Kære jer, som læser med. Har I lyst til at hjælpe?

Lommelinks #3

Hold da mawle. Efter alle jeres tilkendegivelser i går kom jeg fuldstændig i tvivl om, om jeg havde bedt jer om at rose mig til skyerne. Jeg dobbelttjekkede mit indlæg og konstaterede, at det ikke var tilfældet. (Meget heldigt, for den forespørgsel har jeg tænkt mig at gemme til min første bloggerkrise.) Det er bare jer, som er gode mennesker.


 1/ Er I også sådan ret gode til at samle ting, men knapt så gode til at skille jer af med dem igen? Jeg har 3 kommodeskuffer, 4 bedrollers og et garderobeskab, som er fyldt med ting, jeg egentlig ikke ved, hvad jeg skal bruge til. Det burde nok bare smides ud, men jeg ved ikke hvor, jeg skal starte. Og så får jeg dødsangst ved tanken om at fyre en ørering uden makker i skralderen, for tænk nu hvis den anden på mirakuløs vis dukkede op? Heldigvis er jeg faldet over denne liste hos Skabsdiva, over 50 ting man kan skille sig af med uden at lide afsavn. Better get goin’.

2/ De fleste kender IMDB Top 250 over de bedst ratede film gennem tiden. Her er BBC/117 filmkritere fra hele verden kommet med deres bud på de 100 bedste film fra det 21. århundrede.

3/ Nu skal jeg jo snart i gang med at sælge mig selv big time. Lad mig sige det, som det er: det er absolut ikke min spidskompetence. Måske en smule overfladisk, men her er i hvert fald en liste over 7 ting, som gør dig mere likeable.

4/ Sjove/velformulerede/halvirriterende/generaliserende/intelligente indlæg skrevet af kvinder. Ditte Giese skriver om kønsdebattens feministtyper og skribent på iByen afliver myter om at bo i København. Jeg ved ikke lige, hvordan jeg skal have det med, at jeg måske skal derover på permanent basis.

5/ Bitter Barista er en af de sjoveste sider, jeg kender. Og det er ikke kun, fordi jeg selv har været barista (tror jeg). Der er skræmmende mange genkendelige eksempler fra det virkelige liv.

6/ Apropos kaffe… jeg har maaaaange kaffekrus. Til gengæld har jeg ingen penge. Det flugter ikke specielt godt med mine ambitioner om at købe det her Marauders Map Harry Potter-krus, som er varmefølsomt! Det er jo nærmest magisk!

8 kommentarer

 • […] er flere lommelinks her, her, her, her og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Skabsdiva kommer endnu engang med gode tips. Denne gang handler det ikke om afskaffelse, men anskaffelse; til gengæld er det både brugbart og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Apropos punkt nummer 1, kan jeg virkelig anbefale Marie Kondos bog “The Changing Magic of Tidying” (den findes vist også på dansk). Jeg lånte den på biblioteket og læste den samme dag. Den fik mig virkelig til at se tingene i et nyt perspektiv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for tippet, Frederikke. Den lyder ret brugbar. Må hellere lige slå min vej forbi Dokk1!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hov, den hedder faktisk “The Life Changing Magic of Tidying”. Håber den måske kan bruges 🙂 og tak for en god blog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hæ, tak – det er helt perfekt. Så må jeg hellere komme i gang med en life changing oprydningproces.
   Velbekomme, og selvtak! Jeg er glad for, at du er med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Nr. 5 på like me listen er uden tvivl den vigtigste. Du kan være nok så flink, men det hele falder lidt til jorden, hvis du fx. pifter efter tjeneren når man er ude at spise. Lad være, de er ikke hunde. Du ville jo aldrig pifte efter kokken for at få hans opmærksomhed, når du syntes du havde ventet længe nok, vel?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære jer, som læser med. Har I lyst til at hjælpe?