Mandehaderen

Hvidkaffe.dk er udskudt til om 15 år

.. så nu skal I hjælpe undertegnede!


Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg godt kunne tænke mig at have mit eget domæne. Ikke kun af æstetiske årsager, men faktisk også af praktiske.

Jeg har nemlig det problem, at jeg aldrig helt kan huske, hvad det er, mim blog hedder. Ret ofte hænder det, at jeg forvilder mig ud i noget Hvidkaffe@wordpress.com (som er forkert). Altså har jeg ræsonneret mig frem til, at hvis jeg ikke engang selv har styr på min blogs navn, kan jeg næppe forvente, at I har.

Indtil videre er det kun min SU, som har sat en stopper for mit eget domæne. Men så var det, at jeg kom på den fantastiske idé at ønske mig et i julegave. Derfor satte jeg mig for at undersøge det danske domænemarked, hvilket har resulteret i en dybt nedslået Karoline.

Ret hurtigt kunne jeg konstatere, at hvidkaffe.dk er optaget. Ikke af en genial copycat, for siden er ganske enkelt t-o-m. Når man klikker sig ind, får man blot meddelelsen om, at navnet allerede er købt hos DanDomain. Derfor ringede jeg til udbyderen for at høre ad, om de kunne fortælle mig, at domænet blev købt i 2015 og vil være optaget til år 2031.

Kundeservicemanden ville gerne give mig kontaktoplysningerne på domænetyven, men det viser sig, at han har registreret sig anonymt. Ergo kan jeg ikke engang ringe til vedkommende for pænt at bede ham om at overdrage navnet til mig.

Betyder det, at jeg skal være wordpress.com for evigt? Selvfølgelig ikke. Jeg bliver bare nødt til at gå efter det næstbedste. Og her kommer I ind i billedet. For hvad er det næstbedste?

hvidkaffe.com?

hvidkaffe.blog?

.org, .net eller noget helt femte? Please, hjælp. Det er sgu vigtigt, det her.

Og god fredag til jer alle. Pas på jeres kreditkort. KH antikap-mor.

23 kommentarer

 • Jeg hopper med på .com. Jeg synes, .nu giver mig ret amatøragtige vibes. Og så er der heller ingen, der kan huske det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad med hvidkaffeblog.dk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stemmer for, at det skal være en ordre. For når man klikker ind, er det jo netop fordi man vil læse noget fra Frk. HvidKaffe… NU!
  Og ikké i morgen B-)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, .blog er ret upersonligt, selvom WordPress virkelig prøver at hype det de her dage. Jeg er alt for nem at påvirke. 😀
  He, du er så sød. Indholdet skulle helst ikke ændre sig, men måske vi slipper lidt for nogle af de irriterende reklamer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Marie Lei Lange

  Jeg synes kun, der er .dk og .com, der duer. Hvis ikke, det kan lade sig gøre, ville jeg ændre blognavnet.
  Sikke et røvhul, der har købt dit domæne. Det har jeg også prøvet!
  Til gengæld vil jeg lige notere, at jeg altid har skiiidesvært ved at finde ud af, hvor man kommenterer hos dig! Det kunne være fedt med et nyt layout, der gjorde det lidt nemmere. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så bliver det .com eller tæskehold efter tyven, for hvidkaffe er kommet for at blive. 😀
   Du har altså også bare så mange gode råd. Jeg skal have kigget på noget layout, hvilket bliver væsentligt nemmere med mit eget domæne. Lige nu er wordpress ret striks, fordi jeg nasser på deres ydelser.
   PS. 43 kroner er liiiige til at klare. SU-undskyldningen blev vist primært konstrueret, da det kun var mine veninder, som læste med herinde. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det har du nok ret i. 😉 Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Jeg er også på hvidkaffe.nu…men andenpladsen går til hvidkaffe.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg røg på .com af samme grund, og er idag vildt glad for, at det ikke blev .dk. Alt andet er .com, og derfor er det næsten altid det, folk prøver først. Og som ens mund siger først. Så er det jo ret praktisk, at det er rigtigt.

  Du ved det sikkert godt, men vil bare lige nævne det alligevel (fordi jeg er 120 år gammel og virkelig kedelig) – du er opmærksom på, at domæneudgiften ikke er en engangsomkostning, ikke?

  Kh

  Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder meget, meget fornuftigt, og du har sikkert ret. Jeg hælder mere og mere til .com.
   Altså, nu burde jeg spille med på det kloge hold, som har tjek på det hele, men… jeg havde på fornemmelsen, at det ikke var en éngangsfornøjelse. Tak fordi du udpensler det. 😉 Kh Karo

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Marie Lei Lange

   Jeg betaler 43 kr. om året for mit domæne. Så nej, det er ikke en engangsfornøjelse, meeen det er nu til at betale. Selv på en SU. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • 43 kr?? Ok, tror vist lige, jeg skal have tjekket op på mit, for jeg betaler væsentlig mere end det. Tak for info, Mette.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænkte lidt det samme. Eller en sur læser. 😀 Men det er oprettet i 2015 (og min blog i 2016) så der kan næsten ikke være tale om personlig hetz.
  Yes, that is genious.. men farligt. Jeg ville sidde og synge ‘Singlepik’ hver dag. Hele tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvid-kaffe.dk er ledigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dittekirk

  Jeg havnede i samme situation, hvor så mange domæner var optagede, at jeg endte helt ude i .nu! Jeg hader det egentlig lidt, men sådan blev det. Tænker klart .com, hvis muligheden foreligger! Det er i hvert fald altid det første, jeg selv prøver af, hvis jeg ender på den forkerte side med .dk 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahahaha. Det er lidt sjovt, for jeg har tit tænkt, at dittek.nu var sjovt.
   Men jeg forstår dig godt – .nu er lidt underligt, had/elskende på samme tid.
   Råd vel modtaget! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg synes hvidkaffe.com er godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvidkaffe.nu naturligvis! Elsker de sider, der er frække nok til at bruge .nu – der er noget beordrende og nærmest råbende over det, på den fede måde. Og hvem ville ikke være hamrende ivrig efter en omgang Hvid Kaffe? 😀

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har ret. Beordrende, råbende, lidt grinern – især efter kaffe.. men… jeg har et eller andet med .nu. Og jeg ved ikke, hvad det er.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandehaderen