Solarietøsen fra Højbjerg

Lommelinks #4

Billedet har ikke noget med resten at gøre. Jeg ville blot vise, hvor hårdt det er at være single.

1/ Normalt er jeg lidt en skovl til at få læst de der long reads, men Zetland plejer alligevel at fange nogle vinkler eller personer, som fanger mig. Jeg er hverken gigantisk fan af Nikita Klæstrup, Twerk Queen Louise eller deres veninde Ekaterina Andersen, men den her artikel er altså meget finurlig og tankevækkende. Personligt synes jeg, at det der med at reclaime ord og begreber er ret interessant.

2/ Er du en basic bitch? (Hint: ejer du Kähler-vaser og RC-stel, er du godt på vej.)

3/ Jeg ved ikke om siden her er helt lovlig, men jeg vil gerne dele den med jer som et journalistisk oplysningsprojekt. Vi har lige haft Cryptoparty på 3. semester, hvor vi lærte en hel masse om overvågning og beskyttelse af kilder. På hjemmesiden kan du følge med på tusindvis af overvågningskameraer fra hele verden – det er væsentligt at bemærke, at folk ikke selv ved, at de bliver filmet og monitoreret på internettet. Så hvis I har nanny-kameraer et sted i hjemmet, bør I måske lige sikre jer, at der er styr på sikkerhedsindstillingerne.

4/ Skabsdiva kommer endnu engang med gode tips. Denne gang handler det ikke om afskaffelse, men anskaffelse; til gengæld er det både brugbart og på budget. Hen på eftermiddagen ligner jeg ofte en plettet panda, fordi min tekniske makeup-kunnen seriøst ikke rækker længere. Af den grund bliver jeg nødt til at give det her billige tip et skud.

5/ “For 4-9-9 blir’ du YIR FRI FRI,”  lyder det fra U$O og Jøden i skøn forening (men pas på, du får den på hjernen!). Euroman er sædvanligvis ret skarp på de nostalgiske lister, og denne artikel med 8 legendariske reklamer fra 00’erne er ingen undtagelse.
Min favorit er helt utvivlsomt reklamen fra FYNS VVS-KLIMA, som har kreeret et mirakel af en reklame på et 100-kroners budget.

6 kommentarer

 • Basic bitch level 6 her! Kan ligesom Katrine ikke rigtigt finde ud af, om jeg skal være stolt eller skuffet over mig selv…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Sjit, jeg fik 7,5. Fordi jeg følger chrichri på min instagram, men jeg har slet ikke downloadet Instagram efter jeg nulstillede min telefon, så jeg synes ikke heeeelt den tæller. Det gør den ikke. Vel? PS, hvor basic er du, bitch?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   7,5? Så kan vi vist ret hurtigt konstatere, at du er pretty unique- altså ikke at vi var i tvivl om det i forvejen.
   This basic bitch got 5 – men hvis jeg havde været rig, var den nok oppe og ringe med 30-35 stykker. #ægte
   PS. Hvordan lever du uden insta?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Sejt indlæg! Ha! Den med basic bitch er sjov! Jeg kunne dog kun krydse 1 af på listen – kan ikke finde ud af om det gør mig lidt stolt, eller om jeg bare er håbløs kikset og bagud! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Enig! 😀
   Kun een?! Katrine, det er sgu noget SF en bedrift. Hvis jeg var dig, ville jeg være stolt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solarietøsen fra Højbjerg