive/stødende/grænseoverskridende/sexistiske/fuckboi-agtige, en mand/dreng/fyr har skrevet til jer på et datingmedie?

Tak på forhånd. 🙂 

Og så lige noget helt andet! Min (næsten) navnesøster, som står bag bloggen Silver Stories, bad mig tidligere på året om at svare på nogle spørgsmål. Hvis I ikke er helt Karoline-mættede, kan I læse det hele lige her!  

Posted in ord

15 thoughts on ““Hvis du er ost, er jeg musen, der kommer i alle dine huller.”

 1. “Jeg har glemt mit blowjob hjemme hos dig. Kan jeg komme forbi og hente det?” – på Tinder selvfølgelig. Han fik ikke lov at hente det, men jeg fik til gengæld et godt grin 🙂

 2. Følgende har jeg fået smidt efter mig af kvinder på Tinder.

  #1: Har du en lighter i bukserne, eller tænder du bare på mig?
  #2: Du ligner typen der har en stor pik. Hvornår springer vi direkte til 3. date?
  #3: Skal vi på Pokémonjagt? Det eneste krav er, at vi skal dele dine kugler.

 3. En læge til (kronisk syge) mig da jeg var 23 og ved at give op pga smerter “I det mindste er du lækker. Så skal du nok få det du vil have!”

  Mand på scor “Må jeg sømme dine bryster fast til bordpladen?”

  Min onkel “Det er nu en skam dine patter er så små når din røv er så bred!”

  Min eks “Jeg er jo den eneste der ved hvordan en lyder som dig skal behandles”

  ….og jeg kunne blive ved!

   1. Åh ja – face to face… Som man nok kan gætte var det sidste gang jeg satte mine ben der…

 4. Min læge (efter jeg ikke skulle vaccineres af ham alligevel): Jeg ville ellers gerne prikke lidt i dig

 5. På dating sites da jeg boede i England: “beb I lost me number, can a borrow urs?” Klassisk. “Happy holidays! How about a festive fuck to spice things up? You know you want my jingle balls!” Pænt tak, men nej tak. “If I pay really good money for your company, will you pee on me and then wash me afterwards?” Øhhhhh nej.. Altså, London er en vild dating scene – just saying!

  1. HA HA HA! Den første er jo totalt standard (og nuttet!) men de to andre er jo loca! Er jeg den eneste, der tænker SATC? Og overvejede du det ikke en smule? Christine, du er da en frisk pige [s:naughty]

 6. Der var en gang en fyr, der spurgte hvad jeg lavede til daglig og hvorfor osv. Jeg svarede noget med at jeg gerne ville være med til at forandre verden til det bedre (kliché as fuck), og han så svarede at “jeg ikke var typen, der skulle forandre verden selv, men typen der skulle være sammen med en der forandrede verden” det var sygt random. Jeg bliver sgu ikke rigtig lagt an på og begår mig heller ikke på diverse dating medier, tilgengæld læste jeg en Jodel om en, der var begyndt at svare sjofle beskeder med bibelvers. Det er ret genialt.

  1. Han lyder lidt stor i slaget. 😀 Ved du, om han er blevet til noget stort?
   Bibelvers. GE-NI-ALT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *