Mommyblogs og bulldogs

5 akavede minutter og 5 ambitiøse mål

nuser

Min veninde fra studiet var lige dagens mand i flødesovs, da hun i går havde medbragt et spejlreflekskamera i skole. Jeg har fået købt et webhotel til min praktikhjemmeside, og nu manglede jeg bare noget i indhold at fylde på. Mellem to ulideligt kedelige forelæsninger i økonomi smuttede vi ud til Bunkerens betonmure for at forevige et uimodståeligt praktiklook (og en meget dårlig hårdag.) Således gik det til, at vi fik knipset 130 billeder på fem minutter. Efter den oplevelse må jeg erkende, at jeg har fået en nyfunden respekt for modebloggere og outfitbilleder. For det er cirka verdens mest akavede situation at stille sig an foran et kamera. Hvad gør man med sine hænder? Sine ben? Jeg kom fuldstændig til kort, hvilket størstedelen af billederne også vidner om. Et par stykker blev heldigvis fine – fik jeg at vide – så de fem minutter var heldigvis ikke spild af tid. 

For mit vedkommende blev det altså også den uofficielle start på praktiksøgningen. Og jeg er lidt ved at skide i bukserne. Så for at holde et lille overblik og bevare lidt is i maven har jeg forfattet fem mål for den kommende tid. 

1. Få en praktikplads.

2. Undgå at gro rundsave.

3. Affinde mig med min manglende erfaring og i stedet køre gennem forløbet på min charme. *SS*

4. Finde alternativer til vendinger som ‘Jeg har altid vidst, at jeg ville være journalist’ og ‘at skrive er at leve’ på min praktikside. (Men først skal jeg lige have styr på min side. WordPress-nerds, anyone?)

5. Don’t panic.

PS. Hvis I kigger nøje på det øverste billede, kan man se min brystvortepiercing gennem min bluse. Men det behøves praktikstederne jo ikke at vide. 

img_8731

 

24 kommentarer

 • […] dag sidder jeg i København (eller Frederiksberg……….) fordi jeg i efteråret søgte praktik, hvilket heldigvis gik hammer godt ( jeg er sikker på, at mine brystvorter havde noget med det at […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Herligt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis alt går galt, kan du bare brande dig på din nipplepiercing! Er sikker på, de store drenge i skolegården (altså de store praktiksteder, ikk) hopper lige i fælden!

  https://frejalyngbo.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HELT FANTASTISK IDE, FREJA! Det flugter jo allerede fint med at ‘køre den hjem på charmen..’ – det her må nok bare være min trumf.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis det er din generelle tone i kommentarer, burde du gøre det lidt oftere, Pernille! For du har altså lige gjort min morgen ekstraordinært god. Hvor er det bare hammer pænt sagt. TUSIND tak for det hele. Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er ny læser og eeelsker din blog! Og må jeg som nørd også have lov at foreslå, at du køber et domænenavn til den også, nu du alligevel har Visa’et fremme? Så er den nemmere at finde. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MM! Hvor er det vildt, at du har forvildet dig herind. 😀 Tak! (Jeg knuselsker også din.)
   Hæ… nej, min side er vist hverken søgemaskine-eller-noget-som-helst-andet-optimeret, så mon ikke hvidkaffe.dk (eller .com) er mit inden længe?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor vil du gerne i praktik henne? Og hvad dømmer du om som journalist? Ville være spændende at høre lidt mere om dine fremtidsdrømme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har faktisk et lille indlæg in progress om netop det. Egentlig glæder jeg mig lidt til at få det skrevet ned, for jeg håber, at det kan hjælpe mig til at blive mindre forvirret. Og tak for kommentaren! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stinehojgaard

  I øvrigt så lige en teknik kommentar. Jeg læser med via bloglovin og kan kun kommentere hvis jeg er logget ind. Det har jeg egentlig ikke lyst til, så normalt har jeg ikke kommenteret. Er det noget du hsr mulighed for at ændre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stinehojgaard

  Du er lige blevet anbefalet på twinpeaks.dk af tre forskellige mennesker (i det indlæg om verbal inkontinens og blogger låve).

  Du må snart skynde dig at købe domænet hvidkaffe.dk

  PS. Synes i øvrigt Rosen er fortjent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er jeg?! Det var dog helt sindssygt… men hvor er folk bare søde – og det er du godt nok også. Tak, Stine!
   Og tak for teknisk heads up – mine indstillinger er faktisk sådan, at alle kan kommentere uden at være logget ind (har lige dobbelttjekket…) men måske det hænger sammen med mangel på domæne. De gratis glæder er altid med en vis begrænsning. Må hellere få købt skidtet. :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • laura

  du er for grinern!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det skal nok gå dig så fint! 🙂

  Og apropos absolut ingen ting andet end at det ifølge supermarkederne er jul lige om lidt, og at jeg faldt over denne “artikel”, så se lige her:

  http://woman.dk/film-serier/kaere-harry-potter-fan-nu-kan-dit-stoerste-juleoenske-gaa-i-opfyldelse

  Kom straks til at tænke på dig, for selvom jeg ikke kender dig, skal man ikke kaste mange blikke på din blog før man fornemmer en stærk begejstring for Hr. Potter. Så here you go 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! Det skal du ikke blive! Kan du se min hånd på det øverste billede? Den kæmpede en brav kamp for at vifte de der 90’er-totter væk fra min pande. På de sidste 50 billeder har jeg givet op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  ‘Det handler ikke længere om, at jeg gerne vil være journalist. Det handler om, at hvis jeg går bare en dag uden at skrive, visner jeg hen og bliver til ingenting. Det er såre simpelt: Jeg skriver for at mærke jeg er i live, og jeg skriver fordi jeg simpelthen hverken kan eller vil lade være’.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du ser pisse godt ud! Og jeg bemærker i hvert fald ikke din dårlige hårdag (-; Til gengæld har jeg bemærket din nye header – cool og enkel. Jeg er fan! (-:

  PS. Held og lykke med praktiksøgningen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du sød. Tak!
   He, overvejer pt. at gi’ den gas med at blive professionel grafiker, så flot den er. 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Wauw, du er smuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • venterpaavinblog

  Evt omformulering af “at skrive, er at leve”:

  “Jeg dør hvis jeg ikke skriver. Jo, den er god nok, jeg har en skarantyde-drik i tasken, som en lille dresseret abe vil tvinge i mig, hvis ikke jeg skriver hvert kvarter. No shit. Det er min skæbne – noget med en ond fe ved min barneseng, ligesom i Tornerose. Såeh, medmindre I vil have dét på samvittigheden, så må I hellere give mig en plads her. Om 3,5 minut skal jeg nemlig skrive igen, og underskriften på kontrakten her, ville jo være meget passende til det formål, ikke?”

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mommyblogs og bulldogs