Du ved, du går på Journalisthøjskolen, når du...

Er jeg den eneste, som…


er ved at være lidt træt af ‘ugen der gik’-indlæg? (De plejede ellers at være favoritten!)

egentlig mener, at insekt-i-mad-hypen sådan set er fin nok, men bare ikke selv gider at være en del af den?

synes, at det er super underligt, at så mange etablerede medier er hoppet på dækning af Joe & the Juice’s hvervekampagne?

er lidt ked af, at man på videregående uddannelser ikke tager sådan en det-har-jeg-lavet-i-sommerferien-runde in plenum. Vores forelæser virkede totalt ligeglad.

fryder sig lidt over gamle menneskers skamfulde og/eller semi-agressive reaktion, når jeg konfronterer dem med at have snydt foran mig i Netto-køen?

bliver frustreret i sin grundvold, når folk konsekvent siger ‘man’, når de faktisk skulle sige ‘jeg’??

ser lidt stort på det der med at gøre makeuppensler rene en gang om ugen?

begynder at privatlivs-konversere med kassedamner og butikspersonale, hvis jeg har været lidt for meget alene i løbet af dagen?

bliver lidt fornærmet, uanset om andre kalder mig for kvinden, damen eller pigen? (Indsæt selv Britney Spears)

altid altid altid ser gamle damer spise isvafler?

owner alle sangtekster fra 90’erne og 00’erne, men er på herrens mark med musikken i dag?

6 kommentarer

 • Nana R.

  Jeg har i dag set en gammel dame spise en isvaffel. Det minde bliver aldrig det samme for mig igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg var gået til side og stod ved afhentning, da min ordre var klar på McDonalds og lå på skænken går jeg diskret hen for at hente den. “Hov, der er altså en kø! Det haster vel ikke mere end det jager!” sagde en æld gammel møgsur dame, og jeg følte mig mega skamfuld, da jeg sagde jeg altså havde betalt for det. Kø kultur er vigtigt, men det er det altså i nogle tilfælde også at tælle til fem! Jeg cringer stadig, når jeg tænker på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er vi fuldstændigt enige i. Hun lyder, som du selv siger, som en møgsur dame med en flabet og uberettiget kommentar. Høflighed er desværre en dyd, som få mestrer – især i pressede situationer (når man er sulten og venter på mad.) Jeg sikrer mig selvfølgelig altid, at personerne ret bevidst snyder foran, før jeg konfronterer dem – med et smil. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Haha er nødt til at kommentere på den med isvaflerne. Ældre mennesker er de eneste som spiser isvafler med softice i Aarhus C tror jeg!

  Hvad siger du til snyderne i Netto-køen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TAK! Min teori er, at de måske prøver at i indhente alle de vafler, de ikke havde råd til som børn.
   Jeg prikker dem på ryggen og siger: Undskyld, men du er simpelthen lige gået DIREKTE ind foran mig *smil og hold øjenkontakt*. De bliver fuldstændig febrilske, fornærmede og kommer med en masse forklaringer. Det kan kun anbefales. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ved, du går på Journalisthøjskolen, når du...