Jeg forstår ikke... #4

Hårfjerningscreme fra Normal


De sidste par dage har virkelig været nogle pølledage. Først og fremmest har jeg været ramt af feber og influenzalignende tilstande, så mit overskud har været lig nul. Derudover er jeg blevet ramt af soleksem, som klør helt ulideligt, og man brune hud falder af i gavmilde flager. Men hvad værre er, så er jeg blevet ramt af en overbelastningsskade i fusserne; nærmere betegnet betændelse i hælepuderne. Betændelsen er min krops måde at fortælle mig, at det er en dårlig ide at gå 25-35 kilometer dagligt (i Birkenstocks.) Normalvis betyder sådan en inflammation, at man skal gå med krykker i 2-3 uger for at aflaste fusserne. I mit tilfælde, fordi jeg åbenbart er masochist, betyder det, at jeg går rundt på tæerne (hvilket er meget hårdt og ser komplet latterligt ud) mens jeg bander og svovler over min manglende villighed til at give min krop den nødvendige ro.

I morges prøvede jeg at holde mig indendøre, og i et forsøg på at holde rastløsheden på afstand besluttede jeg mig for at afprøve min nyerhvervede hårfjerningscreme.

Det der med at barbere ben er et nødvendigt onde, som ikke rigtigt kan ignoreres i sommernånederne (hvilket jeg alligevel har formået, men det er heller ikke kønt.) Da jeg forleden var i Normal i Frederikshavn og spottede en hårfjerningscreme til den nette sum af 29 kroner, blev jeg nødt til at hive den med hjem.


Hvad er hårfjerningscreme? Hårfjerningscreme er en masse kemikalier, som opløser håret (eller hårproteinerne.) Det har konsistens og udseende som barberskum, og selvom man har prøvet at fjerne lugtgener med parfume, lugter det stadig af prut/rådne æg (som man kender det fra permanentvæske.)

Man påfører cremen på samme måde som barberskum, hvorefter det skal sidde og virke i cirka 6 minutter. Herefter skrubber man det af med en svamp og koldt vand. Hvis skidtet virker, burde du efterfølgende være hårfri og glat som en umoden nektarin. Men virker det så? 


Ovenstående er et billede af mit ben før behandling. 


Vente, vente, vente.


Ovenstående er efter behandling. 

Som I kan se, er jeg præcis ligeså behåret, som før jeg gik i gang. Måske har jeg et par nøgne pletter hist og her, men jeg tror egentlig hellere, at jeg vil være fuldt behåret end pletvis skaldet.

Take away: you are worth so much more. Har I bedre erfaringer med produktet? Kan det betale sig at investere i Veet?

Næste indlæg

Jeg forstår ikke... #4