Ondt i maven: En analyse

Kære jer, som læser med. Har I lyst til at hjælpe?


Når ret skal være ret, så yder overskriften slet ikke jeres indsats retfærdighed. Der burde stå ‘Har I lyst til at hjælpe – igen?’. Efter mit lille mavepine-indlæg i går fik jeg så mange søde beskeder, at jeg blev blæst helt omkuld. For de hjalp hver og en, og i dag er knuden stort set væk. I er for gode. 

Eksamen er også overstået, og jeg er næsten 100 procent sikker på, at i hvert fald 50 procent af mine svar var rigtige. Heldigvis er mit studie ikke specielt eksamenstungt. I hvert fald ikke i traditionel forstand, hvor man læser 5000 siders pensum, som man efterfølgende skal prøves i. Til gengæld bruger vi uanede mængder tid på at evaluere og feedbacke. 

Jeg vil ikke helt bruge de ord til at beskrive min nuværende agenda, fordi de måske har en lidt for usexet akademisk klang. Lad mig i stedet sige, at det er tid til at gøre status. Og det er i fuldt knæfald og med sammenfoldede hænder, at jeg vil bede jer om at hjælpe med netop det. 

Jeg har haft en dialog med mig selv, og konklusionen på den samtale var, at jeg elsker at skrive herinde – gerne hver dag, gerne hele tiden. Jeg hygger mig, og det er egentlig også mit indtryk, at I gør det samme. 

Men jeg vil selvfølgelig også gerne blive bedre, så derfor: Hvad kan I lide? Hvad kan I ikke lide? Er der noget, I mangler, og er der noget, jeg fuldstændig har overset? Føler I, at I lærer mig at kende, eller kunne det ligeså godt være en ChatBot, som trykkede på tasterne?

Hvis I har en holdning til et eller andet, så vil jeg hellere end gerne høre det. 

PS. En kat har miavet om, at der er en masse herre irriterende (video)reklamer herinde. Lige nu har jeg ingen indflydelse på det, men jeg arbejder på sagen. 

PPS. Jeg ved godt, at dette indlæg lidt er i kategorien blogpølse i eget svøb, og det må I selvfølgelig gerne joke med. 

 

37 kommentarer

 • Nårhmen, det er jo en trilliard blog-år siden du skrev dette indlæg. Det er bare mig der har været “out-of-the-game” i en uges tid, så jeg har først læst indlægget nu. Og jeg burde måske ikke kommentere på sådan et gammelt indlæg, men jeg vil bare lige sige; du skriver altså pissegodt! Dine indlæg er velformulerede og oftest sjove. Det du skriver om, forekommer også genkendeligt, det er noget jeg kan relatere til i mit eget liv. Bliv ved med det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • EJ! Det er altså ALDRIG for sent at kommentere – især ikke, når du har så mange pæne ting at sige. 😉
   Så altså.. mange mange tak for det! Jeg er mindst ligeså glad for dine ord, som du er for mine.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Nøj jeg er glad for din blog. Glad for at Miriam henviste til den for lidt tid siden (er det nu jeg skal fortælle at jeg tjekker oftere for dine end hendes opdateringer?) jeg gik endda tilbage og læse alle dine indlæg, så godt er det.
  flere lister, typer, mere Harry Potter og indlæg om alt og ingenting, “jeg forstår ikke” opremsninger (som jeg føler indbyder til lidt sjov diskussion med dine læsere?) Du har den fineste måde at skrive på, dejlig selvironi uden at være meta-selvironisk* og en fin balance mellem de sjove ting, mad, TV, tilfældige ting og så det sværere omkring dit sygdomsforløb og dine familieforhold. Du har mestret balancen, så det aldrig bliver overfladisk eller for trist.

  *meta-selvironi som mange bloggere desværre besidder, “åh jeg er bare såå normcore, spiser vegansk men så wupti, spegepølsemad er bare the shit” Ugh, can’t deal.

  kram fra nu fast læser, der endda bor i dit hood, gik ud for at handle ind forleden, fordybet i min telefon, kiggede op og gik lige forbi dig, sagde næsten “heeeey, du er sej!”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wauw wauw wauv, en vild kommentar! Kæft, hvor bliver jeg bare glad og rørt. Jeg tror slet ikke, at jeg kan hamle op med Miriam, men hvis bare jeg kommer i nærheden af, så er det jo kæmpestort for mig.
   Hahahahahahaha, så sandt. Meta-selvironi! Jeg er vild med det. Havde ellers tænkt mig at lave en anbefaling af Knorr pulverbearnaise, men den er vist ude af billedet nu. So sad.
   Kæmpe kram til dig også – og hvis du ser mig igen, så sig lige hej, ikk’? (Jeg skal nok lige bruge et par sekunder på at være forvirret, men bagefter er jeg SÅ klar på at give dig en high five, fordi du er så nice…)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Li

