Go' stil: Trendsales

Kaffepause

Hvis man læser nogenlunde fast med herinde, har man sikkert bidt mærke i, at ordet praktik har været oppe og vende et par gange. Og nu er praktikræset helt officielt skudt i gang. Mit hoved er ét stort kaos.

Lige nu fifler jeg med visitkort, hjemmeside, CV, selvfede Om mig-tekster, tidligere produktioner, praktikmesser, Åbent Hus-arrangementer, en masse transport mellem Aarhus og København, ansøgninger som skal skrives og personlige forsamtaler med potentielle praktikmedier.

Det er jo min fremtid, det her handler om. Vilkårene er hårde, og det er et faktum, at cirka 100 studerende kommer til at stå uden praktikplads efter Panikdagen den 9. november. Og en af dem kan ligeså godt være mig. Derfor bliver jeg også nødt til at gå all in nu. Måske kommer det til at betyde, at der kommer til at være lidt stille herinde de næste to uger. Jeg håber det ikke, for jeg nyder sgu min hvide kaffe og at høre fra jer, som læser med.

Men nu ved I det altså. Hvis jeg bliver væk, så er jeg ikke væk-væk, jeg har bare travlt med at sælge mig selv, læse Jyllands-Posten og bande over ansøgninger and what not. Jeg runder dog af på på mere munter maner, da jeg kan annoncere, at jeg har fundet min dobbeltgænger!

Hun poppede op på min Facebook i formiddags, og faktisk troede jeg først, at Metroexpress havde bragt et billede af mig. Når mit hår er nyblonderet, og jeg har lagt fuld makeup, ligner jeg til forveksling den underskønne – men tydeligvis uheldige – kvinde på billedet. Og så hedder hun Karolina! Skæbne? Jeg tror det nok.
skaermbillede-2016-10-25-kl-10-31-13

22 kommentarer

 • Hey, er JP blevet lovlig læsning på studiet igen? Åh, det varmer mit hjerte. Så er snobberiet måske alligevel for nedadgående 😉

  Spøg til side; hammer meget held og lykke med panikdagen! Jeg glæder mig inderligt over aldrig at have oplevet den selv, og er sikker på at du nok skal lande en fantastisk plads! 😀

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg var ikke klar over, at JP nogensinde har været yt? Det er min barndomsavis, så jeg har altid haft et hjertevarmt forhold til den. Dermed ikke sagt, at jeg søger, men.. 😉
   Og TUSIND TAK. Jeg krydser alle lemmer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den var fyfy da jeg gik der – nærmest på niveau med Go’ morgen DK. Meget prollet, mener jeg. Så jeg læste den naturligvis religiøst i kæmpe trods, haha!

   You can do it!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • JyllandsPosten PROLLET?! Skør verden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Held og lykke og 1000 krydsede fingre for, at du får en god praktikplads! Det er det fedeste (og hårdeste) 1,5 år, og man får vildt meget ud af det… også selvom man ikke lander drømmepraktikpladsen. Vil så også bare sige, at du i mine øjne allerede er en fremragende skribent 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mænne, mænne, mænne tak, Mette. Det har du helt sikkert ret i. Og derfor er jeg også bare glad, hvis jeg får en plads. I bund og grund handler det jo om at dygtiggøre sig, og det er nok meget vigtigt at huske på. 🙂 He, hvis alt glipper, så opretter jeg bare mit eget medie, det må være godt det samme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Held og lykke med at finde praktikplads. Jeg tror på dig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Ahhh okaaaay så, så lad gå, så tag da en lille pausejagt fra bloggen. Men så er det kun fordi det er dig 😉 Har du så ikke nogle gode tips til nogle blogs vi indlægs-hungrende kan læse i mellemtiden?
  Ps. Total meget held og lykke, krydser tæer, tomler og fregner. Men tror faktisk slet ikke det er nødvendigt, for jeg vil mene, at de få der vil sige nej til så opfindsom og velformuleret praktikant som dig, må da ha’ jord i ho’d :-p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg sætter pris på velsignelsen.
   Selvfølgelig kommer jeg til at opdatere et par gange (og helst mere), men.. der er ingen grund til at anbefale de store gode (men det kan altid betale sig at genlæse Miriams arkiver) Cathrinefrier.dk og ohmygown er hyggelige, selvom de ikke længere er aktive. Omveje er go’, det er Blogsbjerg også, og aarhusianske blogs følger jeg altid med i (sidseloglasse og stonemuse). Hvis du gerne vil cringe, så tjek Plus-bloggerne ud hos BloggersDelight. Og hvis man på en eller anden måde kan på adgang til Dines The Infotainer (jeg tror det desværre ikke), så var der også timers god læsning der.
   Og til din PS. TAK! Det er sgu sødt. Vi krydser fingre for, at jeg også er overbevisende i virkeligheden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindi

  Hvis du har brug for lidt hjælp til visitkortene, må du gerne sende mig en mail 🙂 Jeg skal ikke have noget for det. God aften og held og lykke med det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wauw, Cindi! Det er et storslået tilbud.
   Jeg har været ved at overtale Fatterfix til at printe noget grej ud til mig, men undersøger lige sagen. TAK for det, og rigtig god aften til dig også. :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk. McLean

  Jeg kan godt forstå, hvis du tager en lille kaffepause fra bloggen. Ved godt, hvor stressende det kan være at skulle finde et praktikplads. Jeg vil dog stadig besøge din blog hver dag, for jeg er SÅ vild med den 😉
  Held og lykke med det hele!
  og ps, jeg synes nu, du er laaangt smukkere end din dobbeltgænger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvorfor er du så sød?! 3 x gigantiske tak herfra. Jeg er vist lidt grådlabil de her dage, og lige nu sidder jeg og bliver lidt fugtig i øjenkrogen. 🙂
   Jeg håber, at du støder på noget nyt og godt herinde. Lover at give et pip fra mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hundrede studerende uden praktikplads?! Whet? Hvad fa’n gør de så? Søger igen næste år? Det lyder da helt urimeligt! (Jeg kender kun ganske få journalister, så tænker det er et helt legit spørgsmål) Og hvad er din 2. prioritet hvis du ikke får din første? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hæhæ, det er den eneste rigtige reaktion på den kendsgerning. Det er så fucked, men ja. Man venter. Går på orlov, får et arbejde, krydser fingre på næste gang, hvor pladsmanglen er mindst ligeså stor. Det er helt perfekt. 😉
   Faktisk har jeg slet ikke styr på min fulde liste endnu, men jeg er fan af alt, der rimer på public service. Sååå… mine prioriteter er nok det næste, jeg skal have styr på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke med ræset, vi venter tålmodigt på dig imens 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SÅ mange gange tak, Maria. Jeg glæder mig også til at kunne blogskrive på fuld hammer igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Emilie

  Held og lykke med praktik jagten! Jeg kan godt huske panikken “dengang” (for små to år siden 😉 ) da jeg skulle finde praktik plads, jeg var helt og aldeles totalt rundforvirret 🙂 Men det hele skal jo nok gå, og hvis ikke det gør så går det alligevel – mit mantra igennem hele min studietid, haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville ønske, at jeg var dig. I hvert fald lige nu 😛 Det her er jo ikke spor sjovt!
   Og tusind tak. Du har jo ret, det skal nok gå. Det gør det altid!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • p.m.

  STORT held og lykke med praktikræset 🙂
  Jeg har gennem tiderne læst en milliard blogs, men din er så absolut min yndlings !!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er jeg GLAD for, at du skriver. Det falder på et meget tørt sted. TAK TAK TAK, hvor er det dejligt at høre.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go' stil: Trendsales