Er jeg den eneste, som...

Lommelinks #2


1/ Jeg har arbejdet hos Baresso i 6 år, så jeg synes, at den her liste er lige dele sjov og tragisk og meget spot on. Selvom du ikke har været barista-chic, kan du måske lære lidt af at læse med.

2/ Det er Internettets sværeste quiz – og den er dansk! iQuest er en række gåder i rebusform, hvor svarene oftest berører populærkulturen, TV-serier (OITNB) og Justin Bieber-fans. Jeg har prøvet at løse et par – uden held. Skynd jer at spil med, det er endnu ikke alle gåder, som er blevet løst! I kan få en god intro og et par hints lige her.

3/ En kvinde klæder sig som Rachel Green i en uge. Hvis det havde været mig, havde jeg skruet endnu mere op for The Nipple Game.

4/ Ben & Jerry har en kirkegård for de isvarianter, som desværre måtte lide døden. Trist, men også lidt sødt.

5/ Jeg er ikke veganer, og jeg har heller ingen intentioner om at stoppe med at spise æg. Men jeg står sommetider i den situation, at jeg er løbet tør og ikke lige magter at smutte i KIWI efter proviant. Derfor er indlægget det er ægge så svært super  udtømmende og brugbart – uanset om du er veganer, vegetar eller altspisende.

6/ Intet godt indlæg uden Harry Potter og poesi! De her er alt for søde, en genial gaveidé til en fellow HP-fan, og prisen er ganske anstændig.

 

 

Næste indlæg

Er jeg den eneste, som...