Blogger-bullshit

Jeg forstår ikke… #3


hvordan folk kan holde ud at have sådan nogle eksfolierende plejesokker på i de anbefalede 20 minutter? Sjældent har jeg oplevet noget så klaustrofobisk (følelsen kan lidt sammenlignes med, at man er kommet til at tage en alt for lille fingerring på, som man ikke kan vriste af igen.)

hvorfor alle udgifter, girokort og tandlægebesøg altid falder på én gang, og dagen før man skal på storbyferie

at jeg ikke er stødt på denne podcast før nu

hvorfor langsomme cyklister konsekvent også er dem, som fylder hele cykelstien

løbeblogs

hvem der har fundet ud af det her

hvorfor touren allerede er i gang igen og fylder hele sendefladen på TV

hvorfor jeg er en sucker for mommyblogs, når jeg hader børn

at spice girls’ wannabe lige har haft 20 års jubilæum

Næste indlæg

Blogger-bullshit