Hvad flere års bloglæsning har lært mig

En regnorm har ingen rygrad

Karoline har ingen rygrad. Derfor må Karoline være en regnorm.

Nå. Så er sommerferien ved at være forbi. I morgen begynder jeg på 3. semester, praktiksememester, paniksemester. Det er slet ikke til at fatte, at jeg d. 9. november – forhåbentlig – står og knuger om en underskrevet kontrakt med mit drømmepraktiksted. Tanken er så surrealistisk, at jeg slet ikke kan forstå det.

Før hele praktikforløbet bliver skudt i gang, skal vi selvfølgelig nå at lære en masse ting, for det er bare mest optimalt, at journalister ikke er helt og aldeles tabt bag en vogn. Det har så betydet, at vi har fået en anseelig mængde læselektier for, som egentlig skulle have været læst til semesterstart. Men jeg har hverken åbnet min økonomibog, læst Kvantitativ Metode eller skimmet De Levende Billedes Dramaturgi 2. Til gengæld har jeg lavet en masse andet. Blandt andet har jeg…

Beundret mit nye ur fra eBay, som kun har kostet 23 kroner. 

Spist brunch på Cafe Frida i stedet for at tage til Hvem vil være millionær-casting. 


Været på Shisha-cafe i Vestergade og udnyttet lejligheden til at afprøve mine gamle extensions. Nu overvejer jeg seriøst brunette-looket igen. 


Fundet den primære årsag til, at jeg ikke har en modeblog: mit tøj. 


Hyggekloget mig med min veninde, som arbejder for Dansk Sprognævn. 


Set OL på 2 skærme(!!!!!!!!)


Spildt penge på 3 liter sodavand, som smager af mundrens. Any takers?


Næste indlæg

Hvad flere års bloglæsning har lært mig