At gå tilbage til en fuser

Ideer til billige julegaver


Jeg kan godt lide at give gaver, men de seneste par år har jeg taget mig selv i at blive lidt irritabel og knotten, når jeg har rendt rundt i menneskemylderet i Aarhus i december måned. Derfor er jeg begyndt at købe langt de fleste over nettet, eller også laver jeg dem selv (oplevelsesgavekort!) I år ønsker jeg mig vist ikke så meget, det skulle lige være en cykelhjelm eller en tur til Berlin.
Mit eget gavebudget er på ingen måde prangende, men det betyder ikke nødvendigvis, at man skal forære bras. Med tanke på at andre måske har det på samme måde, har jeg spejdet lidt rundt på Amazon, eBay og etsy og fundet et par rare ting, som vil gøre sig godt under juletræet.

18 kroner: 12 styks metalliske farveblyanter, som vil gøre sig godt i alle de voksenmalebøger (23 kroner) som hjernen bare elsker.

58 kroner: Nok cirka verdens sjoveste bog.

67 kroner: Cardigan, som muligvis er lidt asiatisk/ebaysk i størrelse og kvalitet, men den ser egentlig ret pæn ud. Jeg vil gerne have den. I en størrelse XXL, tak.

72 kroner: 5 fine blyanter wrapped with pages from J.K Rowling’s seventh Harry Potter book, “Harry Potter and the Deathly Hallows. Jeg har dem selv, og de er så magisk pæne, at jeg næsten ikke nænner at spidse dem.

72 kroner: “It is our choices that show what we truly are, far more than our abilities.” Lyder det som sød musik i dine ører? Så kunne det være, at du skulle give denne plakat et skud. Dybest set er jeg nok lidt splittet, når det kommer til citatplakater, men den her kunne jeg godt have hængende ved siden af Mona Lisa i mit køkken.

85 kroner: Enkelt retro flip watch. Rektangulært, praktisk, uden dikkedarer. (Det her er billigere, ligeså flot, men også snart udsolgt!)

91 kroner: Cirka verdens flotteste og sejeste Spice Girls t-shirt, jeg nogensinde har set. Godt nok har jeg ikke forstand på mode, men den her er sgu sej!

97 kroner: Jan van Haasteren-puslespil med 1500 brikker. God kvalitet. Godt motiv. Mange timers hjernegymnastik.

Under 100 kroner: Bluetoothhøjtalere (som ikke er alt for grimme) herher og her. Kvaliteten kendes ej, men jeg har hørt, at de spiller overraskende godt (prisen taget i betragtning).

103 kroner: Jeg har altid drømt om at eje en kyskhedsring, og den her er ret cool, fash og ghetto chic.

150 kroner: Møj flot KeepCup til varme drikke på farten. Uden BPA eller andet, vi helst ikke vil have ind i kroppen.

150 kroner: Reeeeet lækre chunky chelsea boots.

168 kroner: Death Wish Coffee, som er den stærkeste kaffe i verden, men den skulle stadig smage dødsens godt.

… og en flot moccakande at brygge bønnerne på til 58 kroner.

230 kroner: Aeropress-kaffebrygger i gaveæske (inkl. en pose kaffe og filtre). Perfekt til kaffenørden eller typer, som godt kan lide at være lidt smarte. Aeropresskaffe er desuden en af mine foretrukne, så hvis du ikke har prøvet den, bør du måske købe et kit med til dig selv.

Næste indlæg

At gå tilbage til en fuser