Jeg forstår ikke... #8

Anorektiske arbejdstitler

Min lørdag aften gik med at rydde lidt ud i gamle sager på min iPhone. Min indlægget her skal ikke handle om, hvordan man bedst undgår at bruge søndag i sin seng med tømmermænd.

Hvid Kaffe er en relativt ny blog. Den blev skabt i foråret, hvor den bare lå og samlede støv. Da jeg fik sommerferie fra studiet, begyndte jeg at savne at skrive. 2. semester på Bunkeren havde desuden dræbt min ordglæde, fordi vi i et halvt år ikke havde lavet andet end at skrive nyheder og udredende journalistik, som skal være så nøgternt og objektivt som overhovedet muligt.

Men faktisk har jeg haft lyst til at skrive på min egen blog i flere år. Jeg fik øjnene op for formatet, da jeg var ved at blive syg og kunne bruge hele nætter på at lede efter andre, jeg kunne identificere mig med. En dag oprettede jeg faktisk en blog hos Bloggers Delight, og jeg nåede også at lave et enkelt indlæg; en opskrift på kalorielette pandekager, som primært bestod af æggehvider og sødemiddel. De var så triste og papagtige, at ikke engang den mest ihærdige bikinifitness-atlet på konkurrencediet ville komme i stødet over dem. Så bloggen blev slettet igen, og tak Gud for det.

Tilbage til min iPhone. Jeg fandt et gammelt notesark med ideer til arbejdstitler til blogindlæg. Og så blev jeg meget glad. Glad for, at jeg ventede med at lave en blog. Og glad fordi det blev meget tydeligt, hvor meget bedre jeg har det i dag. Det peger lidt tilbage til dette tidligere indlæg om at identificere sig for meget med sin sygdom. Over halvdelen af ideerne på min lille liste handlede og sygdom og intet andet. Sådan er det heldigvis langt fra i dag. Ved at vente med at blogge, har jeg sikret mig, at det er mig, som taler – og ikke en forbandet sygdom.

Hell, det havde været trist, hvis det her var en anorektisk fitnessblog.

9 kommentarer

 • […] I må bære over med mig, hvis jeg går og gentager mig selv, men det er jo sådan, at Hvid Kaffe er et resultat af en pludselig feberhandling (eller det vil sige den kendsgerning, at ham, jeg var sammen med, var sammen med en anden, og det kan være godt det samme.) Men før det havde jeg i flere år leget med tanken om en blog. Jeg havde specifikke ideer til indlæg, de havde bare ikke et sted at tage form – og det var nok også meget godt.  […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] at holde sig beskæftiget med. På det tidspunkt havde jeg ingen blog at fifle med – og heldigvis for det – så jeg broderede på livet løs. Som jeg fik det bedre og trykkede på play-knappen […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Halløj, det der indlæg om engelske bulldogs må du da gerne skrive alligevel. De er nemlig ret søde 🙂
  Og ja, du er smadder god til at jonglere med ord. Det er rigtig rart at læse med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er nemlig åndssvagt søde! 😉 Jeg ved ikke lige, hvad jeg havde tænkt med indlægget, det kunne vist ligeså godt have heddet ‘derfor skal du få en hund’. Same same.
   Og TAK – jeg er glad for, at du gider.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg er lykkelig over at dette ikke er en anorektisk fitnessblog 😀 den er nemlig ret fantastisk som den er nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, jeg var ret vild med indlægget omhandlende Bunkeren-typerne, så jeg kunne godt bifalde et kaffetype indlæg. Bare fordi jeg elsker kaffe, og vil vide hvilken en type jeg er 😉 Udover den åbentlyse lærerkaffetype selvklart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 😀
   Jeg må indrømme, at den med kaffetyperne er lidt af et hjertebarn for mig, så jeg LOVER, at indlægget nok skal komme. De forskellige typer skal bare lige tage ordentlig form i mit hoved. 😉 Og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt! Det vil jeg glæde mig til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg forstår ikke... #8