Panikdag

I et land uden bloggere…


havde rugbrødsmadder stadig været synonym med leverpostej, spegepølse og ristede løg. (Og avocadoer havde været halvt så dyre.)

var vaskepulver ikke blevet et prestigeprojekt.

havde vi ikke været klar over, at trompetbukser åbenbart er noget, vi skal gå i igen.

ville Forbrugerombudsmanden være nedlagt.

Marie Jedig nok stadig verdens mest velklædte pædagogmedhjælper, og Miriam var den nye (heteroseksuelle) Leonora Christina Skov.

ville vi ikke være i tvivl om, om det her look er røvgrimt eller eller vanvittigt A/W16.

var dagbøger i papirformat stadig storsællerter.

blev Vores Børn ikke nødt til at fyre medarbejdere.

var importen fra ASOS halvdelen af den nuværende, og den danske betalingsbalance ville måske ikke græde, som den gør i øjeblikket.

kunne man stadig sætte lighedstegn mellem Søstrene Grene og Tiger

var papirsposer stadig noget, man transporterede sin cheeseburger fra Mac’en i.

ville Daniel Wellington bare være et meget flot mandenavn.

var KöD nok gået konkurs for længst.

købte vi stadig kogebøger.

13 kommentarer

 • Katrine

  Ville vi vide hvornår diverse webshops som Boozt havde udsalg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • … og hvisk ville bare være noget, man gjorde, når man ikke ville have, at andre skulle høre, hvad man sagde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • venterpaavinblog

  *vildmandsherretur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Grunden til jeg foretrækker blogs fremfor magasiner er klart den personlige vinkel, man får på. Det hele er meget mere direkte, og det kan hurtigt komme til at føles som en eller anden virtuel veninde der sidder der bag skærmen i forhold til en journalist, også selvom de i bedste fald ikke aner at man findes? Hvis det giver mening? Eller lyder det bare herre creepy?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, nej! Ikke spor creepy. For det er jo netop, hvad blogs kan. Personligt læser jeg ikke med på en blog, hvis jeg ikke føler, at jeg lærer personen at kende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I tilfælde hvor man søger mod noget at holde fast i, er tanker og erfaring fra de mennesker, der kender til det man er i (implicerede eller pårørerende), det mest meningsgivende. Tænker, du har gjort det helt rigtige ved at tale frit. Autencitet er en mangelvare!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hihihi, igen har du fanget alle de gode punkter 😀 😀 😀 Det er lige præcis hvad min veninde og jeg er blevet enige om. Vi talte nemlig om alle de hashtaggentagelser og modetendenser der bare går igen konstant (og nofte røvslikker spons og rygklapperi for at være helt helt ærlig). Så derfor kom vi til at snakke om, at det kunne være rigtig fedt at vide hvad blogs, de bloggere der er sjove og interessante, så faktisk kan lide at læse selv. .
  Du jo blev anbefalet af en the queenbees (Miriam) hvilket var fedt gjort af hende, når der er ikke mange der laver humorblogs på jeres måde (eller så kan vi bare ikke finde dem selv). Men vi kan jo godt regne ud at du foreksempel læser en god håndfuld når du kan lave den her slags indlæg, så jeg har tænkt på, om du kender måske endda nogle sjove seje underground typer som dig selv, eller læser du kun de store kendte blogs?? Ville være virkelig fedt hvis du havde nogle gode blogger, twittere brugere eller instagram brugere, du gad dele med os og sprede lidt blogkarma linklove, for vi savner godt nok noget variation 😉

  Kærligst Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hæ, tak (også for de pæne ord, det gør mig så glad). 😀
   Jeg fatter stadig ikke helt, at Miriam seriøst anbefalede min lille amøbe-blog, men jeg er hende evigt taknemmelig. (Queen Bee, as you said..)
   Jep, jeg læser MANGE blogs. De er jo en stor del af mit eget kildemateriale 😉 Men jeg må indrømme, at jeg pt. gennemgår en mindre blog-renæssance, hvor jeg er ved at genfinde hele mit Bloglovin’-feed. Det er et større projekt. Og jeg vil hellere end gerne dele ud, men det kræver nok, at jeg lige lægger hovedet i blød i et par dage.. er det OK?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Fedt manner, vi venter i spænding. Kender godt det med man lige skal have et overblik over det, på samme måde når man rydder op i sit klædeskab eller i sin mail boks 😛 😉

   Kærligst Line

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er enig i, at blogging rummer meget mere end det overfladiske, som selvsagt også er til stede. Jeg tror også at vi er flere bloggere, der ikke fortæller alle at vi blogger fordi der er sådan en ‘se mig, hør mig’ ting over det. Jeg har skrevet lidt om det her http://www.familiefletninger.dk/om-at-dele-ud-om-det-at-vaere-blogger/. Kh Dorte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak. Kan sagtens genkende dine tanker. Er du blevet bedre til det nu her en måneds tid efter? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det syntes jeg – kald det bare et terapeutisk indlæg, men faktisk så er jeg blevet mere bevidst om, hvad hele blog mediet er og kan og derigennem nok også anerkendt mig selv lidt mere – hvis det giver mening 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det giver rigtig god mening.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Panikdag