Jeg forstår ikke... #11

Lemonadefabrikken

img_1798Jeg er træt, træt, træt hele tiden. Heldigvis har jeg efterårsferie den kommende uge, og med lidt snilde kan jeg sikkert overspringssove mig hele vejen igennem og glemme at skænke økonomieksamen og praktiksøgning en tanke.

Jeg oooooorker slet ikke madlavning de her dage. (Hvilket meget sandsynligvis hænger sammen med ovenstående punkt.) Til gengæld har jeg kunnet hente meget lækker (gratis) mad på min mors arbejde (inkl. kage) – og i morgen er jeg inviteret til brunch.

Min krop er blevet fan af at producere indgroede hår. De er over det hele, og det er ikke kønt. Faktisk tror jeg aldrig, at min bikiniskov har været så usexet. Heldigvis har jeg ingen kæreste eller bollevenner, så who cares.

Mine baller har fået bumser, hvilket er cirka ligeså charmerende som indgroede hår. Men igen, who cares.

Jeg er sådan ret fattig, og selvom tanken ikke just huer mig, er det da en meget god anledning til at leve af risengrønd.

Min far har implicit meldt ud, at han ikke gider holde jul med sine børn. På den anden side slipper vi for første-jul-som-skilsmisse-problematikken, hvor forældrene dyster om at lede efter mandlen med sine poder d. 24.

Jeg stødte ind i min ekskæreste i dag, mens jeg lignede lort. Men jeg huskede at smile stort og råbe heeeeeej, og jeg tænker, at det er vigtigere at virke voksen end decideret fuckable.

Min sommerbrune glød er helt og aldeles væk, og jeg har en regel om, at jeg ikke må gå i solarie (hvilket ikke kun skyldes frygt for cancer, men den historie må I få en anden gang.) Men hvis jeg spiser en masse hokkaido, er det kun et spørgsmål om tid, før jeg bliver orange. Og orange er jo næsten brun. Eller i hvert fald bedre end hvid.

Og så klarede min flødebolle ikke turen hjem fra skole i. Heldigvis er min Instagramprofil ikke baseret på æstetiske madoplevelser, og jeg formoder, at den stadig er yderst spiselig. Faktisk er min mad generelt ufatteligt grim – men den smager sgu godt.

10 kommentarer

 • Annette Aarre Dalsgaard

  Din nok ældste fan (40 årig lykkelig gift provinsmor til to drenge på 10 & 13 år) tilbyder sig hermed som Far -der helt vildt gerne vil holde jul med dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette! Det er nok noget nær den dejligste besked, jeg længe har modtaget. Bliver sgu helt rørt. Hvor er det stort af dig!
   Hvis min mutti ikke snart popper en invitation, så vil jeg hellere end gerne kigge forbi med en spandfuld hjemmelavet rødkål a la Meyers!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ved jeg heller ikke – endnu. Men tak for tippet. Undersøger lige sagen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hahaha, jeg kan relatere til SAMTLIGE punkter! Fantastisk ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Må jeg spørge i hvilken slags virksomhed du gerne vil i praktik?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det må du da. 😉 Jeg har tænkt at skrive et indlæg om det, for jeg er selv lidt forvirret.
   Jeg vil gerne skrive, men TV-mediet tiltaler mig også helt vildt. Vigtigst af alt skal jeg bare møde en masse mennesker, tænker jeg. Så egentlig er jeg åben for det meste, om det er DR, et dagblad eller lokalmedie.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så længe du ikke rammer Trumps orangeniveau #justsayin 😉

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En flødebolle er en flødebolle, mast eller ej!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg forstår ikke... #11