Jeg forstår ikke... #9

Anbefaling: Drengen, hvis hud faldt af

the-boy-whose-skin-fell-off

Min aftenrutine er meget fast, og der skal meget mere til end gode argumenter, før jeg så meget som overvejer at omlægge mine planer (eller mangel på samme). 

De faste bestanddele er altid tre enorme krus koffeinfri kaffe, min Bloglovin’ feed på computeren samt Deadline som baggrundsstøj fra mit TV. Men i går blev jeg nødt til at lægge min computer fra mig. På DR2 introducerede de en kort dokumentar, og der gik ikke mere end 9 sekunder, før jeg måtte konstatere, at den var væsentligt mere væsentlig end Sådan styler jeg mit hår-indlægget, som var åbent på skærmen foran mig.

Drengen, hvis hud faldt af, er en britisk dokumentar, som handler om en mand, som kun har fire måneder tilbage at leve i. Han er født med en modbydelig hudsygdom, som har medført, at hans krop er ét stort sår, pakket ind i bandager, som hans mor må skifte en gang om ugen. Man følger ham, efter lægerne har givet ham hans dødsdom, og han går i gang med at planlægge sin egen begravelse. Jonny Kennedy, som han hed, er både anledning til latter, tårer og ondt i maven. Jeg var i hvert fald hele følelsesregisteret igennem, på en måde jeg aldrig har oplevet før.

Nu kan jeg selvfølgelig ikke tvinge jer til noget, men dokumentaren varer kun 48 minutter, og jeg garanterer jer, at den giver stof til eftertanke.

Se den lige her (bare ikke mens du spiser).

Næste indlæg

Jeg forstår ikke... #9