Secret single behavior

Jeg tror lige, jeg er blevet lidt lesbisk

IMG_0907

Da jeg var i biografen for et par år siden, sad jeg som vanligt og nød trailers til de kommende film. Pludselig blev jeg ramt af den karakteristiske lyd af koklokker fra salens højttalere. Klokkerne akkompagneredes af et elektronisk beat, og en kvindestemme begyndte at synge oh I beg you: can I follow? Lykke Lis stemme fortsatte gennem hele traileren for filmen Adéles Liv. Jeg havde gåsehud, og jeg kan huske, at jeg glædede mig til, at filmen ville komme i biografen. For den skulle jeg helt sikkert se.

Men jeg kom aldrig i biografen og så Adéles Liv, eller La Vie d’Adéle, som den hedder på sit originalsprog. En film om en fransk pige, som pludselig forelsker sig i den blåhårede og kunstneriske Emma.

Forleden aften tænder jeg for DRK, som helt tilfældigt viser Adelés Liv. And I was hooked. Filmen varer godt 3 timer, hvilket ikke er et sekund for længe, hvis I spørger mig. Jeg var underholdt og draget hele vejen igennem. Ikke mindst på grund af filmens to hovedrolleindehavere, som har en fantastisk kemi og begge er utroligt smukke at se på. Især Adéle har taget mig med storm. Hendes dybe, sensuelle røst, som slet ikke matcher hendes barnlige og uskyldige udseende. Og så alligevel – det samlede indtryk er ret genialt.

3 dage efter kan jeg stadig ikke lade være med at tænke på filmen eller den smukke Adéle. Det har efterhånden udviklet sig til et regulært girl crush.

Filmen er ikke på Netflix, men I kan se den gratis lige her. Jeg kan ikke få den til at virke, når jeg bruger Chrome, men med Safari er der ingen problemer.
Wordpress tillader mig desværre ikke at uploade videoer, fordi jeg blogger på et lolleren gratis domæne. Men hvis I gerne vil komme i godt humør, så gør lige jer selv den tjeneste at klikke lige her – det er, efter min mening, filmens fineste scene. Ingen dialog, kun en masse Lykke Li.

Næste indlæg

Secret single behavior