5 discountvarer, som sparker røv

Go’ stil: Trendsales


I dag skal det handle lidt om at handle online. Helt konkret om handel mellem to private parter på Trendsales. 

Indtil i torsdags var jeg jomfru på portalen, men efter at have konkluderet, at jeg ikke ville få brugt min Urban Decay-øjenskygge, kunne jeg ligeså godt prøve at sælge den. 

Derfor opretter jeg håbefuldt en annonce, og efterfølgende sker dette:

Torsdag: køber henvender sig med en pris, som jeg accepterer. Jeg spørger, om hun foretrækker TS-handel, men hun vil helst klare det over MobilePay, hvilket er helt OK. Vi udveksler numre og adresse, og jeg fortæller, at jeg afsender pakken, så snart pengene er overført. 

Fredag: køber skriver og spørger, hvor mange penge, vi aftalte. Jeg svarer, hvortil hun skriver, at hun overfører med det samme. Jeg smutter på posthuset og køber kuvert, så jeg kan afsende samme dag. Fredag midnat er pengene ikke overført. 

Lørdag: pengene er stadig ikke overført, så jeg skriver om formiddagen for at høre ad, og at jeg godt kan nå på posthuset før de lukker, så hun kan få pakken så hurtigt som muligt. På samme tid henvender to andre købere sig, som jeg venter med at svare, fordi øjenskyggen i princippet er solgt. 

Jeg modtager ikke svar fra køber. 

Søndag: jeg skriver til køber, at jeg antager, at hun er bakket ud af handlen, når hun hverken har givet lyd fra sig eller overført det aftalte beløb. Hun behøver derfor ikke at sende mig penge, idet jeg har modtaget bud fra anden køber smiley smiley god dag Vh Karoline (når man er lidt irriteret, prøver jeg altid at opveje det med høflighed.)

Herefter får jeg prompte svar tilbage, at hun mente, at det godt nok var meget hurtigt, jeg havde fundet en anden køber, og hun havde haft gang i flere handler de dage, så hun lidt havde mistet overblikket. 

Jeg giver hende ret: det var heldigt, at en anden køber hurtigt bød ind. Men jeg mener også, at hvis en aftale ikke bliver overholdt, og man ikke får svar, så kan man godt tillade sig at afbryde en handel på en ordentlig måde. 

But I could be wrong. Vil I ikke byde ind her? Først og fremmest: er den her situation en Trendsales Classic? Og er jeg urimelig eller hva’? 

Næste indlæg

5 discountvarer, som sparker røv