Podcastservice

5 hurtige (som får mig til at betvivle egen intelligens)


1. Jeg behandler mig selv elendigt, når jeg er syg. Medmindre jeg er så syg, at jeg ikke kan holde mig selv oprejst, er jeg virkelig en cunt mod mig selv. Det er pinefuldt kedeligt at ligge vandret en hel dag, og selvom jeg lugter langt væk af febersved, går jeg altid i selvsving med hovedrengøring, tøjvask og indkøb. Til trods for ømme muskler og brændende led prøver jeg konsekvent at gå en tur med rationalet, at frisk luft må hjælpe på influenza. Det har ikke gjort sig gældende endnu.

2. Jeg skylder penge til SKAT, og har gjort det i flere år. Faktisk fandt jeg først ud af det for et par dage siden, men anoreksi-Karoline fik beskeden i 2014. Desværre tog hun sig ikke af privatøkonomi, og siden da har gælden kun stået og trukket renter. Det er så irriterende, når fortids-Karoline gør det besværligt at være nutids-Karoline.

3. Jeg har et usundt forhold til tyggegummi. For eksempel inddeler jeg mit tyggegummi i to kategorier; 1. Skoletyggegummi (som det her) for det er billigt, ikke fantastisk godt, og det er nemt at have med i tasken, og 2. Aftentyggegummi (det her) som er dyrere, mere velsmagende og luksusagtigt.

I dag er min mor i Tyskland, og hun har tilbudt mig at købe et lille forråd med hjem. Et fornemt tilbud, som jeg besudlede ved at kræve, at hun først skulle sende mig et billede af udvalget, fordi jeg bliver en hysterisk møgunge, hvis hun tager noget med, der ikke falder i min smag.

4. Hver gang jeg løber tør for cigaretter, køber jeg en ny pakke. Og det hele startede, fordi jeg engang tilhørte den skole, som advokerede for, at man sagtens kunne være festryger uden at blive fast ryger. Det kan man ganske givet godt. Jeg kunne bare ikke.

5. Mindst en gang om ugen klikker jeg mig ind på Fie Laursens blog, selvom jeg ved, at det ikke vil føre til forløsning. Og sådan har det været i 3 år nu.

thumbnail_20161119_120215_resizedTyggegummi-tilføjelse: kender I den der irrationelle, uretfærdige vrede, som kun kan fremprovokeres over for nær familie? Den oplevede jeg lidt (meget) da jeg så modtog dette billede fra min mor, som nok er den dårligste fotograf på hele jordkloden.
Men hun prøvede. Hun prøvede, jo.

10 kommentarer

 • Haha, måske hun egentlig har regnet den ud…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Panik! Luksustykkegumilinket virker ikke, og nu er jeg jo ligesom nødt til at vide hvad det er! Cliffhanger.

  jeg selv prøver at implementere Stimorol 60 minutes fresh både morgen, middag og aften, siden det tyggegummi som noget nær det eneste jeg kendte bestod “Tænk”s store kemitest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Oh nooo! Katastrofe! Jeg har rettet i linket (som også så helt fucked ud) – det er den lyserøde, som har taget min mund med storm.
   Og ja, det er sgu lidt skræmmende med de kemitests, der. Kan det ikke godt passe, at Remas Oxydent-tyggegummi også klarede den fint?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Ja, det var noget med at ret mange af de der helt billige tyggegummier (som mister smagen og bliver helt hårdt efter få minutter) klarede testen til UG. Ret træls at helt almindeligt stimorol åbenbart er proppet med hormonforstyrrende stoffer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandt, desværre. Oxydent er et helt pinagtigt dårligt tyggegummi. 🙁
   Den er nok ikke testet, for den er ny, men de har lavet en Bubblegum-variant, som er billig og den del bedre and de resterende. Bare et tip (hvis den altså er OK på ingredienser..)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kan trøste dig med at jeg, desværre, er heeeeeelt med på nr 1, 4 og 5!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  I det mindste gør du det en gang om ugen. Jeg gør det et par gange om dagen. Jeg er ret sikker på det er mig alene, der har finansieret hendes luksusliv… på trods af hun hverken kan tænke eller formulere sine tanker på skrift på en måde, hvor man kan holde ud at læse dem. Ja, jeg er en sucker for drama, og jeg hader det…. især fordi jeg i sidste ende kan konkludere at jeg er et lortemenneske og kommer til at tilbringe mit næste liv som lus på en hund, fordi jeg tænker så negativt om en forsvarsløs blank teenager der ikke ved bedre. Eller er lynende intelligent og har os alle fooled.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • OM DAGEN?! Jesus Kristus, pas på dig selv.
   Hmm.. måske det ville hjælpe, hvis du 1. tænkte lidt bedre om hende og 2. tænkte lidt bedre om dig selv, og bare tager det for, hvad det er: underholdning. Jeg tror, at Fie har gennemskuet systemet. På samme måde som Paris Hilton.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine F.

  Kender det så godt med Fies blog. Jeg har altid en forventning om at kunne sidde og grine lidt i skægget og føle mig bedre. Jeg ender altid med bare at blive lettere deprimeret og medlidende.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Podcastservice