Ordenes magt over tissekonen

Jeg forstår ikke… #8

hvorfor ovenstående citat tilsyneladende ikke appellerer til en større andel af sportsfolk, bloggere og pseudo-kendte.

gulerødders evne til at give akut hikkeanfald.

hvorfor vejret altid tager årstidernes skiften så bogstaveligt.

grunden til, at jeg i nat har pillet et fed hvidløg og spist det i søvne.

saltstængers evige tilstedeværelse på festbordet, når ingen alligevel kan lide dem.

halvdelen af regeringens argumenter for 2025-planen.

hvorfor spin-kurserne på Christiansborg ikke lægger lidt mere vægt på anti-stirre-øvelser (Anders Samuelsen og Ellen Trane, I?m watching you).

hvordan man finder ud af, om en fyr kan lide en på vennemåden eller kærestemåden uden at skulle spørge direkte.

om der er en eller anden uskreven regel om, at bloggere ikke må smile IRL.

folk som skriver osse i stedet for også.

hvorvidt Arlas nye, innovative produkt Flødefraiche (en banebrydende og sofistikeret kombination af piskefløde og cremefraiche) virkelig er nødvendig – eller hvorfor P1 brugte 10 minutter på at snakke om det i morges.

hvordan Danmarks Statistik har fået talt sig frem til 38 forskellige familieformer.

11 kommentarer

 • Jeg gad vildt godt, at min hjerne fandt hvidløg om natten fremfor Coco pops(?!). Er by the way ny læser (naturligvis fra Miriam). Jeg har slugt hele bloggen på en gang, og jeg er kæmpe fan! Og jeg er ellers sådan lidt sammenbidt i det, når det kommer til at overgive mig til nye blogs. Håber i øvrigt på, jeg er fellow journalist(ik)studerende næste år. Godt nok på den falske uni-måde, men what to do, når man befinder sig i Odense og ikke lige kan tvinge kæreste og to børn til Århus…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ud fra et ernæringsmæssigt synspunkt er hvidløg måske marginalt bedre end Coco Pops, til gengæld har din reptilhjerne totalt tjek på sit shit!
   Hvor lækkert! Jeg krydser fingre for dig! Hvis det havde været i Aarhus, havde jeg gerne givet et tip eller to, men jeg ved desværre ikke så meget om, hvordan det fungerer på Syddansk. 🙁
   Og TUSIND TAK for din besked. Kender det godt, men jeg er uendeligt glad for, at jeg har klaret mig gennem nåleøjet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 38? Alle ved da at det rigtige svar er 42!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lovisen

  Og hvorfor er der så mange der roder rundt i hvis og vist, det er jo for fanden 2 helt forskellige ord!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Enig. Det er jeg ikke kommet til. Vel?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lovisen

   Niks, slet ikke hos dig… Når ret skal være ret, så ses det vist mest på mit Facebook feedback, og jeg undrer mig hver gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det endnu større mysterium må vel være, hvorfor pokker vi alle sammen insisterer på at blive ved med at spise de forbandede saltstænger, bare fordi de er der, når nu vi alle sammen ved, at de smager topfesent?! Pokker tage vores kollektive trang til ukritisk at spise enhver snack inden for acceptabel rækkevidde!

  Kram
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Jeg vidste ikke, at andre også hikker af gulerødder!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har svaret til spørgsmål 5:

  Svar:

  “Fordi,(når gæsterne er fulde nok), er der noget billigt og nemt på bordet til følgende formål:
  At tænde ild til og lege er en cigar med/lave “jeg er nåsåren fra The Julekalender”-hugtænder ink. fagter og/eller lave vilde, autentiske fægtekampe med.

  Det fritager værten fra at skulle købe dyre cigarer, dracula-tandsæt og sværd til anledningen”

  Håber, svaret kan skabe lidt ro omkring din forvirring herom. En måde at blive bekendt med ovenstående fænomen er, at medbringe egne saltstænger til den næste festlige lejlighed, hvor dette kan afprøves i trygge omgivelser.
  Husk at en promille på ca. 6,9, en lighter, samt evt. læbeplaster til herpessår, der ellers vil svie afsinddigt.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ordenes magt over tissekonen