  Er ny læser, sendt videre fra Miriams linklove, og du er min nye bloggercrush ❤️ Har ædt alt råt og sidder tilbage med abstinenser af den anden verden, og som en anden læser skrev, på grådens rand over at der ikke var flere indlæg da vi ramte juni. Så hepper på daglige indlæg og eeeeeelsker dine meta-indlæg om bloggermediet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine M K

  Jeg er relativt ny læser (siden Miriam tippede om dig), og var solgt allerede ved førstlæste indlæg! Hold op du skriver fængende. Selv indlæg uden det helt store indhold får du til at være sjove og spændende. Er vild med det!! Savner ikke nødvendigvis noget. Syntes bare du skulle have rosen med på vejen :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold op, alle mine indlæg har da eksistentiel tyngde! 😀 sindssygt mange tak for rosen, de pæne ord og det faktum, at du læser med. Det gør mig så glad.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg elsker du bor i Århus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg følger en del blogs via bloglovin og det bliver hurtigt tydeligt hvem man kan lide når det første man gør når man tjekker in er at scrolle ned i listen og finde alle dem med hvid kaffe og miriams blok:)
  Du har en rigtig god blog med dejlig personlige indlæg. Jeg er også fan af typer og kan generelt god lide du er så kynisk, så føler jeg mig ikke så alene på den front. Det er også vildt dejligt du skriver så tit!
  Vh Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis det er sandheden, så er det et af de største komplimenter, jeg nogensinde har fået. Wow. Bare wow.
   Hæhæ, jeg håber, at du synes, at jeg er kærligkynisk, ellers må jeg til at fyre nogle flere hjerter ind i mine indlæg. 😉 Og TAK til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er ikke noget, der hedder ‘at skrive for tit’! Det er helt tilpas, og du er mere end velkommen – jeg nyder det i hvert fald lige meget hver gang. Især i dag, for det er godt nok nogle voldsomt pæne ting, du skriver. Jeg er helt overvældet. Sender også lige en generøs mængde krammere i din retning, Michelle.
  PS. Mega sejt venindeforhold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg synes bare, at det er en dejlig, sjov og ‘virkelig’ blog, du har. Det er ikke mange steder, at man får fornemmelsen af, at det er et ægte menneske, der sidder bag skærmen – men det kan man altså med dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg simpelthen så glad for, at du siger, Charlotte! Jeg stiger personligt af på blogs, hvor man ikke kan mærke mennesket bagved, og det er bare så dejligt at høre, at det ikke er tilfældet her. Tusind tak for det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Kære Karoline. Jeg har egentlig haft i tankerne at smide en kommentar i noget tid, men uden at få det gjort… Men jeg girlcrusher for vildt over dig! Du er overdrevet charmerende, nuttet, intelligent og sjov. Jeg har nydt hvert et indlæg. Men er en sucker for de tøsede, personlige – gerne om dating og sexliv 😉 keep it up. Møs

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Kat! Jeg er ret meget fan af dig allerede, haha! Og jeg er så glad for, at du er kommet til tasterne. Jeg tror aldrig, at nogen har haft en girlcrush på mig før, så jeg er mildest talt beæret.
   Dating og sexliv – yes, jeg tager det til mig. Nu er jeg ikke en haj udi forhold, fyre og sådan, men jeg kan da prøve at skrive om, hvad jeg gør, som I så vidt muligt skal prøve at undgå. God idé.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg har også fundet stort set alle dine indlæg interessante. Jeg er vild med din humor og at du både gør og “tør” tage lidt pis på det hele men samtidig de mere personlige indlæg du kommer med synes jeg også er lige i skabet. Det er en fed balance og hold fast i at være dig, som det virker til at du er nu, for det er bare guld! Du er Super ærlig og det er rigtig fedt.
  Nå ja og så er det virkelig fedt at du svarer på kommentarer. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • He, jeg forstår slet ikke, hvordan man kan have en blog og ikke svare på kommentarer. Det er jo SÅ hyggeligt!
   Det er virkelig fedt at høre, for jeg prøver virkelig at ramme et balancepunkt, så der ikke kun er melankoli ELLER lol. Jeg vil gerne, at der er lidt af det hele. Tusind tak for beskeden, Michelle, du er også ret guld. 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er også vild med det hele!! Mere mere mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Kan kun tilslutte mig. Er vild med din blog og er den jeg læser allermest – elsker din humor og ironi og det er spændende at følge med i din hverdag. Du gør det så godt. Hmmm, det jeg prøver at sige er…bare mere af alting – bare mere af dig ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold da fast, SÅ.SØDE.ORD! Tak, Jette. Jeg er glad for, at du er med. Og jeg lover mere af mig. Lige nu har jeg lyst til aldrig at stoppe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cenne

