Mandehaderen

Hvidkaffe.dk er udskudt til om 15 år

.. så nu skal I hjælpe undertegnede!


Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg godt kunne tænke mig at have mit eget domæne. Ikke kun af æstetiske årsager, men faktisk også af praktiske.

Jeg har nemlig det problem, at jeg aldrig helt kan huske, hvad det er, mim blog hedder. Ret ofte hænder det, at jeg forvilder mig ud i noget Hvidkaffe@wordpress.com (som er forkert). Altså har jeg ræsonneret mig frem til, at hvis jeg ikke engang selv har styr på min blogs navn, kan jeg næppe forvente, at I har.

Indtil videre er det kun min SU, som har sat en stopper for mit eget domæne. Men så var det, at jeg kom på den fantastiske idé at ønske mig et i julegave. Derfor satte jeg mig for at undersøge det danske domænemarked, hvilket har resulteret i en dybt nedslået Karoline.

Ret hurtigt kunne jeg konstatere, at hvidkaffe.dk er optaget. Ikke af en genial copycat, for siden er ganske enkelt t-o-m. Når man klikker sig ind, får man blot meddelelsen om, at navnet allerede er købt hos DanDomain. Derfor ringede jeg til udbyderen for at høre ad, om de kunne fortælle mig, at domænet blev købt i 2015 og vil være optaget til år 2031.

Kundeservicemanden ville gerne give mig kontaktoplysningerne på domænetyven, men det viser sig, at han har registreret sig anonymt. Ergo kan jeg ikke engang ringe til vedkommende for pænt at bede ham om at overdrage navnet til mig.

Betyder det, at jeg skal være wordpress.com for evigt? Selvfølgelig ikke. Jeg bliver bare nødt til at gå efter det næstbedste. Og her kommer I ind i billedet. For hvad er det næstbedste?

hvidkaffe.com?

hvidkaffe.blog?

.org, .net eller noget helt femte? Please, hjælp. Det er sgu vigtigt, det her.

Og god fredag til jer alle. Pas på jeres kreditkort. KH antikap-mor.

Næste indlæg

Mandehaderen