Fucking meget single

Fucking meget single

I går fandt jeg ud af, at den fyr, jeg har set siden februar, har været sammen med en anden pige. De har set hinanden et par uger, åbenbart.

Jeg er egentlig ikke ked af det (for jeg vidste godt, at jeg ikke var forelsket i ham og nok heller aldrig ville blive det.) Mest af alt er jeg bare sindssygt rasende. Både fordi hans opførsel er helt vildt uanstændig, men endnu mere fordi jeg nu er en af de der, som er blevet holdt for nar. Sådan et forhold havde jeg svoret, jeg aldrig ville havne i.

 

Skriv en kommentar

 • […] fremprovokeret af en hel del vrede, jeg havde brug for at læsse af. Det udmundede sig senere til det her indlæg, som også er et af mine korteste og til dato mest intetsigende. Virkeligheden er nemlig, at jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] løbet af foråret så jeg lidt til en fyr, som ret meget viste sig at være en idiot af dimensioner. En af de gode ting ved idioter er, at de siger idiotiske ting. Nu sidder du måske og studser […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] På et tidspunkt i sommers så jeg ud, som I kan se på billederne. Hvis I er i tvivl om, hvad det specielle ved billederne er, så kan jeg informere om, at min mave ligner noget, som i 5 måneder har været i gang med at producere en baby. Og den gjorde ondt, meget ondt. Lad mig sig det, som det er: jeg har ingen planer om småbørn inden for de næste par år. Under mere normale Karoline-tilstande (dvs. cølibat) ville jeg ikke have været specielt bekymret, men lige i dette tilfælde passede det lidt for glimrende med mit tidligere ‘forhold’ med ham der idioten. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Fucking meget single. Bloggens første indlæg. Jeg kan huske, at jeg sad i et sommerhus i Nordjylland. Vejret var novemberagtigt (dvs. lidt ligesom i dag) og jeg var sur over at have spildt flere måneder på en idiot. Heldigvis varede vreden kun et par dage, og i dag hilser vi høfligt på hinanden, når vi ses på skolen. Hvis min mave nogle dage er ekstra oppustet, bliver jeg dog stadig ramt af en frygt for, at han har befrugtet et af mine æg. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Fucking meget single. Bloggens første indlæg. Jeg kan huske, at jeg sad i et sommerhus i Nordjylland. Vejret var novemberagtigt (dvs. lidt ligesom i dag) og jeg var sur over at have spildt flere måneder på en idiot. Heldigvis varede vreden kun et par dage, og i dag hilser vi høfligt på hinanden, når vi ses på skolen. Hvis min mave nogle dage er ekstra oppustet, bliver jeg dog stadig ramt af en frygt for, at han har befrugtet et af mine æg.  […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] På et tidspunkt i sommers så jeg ud, som I kan se på billederne. Hvis I er i tvivl om, hvad det specielle ved billederne er, så kan jeg informere om, at min mave ligner noget, som i 5 måneder har været i gang med at producere en baby. Og den gjorde ondt, meget ondt. Lad mig sig det, som det er: jeg har ingen planer om småbørn inden for de næste par år. Under mere normale Karoline-tilstande (dvs. cølibat) ville jeg ikke have været specielt bekymret, men lige i dette tilfælde passede det lidt for glimrende med mit tidligere ‘forhold’ med ham der idioten. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] løbet af foråret så jeg lidt til en fyr, som ret meget viste sig at være en idiot af dimensioner. En af de gode ting ved idioter er, at de siger idiotiske ting. Nu sidder du måske og studser […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fucking meget single