  Jeg er gymnasielærer, og når jeg evaluerer med mine elever, er der altid nogen, der blot skriver ‘jeg synes, det hele er mega godt! :)’. Det giver mig ikke umiddelbart så meget at arbejde videre med – og dog. Jeg vil i denne sammenhæng nu være en af mine elever og derfor skrive: Jeg synes, det hele er mega godt! :). Lige fra humoren til den grammatiske tegnsætning. Jeg er vild med det hele og jeg bliver hængende, selvom du blot skulle fortsætte i samme rille 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahahahahaha, det lyder som standard gymnasieelev! Men måske er du bare mega god uden dikkedarer?
   Forresten synes jeg, at det er mega sejt, at der er en gymnasielærer, som læser med her. Jeg tager sindssygt meget hatten af for dig, du har nok et af de sejeste og vigtigste job overhovedet!
   Og mange, mange tak selvfølgelig. Jeg sætter stor pris på din kommentar (og fra nu af bliver jeg nok lidt ekstra opmærksom på min kommatering, hehe..)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara L.

  Jeg er forholdsvis ny læser, men jeg har elsket alle de indlæg, som jeg har læst 🙂 Du skriver virkelig godt, og jeg elsker din måde at skrive på, og at du ikke er bange for at sige sandheden. Bliv endelig ved med det gode arbejde, som du allerede er i gang med, for du kan sagtens være stolt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen så fortjener du et ‘velkommen til’, Sara. 😉 Hold nu fast, det var en masse pæne ting, du havde at sige. Jeg ved næsten ikke, hvordan jeg skal håndtere den ros.. udover at sige tak, selvfølgelig. Jeg bliver ved!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er egentlig ret vild med det hele, hvis jeg skal være ærlig! Især liste-indlæg, hvis jeg skal nævne en favorit.
  I det hele taget må det være kombinationen af originale indlæg, gode skriveevner, personlighed og fed humor, der er perfekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ærlig er godt.. især når det er så pænt. 😉 Mange tak, Kathrine. Jeg er SÅ glad for din besked. Må hellere kvittere med nogle nye lister ASAP.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Marie

  Jeg er vild med det hele! Elsker dine lister, dine sjove indlæg, dine alvorlige indlæg og ISÆR dine indlæg om typer!!! Bliv endelig ved <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har endnu ikke stødt på et indlæg, hvor min interesse ikke er blevet fanget. Tænker, det hænger sammen med, at du meget tydeligt som afsender har noget på hjerte og giver et nærvær.
  Jeg er pjattet med dine lister, skildringer af “typer” og sarkastiske meta blogger indlæg, men også der hvor du bliver mere sårbar og personlig som med din spiseforstyrrelse eller forhold til far.
  Så jeg vil egentlig bare gerne have mere af det hele 🙂

  Og hvor dejligt med eksamen. Heppede på dig!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, jeg syntes nok, at jeg kunne høre en tosse stå og råbe et sted!
   Det er altså en ret stor ting at kunne skrive vedkommende indlæg (i hvert fald i min optik.) 😀 Personligt falder jeg også selv for blogs, hvor hovedpersonen er nærværende og har et eller andet form for budskab. Det er bare ikke helt til at sige, om man selv er i den kategori. Men jeg er usigeligt glad for, at jeg måske er fint med på den front. Så tusind tak, virkelig. I’ll continue as usual.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Damgaard

  Jeg føler, at jeg skriver lidt for tit. Men siden du nu spørger (Din blog er iøvrigt den eneste jeg nogensinde har kommenteret på), jeg elsker at følge dig. Jeg har følelsen af, at du skriver ud fra dine oplevelser og hvordan du har det og heldigvis uden give aways og andet reklame hejs (Måske mit reklame filter bare er verdens bedste?)
  Jeg føler næsten, at jeg kender dig. Det her kommer til at lyde dumt, men det føles som om du er en tæt veninde som jeg tit er sammen med, hvis tanker jeg kender og jeg kan byde ind hvis jeg har noget at byde ind med og jeg behøver ikke engang at lette min røv for at få veninde følelsen.
  Giver det mening eller vrøvler jeg bare?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hallo! Du gør det SÅ godt, og jeg elsker når du bruger din humor til at folde dig ud. Den der sarkasme du har, den rammer plet, når du skal beskrive verden omkring dig.
  Men det er også rart at læse de mere personlige indlæg. De giver noget dybde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HALLO, LOUISE! Du gør det sgu også ret godt med sådan en kommentar. Netop ift. dybere indlæg kan det hurtigt blive en fin balancegang, men det lyder, som om jeg kan fortsætte. Tak for det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg synes, at du er meget nærværende når du skriver – det er så hyggeligt. Jeg mangler virkelig ingenting, og læser glædeligt med, hver gang der kommer et nyt indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg skisme glad for, at du synes, Kathrine. Så fortsætter jeg i fuld fart. TAK! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ondt i maven: En analyse