Blogopsamling

En storesøster og en ekskæreste

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lillesøster, lillebror, Karoline, storesøster og Fatterfix ved Det Blå Ishus (som jeg også har skrevet om her.)

I dag er det søndag, hvilket betyder, at der er ret lang tid til på lørdag. Det kan godt ærgre mig lidt, for jeg kunne egentlig godt bruge lidt hjælp fra Mads og hans Monopol.
Tidligere i dag var jeg ude og blive søndagsluftet med min mor, og lige pludselig kunne jeg godt mærke på hende, at hun var ved at tage tilløb til at fortælle mig noget.

Det noget viste sig at handle om min storesøster. Og for at denne historie også skal give mening for jer, må jeg hellere briefe lidt på den front. Min storesøster og jeg har aldrig haft klodens tætteste søskendebånd, men det meste af tiden har vi haft det fint sammen.
Da mine forældre brød for et år siden, tog det meget hårdt på hende, og hun blev ked af det. Også meget mere end os andre. Det betød en masse konflikter, som ramte hele familien. Allerværst var det, da vi brugte sidste nytår sammen i Berlin, hvor min storesøster stak af på en tysk rasteplads en polaragtig dag i januar. Min mor og lillesøster var ved at bryde sammen, mens jeg kontaktede det tyske politi, så vores storesøster kunne blive efterlyst.

Efter 5 timer dukkede hun op igen, og det samme gjorde politiet. Vi sad alle på rastepladsen og græd. Undtagen min storesøster, som sad og grinte hånligt af os, for vi havde kun fået, hvad vi fortjente. Politiet sikrede sig, at vi kunne køre videre mod Danmark uden at være til fare for os selv, så det fik vi lov til. De næste mange timer sad jeg og stirrede som paralyseret på håndbremsen i min mors Toyota, fordi jeg var så angst for, at min søster ville trække i den og dræbe os alle på den tyske motorvej. Det er en af de længste dage i mit liv.

Da vi kom hjem, slettede jeg hende på Facebook.

Nu er vi tilbage til søndagsturen med min mor. Hun fortæller mig, at min storesøster og lillebror var i byen sammen for at fejre, at sneen faldt. Min søster havde en veninde med, som drak sig sanseløst beruset og væltede ustyrligt rundt.
På samme tid møder min søster min ekskæreste, og de to beslutter sig for at tage videre sammen (hvad det så betyder.) Min lillebror, nobel som han er, ender med at følge den sanseløse veninde – som han aldrig før har mødt – hjem i seng, fordi min søster er skredet MED MIN EKSKÆRESTE. 

Lige umiddelbart ved jeg ikke, hvad jeg skal tænke om det hele. For det første er jeg af den overbevisning, at man altid har sin venindes ryg, når man er i byen. Altid. Det eneste, som tilnærmelsesvist kan retfærdiggøre, at man ikke hjælper a girlfriend in need, er, at man har et knald med en fyr i sigte – og selv der bør man egentlig udskyde sine urlyster.

Min søster må vel gerne knalde med min ekskæreste. Hun kunne også godt finde på det. Faktisk har jeg væsentligt mere tiltro til hans dømmekraft end til hendes. Jeg vil bare gerne vide, hvis det er tilfældet, og de rent faktisk har hooket.
Så nu ligger jeg her i min søndagsseng og burde skrive praktikansøgninger, men jeg har meget mere lyst til at skrive en hey, hvem har du sidst knaldet med?-besked. Men skal jeg det? Og hvem af dem skal have den?

Slutteligt indfører jeg lige en gendrivelse til dem, som måtte mene, at dette er en udlevering af min storesøster. Tro mig, det er det ikke. Dette indlæg er rosenrødt sammenlignet med virkeligheden.

Næste indlæg

Blogopsamling