Lommelinks #2


1/ Jeg har arbejdet hos Baresso i 6 år, så jeg synes, at den her liste er lige dele sjov og tragisk og meget spot on. Selvom du ikke har været barista-chic, kan du måske lære lidt af at læse med.

2/ Det er Internettets sværeste quiz – og den er dansk! iQuest er en række gåder i rebusform, hvor svarene oftest berører populærkulturen, TV-serier (OITNB) og Justin Bieber-fans. Jeg har prøvet at løse et par – uden held. Skynd jer at spil med, det er endnu ikke alle gåder, som er blevet løst! I kan få en god intro og et par hints lige her.

3/ En kvinde klæder sig som Rachel Green i en uge. Hvis det havde været mig, havde jeg skruet endnu mere op for The Nipple Game.

4/ Ben & Jerry har en kirkegård for de isvarianter, som desværre måtte lide døden. Trist, men også lidt sødt.

5/ Jeg er ikke veganer, og jeg har heller ingen intentioner om at stoppe med at spise æg. Men jeg står sommetider i den situation, at jeg er løbet tør og ikke lige magter at smutte i KIWI efter proviant. Derfor er indlægget det er ægge så svært super  udtømmende og brugbart – uanset om du er veganer, vegetar eller altspisende.

6/ Intet godt indlæg uden Harry Potter og poesi! De her er alt for søde, en genial gaveidé til en fellow HP-fan, og prisen er ganske anstændig.

 

 

4 thoughts on “Lommelinks #2

    1. En tidsvender! Omg! That’s genius! Er totalt misundelig. PS. Lidt sjov timing, men jeg har faktisk et indlæg på vej, hvor tidsvenderen har en central rolle. Skæbne.

  1. Jeg faldt lige over din blog via Mariams blok, der netop har smidt en anbefaling din vej (-; Har læst er par indlæg og er allerede solgt! Så hermed har du endnu en følger til samlingen – og til og med en fellow (kæmpe stor) HP fan!.

    PS. Dine ord og formuleringer sidder i øvrigt lige i skabet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *