Lommelinks #1

Jeg forstår ikke… #6


det høje antal af piger, som lægger billeder op af sig selv med snapchats FaceTune-filtre uden antydningen af ironi og med #wokeuplikethis-ordlyden. We know you didn’t.

hvorfor de to søde politibetjentene bare smilte til mig, da jeg i går kom til at cykle på fortovet.  Hvad skal man gøre for at blive lagt i håndjern?

om der er en forskel på hvide og blå politibiler.

at man ikke genfilmatiserer Hitchhikers Guide to the Galaxy. Stadig med Martin Freeman i hovedrollen – bare med et helt andet screenplay.

hvorfor supermarkederne kun går all in på tilbud på grøntsager i januar måned. hvad med os, der faktisk gerne vil spise dem året rundt?

om personen, som besluttede, at Joachim B.  Olsen skulle være olympisk fanebærer i Beijing ville have truffet den samme beslutning i dag.

hvorfor mange veganere minder så meget om jehovaer. De missionerer, kaster skam og siger, at man ender i helvede, hvis ikke man lever som dem.

at jeg stadig jævnligt hører voksne mennesker snakke om aDDDDvocadoer. There is no such thing.

om jeg er blevet voksen eller bare røvsyg, når min ønskeliste til min fødselsdag so far er en sengeramme og et gavekort til dagligvarer.

hvordan det gik til, at kogevandet fra mine gulerødder blev grønt.

Næste indlæg

Lommelinks #1