Jeg, en guru

Et fravær af tanker efter Den Store Bagedyst

storebagedyst-610x274SPOILER ALERT

I aftes løb andet afsnit af Familien Danmarks faste samlingspunkt over skærmen. Den Store Bagedyst, som vi alle elsker eller bare elsker at hade. Jeg havde håbet på en masse guf, som jeg kunne skrive om herinde, men da teaseren for næste uges program løb over skærmen, var min notesblok stadig foruroligende tom.

Metroxpress har givet os svar på de mest presserende spørgsmål (her og her) og Luna var ganske ukontroversiel i sit udtryk.

Miriam skrev i går om, at hun var frustreret over, at hun endnu ikke havde fundet en hunk blandt deltagerne, som hun kunne bage på (pun intended.) Men i virkeligheden er det jo ikke kun en hunk, vi mangler. Det er også hende, vi hader, ham, vi elsker. Hende vi gerne vil være, og ham, vi har medlidenhed med (her var Mohammed nok programmets bedste bud, men han blev, meget ubelejligt, smidt ud i går).

Jeg er godt klar over, at Den Store Bagedyst ikke er et program med en masse på hjerte. Det er underholdning. Men for at det kan gå rent ind, bliver der nødt til at være mennesker, som har noget på hjerte. Hovedpersoner, som går rent ind og prikker til noget i vores blødsødne, blodpumpende honninghjerter. Harme, indignation, glæde, omsorg, identifikation. Og her er der altså en del af hente.

7 kommentarer

 • Elsker at hade Luna, især efter hendes udtale om, at hun fin får hård kritik for sit medbragte æg. Og ja, hvad sker der lige for fondant? Har altid synes det ligner lidt modellervoks.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hæ, især fordi hun efterfølgende sagde, at hun i situationen havde tænkt: I kan ikke give mig så meget kritik, når jeg er så ung! Was.. 😀
   Fondant kan måske gøre en uheldigt udseende kage præsentabel at se på – det ændrer bare ikke på det faktum, at det er ulideligt og smertefuldt at spise.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Enig! – og lidt over hendes instagram/pinterest udsagn i sidste uge, ja jeg er stadig liiidt bitter!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amen. Don’t get me started. Jeg måtte til tasterne 3/4 dele inde i udsendelsen og udbryde til verdenen, hvor ufatteligt provokerende Ibens udsagn om sin grund til at være startet med at bage for alvor var. Aaaaarg!!!
  Som mor til en baby der ikke har sovet sammenhængende OVERHOVEDET i sit 10 mdr.s korte liv (der dog føles som ufattelig lang tid i søvnlandet in absentia) var det bare IKKE i orden med “…han sov så meget, at jeg røvkedede mig”!!!!! Shut up bagedame!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, det klarede du vist fint selv. 😀
   Jeg må desværre erklære mig inhabil lige på det punkt, eftersom jeg ikke har haft så mange babyer. Når det så er sagt, så ville jeg nok også blive semisur efter sådan en kommentar. Kan slet ikke forestille mig 10 måneder uden søvn. Det må være modbydeligt. Håber for dig, at bebs snart tager sig en meeeeeget lang skraber. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Anna

  Jeg er enig! Vi elsker at hade Sune, selvom han er dygtig, og så hader vi Ibens grin og elsker når det går galt for hende. Vores favorit er Inge, og let’s face it, fordi hun er gammel, sød og overrasker. Til gengæld blev vi lovet gråd fra Louise i sidste uges teaser, og det var der intet af, så der er vi lidt skuffede. Mohammed var underholdning af 1. klasse, og det er synd at han er ude. Og hvad sker der for købt marcipan og fondant? Hvad blev der af skumfiduser? Alt i alt lidt skuffet over DBD i år indtil videre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HAha, de kører virkelig på suspense. Hvis der er noget, som fungerer i bagedysten, så er det gråd. Mon ikke det kommer næste uge? 😉 Det vil også hjælpe med at minimere min skuffelse.
   Agreed! Der er jo helt og aldeles marcipan/fondant-drama, jeg har aldrig været ude for noget lignende. Så gør det da selv!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg, en guru