Go' stil: Trendsales

Kaffepause

Hvis man læser nogenlunde fast med herinde, har man sikkert bidt mærke i, at ordet praktik har været oppe og vende et par gange. Og nu er praktikræset helt officielt skudt i gang. Mit hoved er ét stort kaos.

Lige nu fifler jeg med visitkort, hjemmeside, CV, selvfede Om mig-tekster, tidligere produktioner, praktikmesser, Åbent Hus-arrangementer, en masse transport mellem Aarhus og København, ansøgninger som skal skrives og personlige forsamtaler med potentielle praktikmedier.

Det er jo min fremtid, det her handler om. Vilkårene er hårde, og det er et faktum, at cirka 100 studerende kommer til at stå uden praktikplads efter Panikdagen den 9. november. Og en af dem kan ligeså godt være mig. Derfor bliver jeg også nødt til at gå all in nu. Måske kommer det til at betyde, at der kommer til at være lidt stille herinde de næste to uger. Jeg håber det ikke, for jeg nyder sgu min hvide kaffe og at høre fra jer, som læser med.

Men nu ved I det altså. Hvis jeg bliver væk, så er jeg ikke væk-væk, jeg har bare travlt med at sælge mig selv, læse Jyllands-Posten og bande over ansøgninger and what not. Jeg runder dog af på på mere munter maner, da jeg kan annoncere, at jeg har fundet min dobbeltgænger!

Hun poppede op på min Facebook i formiddags, og faktisk troede jeg først, at Metroexpress havde bragt et billede af mig. Når mit hår er nyblonderet, og jeg har lagt fuld makeup, ligner jeg til forveksling den underskønne – men tydeligvis uheldige – kvinde på billedet. Og så hedder hun Karolina! Skæbne? Jeg tror det nok.
skaermbillede-2016-10-25-kl-10-31-13

Næste indlæg

Go' stil: Trendsales