Bunkerlivet: Fyrene på Journalisthøjskolen

Hvad gør man, hvis man bliver gravid med en idiot?


På et tidspunkt i sommers så jeg ud, som I kan se på billederne. Hvis I er i tvivl om, hvad det specielle ved billederne er, så kan jeg informere om, at min mave ligner noget, som i 5 måneder har været i gang med at producere en baby. Og den gjorde ondt, meget ondt. Lad mig sig det, som det er: jeg har ingen planer om småbørn inden for de næste par år. Under mere normale Karoline-tilstande (dvs. cølibat) ville jeg ikke have været specielt bekymret, men lige i dette tilfælde passede det lidt for glimrende med mit tidligere ‘forhold’ med ham der idioten.

Heldigvis er jeg kendt for min stoiske tilgang til eventuelle kriser, så jeg slog koldt vand i blodet og aflagde apoteket på Frederiksbjerg Torv et lille visit. Dagen efter kunne jeg konstatere, at jeg ikke var gravid, og min mave havde også fundet tilbage til mere normale proportioner igen.

Så langt så godt. For selvom den sag jo egentlig er ude af verden nu, kan jeg alligevel ikke lade være med at tænke hvad nu hvis? Hvad nu hvis en lille bastardunge gror inde i min mave – med en fyr, som jeg seriøst ikke gider at beskæftige mig med resten af mit liv?

Seriøst, jeg aner det ikke – og jeg har virkelig tænkt meget over det. Så hvis I har læst med og håbet på kvalificerede overvejelser, argumenter for og imod, så kommer de ikke. Beklager. Heldigvis, kan man sige, blev jeg heller ikke nødt til at tage stilling – sådan for alvor. Én ting har jeg dog lært: mange mennesker reagerer kraftigt ved indtagelse af jordskokker. De hyppigste gener er mavekramper og voldsom oppustethed.

Næste indlæg

Bunkerlivet: Fyrene på Journalisthøjskolen