Hvornår opdager min far, at jeg er væk?

Blogopsamling #2


Harry Potter, tatoveringer og en TV-casting: Vi endte med at aflyse castingen til Hvem vil være Millionær. I stedet spiste vi en lækker brunch. Derfor er det også med stor ærgrelse, at jeg må meddele, at 1) der går lidt tid, før I kan se mig på TV, 2) jeg muligvis aldrig kommer til at møde Hans Pilgaard igen og 3) at jeg nok aldrig bliver millionær.

Livsviden fra min bror, som tilfældigvis har Aspergers: Min kære bror er stadig kilde til stor glæde, forundring og frustration. Nu kan jeg tilføje endnu et punkt til listen: Det er dumt at bære nag. Det kan være svært, hvis man har en hukommelse som en elefant, men øv dig i at glemme, tilgive og komme videre.

9 fordele ved at have anoreksi: Indlægget havde et lidt sarkastisk take på spiseforstyrrelsens fordele. Men i dag er jeg nået frem til den erkendelse, at min sygdom har gjort mig til et bedre menneske. Det er store ord, men der er ingen tvivl om, at det er rigtigt. Mere om det senere.

Er Harry/Hermione-konstellationen en utopi?: Harry var en Harry. Og Harry var David.

Hvornår er man sådan en rigtig blogger?: Jeg er blevet genkendt af fremmede (som jo egentlig ikke er fremmede, I er søde og dejlige mennesker, som jeg gerne ville drikke en kop kaffe med.) Men det er vist også det eneste punkt, jeg på nuværende tidpunkt kan krydse af. Stadig intet domæne, ingen bloggerbilleder, spejlreflekskameraer, rabatkoder, hatere, dollars eller Spørgerunde-indlæg. Konklusionen må vist være, at jeg på ingen tænkelig måde er ægte blogger endnu.

I?ve got 99 problems, but working out ain?t oneHar Karoline mon fået sin menstruation tilbage? går I sikkert alle og tænker. Svaret er desværre nej, men jeg kan mærke, at det snart sker. Og jeg har aftalt med mig selv, at det skal fejres med en menstruationskop. Hvem har råd til tamponer?!

Jeg forstår ikke? #11: Felix Andersen må have læst dette indlæg. I hvert fald skrev han til mig i sidste uge, og sendte mig lidt god karma i forbindelse med praktiksøgningen. Good guy or plain creep? Jeg ved det stadig ikke helt.
Hvis I er på bar bund omkring Felix, gadedrengen fra Rungsted, så tjek eventuelt det her ud.

En eremit i udvikling: Altså. Jeg satte jo som klart mål, at jeg skulle blive bedre til at være sammen med mennesker, selvom jeg egentlig ikke har lyst. Det er gået over al forventning. Faktisk er jeg blevet så glad for selskab, der ikke er Facebook og Instagram, at jeg selv er begyndt at opsøge social kontakt. Det er altså ret stort. Og nok også meget sundt.

Test: Er du en tumpe på de sociale medier?: Bloggens første og eneste test, som folk (på nær én, men hun fik heller ikke mange point) tog vældig pænt imod. Jeg går gerne all in på endnu en test, for den her var ret grineren at lave. Jeg har overvejet noget Harry Potter-ish, men blev bremset af tekniske udfordringer. Hvis I har gode ideer, modtages de med kyshånd.

 

 

 

Næste indlæg

Hvornår opdager min far, at jeg er væk?