Mommyblogs og bulldogs

5 akavede minutter og 5 ambitiøse mål

nuser

Min veninde fra studiet var lige dagens mand i flødesovs, da hun i går havde medbragt et spejlreflekskamera i skole. Jeg har fået købt et webhotel til min praktikhjemmeside, og nu manglede jeg bare noget i indhold at fylde på. Mellem to ulideligt kedelige forelæsninger i økonomi smuttede vi ud til Bunkerens betonmure for at forevige et uimodståeligt praktiklook (og en meget dårlig hårdag.) Således gik det til, at vi fik knipset 130 billeder på fem minutter. Efter den oplevelse må jeg erkende, at jeg har fået en nyfunden respekt for modebloggere og outfitbilleder. For det er cirka verdens mest akavede situation at stille sig an foran et kamera. Hvad gør man med sine hænder? Sine ben? Jeg kom fuldstændig til kort, hvilket størstedelen af billederne også vidner om. Et par stykker blev heldigvis fine – fik jeg at vide – så de fem minutter var heldigvis ikke spild af tid. 

For mit vedkommende blev det altså også den uofficielle start på praktiksøgningen. Og jeg er lidt ved at skide i bukserne. Så for at holde et lille overblik og bevare lidt is i maven har jeg forfattet fem mål for den kommende tid. 

1. Få en praktikplads.

2. Undgå at gro rundsave.

3. Affinde mig med min manglende erfaring og i stedet køre gennem forløbet på min charme. *SS*

4. Finde alternativer til vendinger som ‘Jeg har altid vidst, at jeg ville være journalist’ og ‘at skrive er at leve’ på min praktikside. (Men først skal jeg lige have styr på min side. WordPress-nerds, anyone?)

5. Don’t panic.

PS. Hvis I kigger nøje på det øverste billede, kan man se min brystvortepiercing gennem min bluse. Men det behøves praktikstederne jo ikke at vide. 

img_8731

 

Næste indlæg

Mommyblogs og bulldogs