Ateister og akademisk takeaway

Hvad ville Harry gøre?

I dag er der sket noget vildt.
Miriam, som i Miriams Blok, har anbefalet min blog. Jeg forstår ikke helt, hvordan det er gået til, eller hvad jeg har gjort for at fortjene sådan et skulderklap. Den første blog jeg nogensinde begyndte at læse var Miriams, og det virker helt forbandet surrealistisk, at hun nu har fundet min.

Hele min dag har føltes som én stor rødvinsbrandert, og jeg har fået så mange pæne ord og komplimenter, at jeg næsten er blevet nødt til at finde min foundation frem fra sit vinterhi for at skjule mine rødmende kinder. Jeg er bare så glad. Og så var det, jeg tænkte, at jeg skulle markere den taknemmelighed på en eller anden måde. Men hvordan gør man lige det? Sommetider, når jeg er i tvivl om noget, spørger jeg mig selv: Hvad ville Harry Potter gøre? Det prøvede jeg så. Men cirka 2 sekunder inde i den overvejelse konkluderede jeg, at han med sammenbidte tænder og lidende ansigtsudtryk ville slette lortet og sende en snap ud til sine følgere med ordene I MUST GO ON THIS QUEST ALONE! Så jeg skrottede ret hurtigt ideen og tænkte videre. Og så gik det op for mig, at det sommetider er det mest umiddelbare, der er den bedste løsning.
Derfor: Tak. Og hvis der er kommet nye læsere til: velkommen.

I morgen har jeg besluttet mig for, at det skal handle om sex. Og det er ikke den gode af slagsen.

 

img_1508img_1542img_1543Jeg var så meget i hopla, at jeg overtalte min studieveninde til at lære mig at stå på hænder (og dokumentere det med fotos.) Desværre kom min kjole i vejen, så man ikke kunne se mit begejstrede ansigtsudtryk. Vi besluttede os for at afprøve en halvnøgen version, og selvom mit smil kom til frit skue, mente vi alligevel, at det var lidt for show off til Instagram. Derfor kjoleversionen.
Da jeg viste min lillesøster close to naked-udgaven, sagde hun, at mit hoved lignede en kartoffel – og jeg er egentlig tilbøjelig til at give hende ret.

 

 

19 kommentarer

 • Anna Geske

  Jeg er endnu en af de nyankommende, efter at jeg læste Miriams blok-indlæg. Jeg var egentlig lidt hooked bare ud fra din blogs navn: Hvid Kaffe. Det husker man og det siger noget om én der tør skille sig ud. Jeg glæder mig allerede over at have læsestof i morgen, hvor jeg ellers har noget lang ventetid på hospitalet.
  Tak for en lovende blog (ps. Jeg er sådan en der hænger ved. Ved de få udvalgte blogs i hvert fald – og jeg fornemmer at Hvid Kaffe bliver en af de få).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anna! Mange tak for din kommentar. Det lyder ikke rart med hospital (eller ventetid..) så jeg håber, at min blog kan hjælpe lidt på det. Jeg er rigtig glad for, at du har fundet vej herind, og jeg sætter stor pris på dine ord. Hav en rigtig dejlig dag. 🙂 Dbh Karo

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hahahaha jeg dør bare af grin over det billede. Det bliver kun sjovere med tiden!
  Ps. Alt det, de andre siger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Er også kommet på Miriams anbefaling og kan slet ikke slippe din blog nu, TAK:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Marie

  Er også blevet fan! Du skriver virkelig godt 🙂 En ny blog til min faste runde, mig kan du regne med;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna M

  Er også kommet pga Miriams anbefaldning, er allerede fan! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg er aldeles lykkelig for din blog, og for at Miriam fik delt det glædelige budskab. Tak til jer begge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Miriam sagde jeg skulle læse din blog. Det gjorde jeg og du har nu en fast læser og en kæmpe fan!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er en af dem, der fandt dig via Miriam, og jeg er allerede fan af dig og dine skriverier! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • venterpaavinblog

  Kartofler rocks – næste gang vil jeg foretrække samme shoote ink. bearnaise.

  Ps. Og fedt med anbefalingen – og godt, du er glad for også at være på vores blogroll, we told ya, you’re cool B-)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og det er jeg bare! Hvis jeg nogensinde regner ud, hvordan sådan noget blogroll-teknik fungerer, så kommer I stensikkert også på min (underforstået I er også pretty cool). 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Miriamsblok bragte mig herind – har læst fra ende til anden! Bedste tip ever!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ateister og akademisk takeaway