Falafler på gefühl

Secret single behavior


{bumsen er ikke min, men min mors. Ikke desto mindre stadig meget imponerende.}

It’s weird, but it just feels great, indrømmer Carrie Bradshaw i Sex and the City (som I selvfølgelig har set.) Hun taler om sin secret single behavior eller ‘hemmelige singleopførsel’. Underlige ting man gør, når man er alene og single (eller i et forhold, men din kæreste er i byen.) Jeg har en lang række mere eller mindre pinlige ting og ritualer, som næsten alle finder sted, når aftenen falder på, og jeg bare er ekstremt alene.

Jeg..

piller i min hud, mine hudorme og bumser

drikker 2 liter sodavand

æder en pakke tyggegummi

spiser direkte fra køleskabet

glemmer at gå i bad

piller næse (men spiser ikke bussemænd)

græder til søde dyrevideoer

leger twerkqueen til reggae/housemusik (og jeg kan ikke twerke)

tager dobbelthageselfies

bøvser og prutter

Ingen kommentarer endnu *græder*

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget, og det er noget pis.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Falafler på gefühl