Jeg forstår ikke... #13

Vil du bo i min lejlighed? + Rundvisning

Nu har jeg fået tilpas beskeder, og TAK for det. 

Jeg har fået en fantastisk mulighed: min lille lejlighed forbliver min, så jeg stadig har et hjem i Aarhus, når jeg kommer tilbage efter 18 måneder i København.
Og en fantastisk mulighed for mig, byder måske også på en fantastisk mulighed for en af jer. Umiddelbart har jeg ikke nogle akut boligsøgende veninder (og hvis jeg har, så må I jo lige melde ind her) og derfor tænkte jeg, at en af jer, som læser med, måske står og mangler et hjem i Smilets By, mens jeg selv er i praktik.

Lejligheden er beliggende på Frederiksberg i Aarhus – meget tæt på Jægergårdsgade, skoven, vandet og hele resten af byen. Den er  cirka 65 kvadratmeter fordelt på 2 værelser, en entré og et køkken.

Lejen vil være på cirka 4500 (men skal selvfølgelig nok finde ud af det nøjagtige tal) og den står til overtagelse d. 1. februar. Da jeg ikke har mulighed for at have alle mine møbler med til hovedstaden, kommer der til at være lidt tilbage i lejligheden – sandsynligvis en lænestol og et karlekammerskab, som selvfølgelig er til fri afbenyttelse. 

Hvis du tænker, at det lyder lækkert, så send mig en besked på Face med et par ord om dig selv, dit yndlingscitat fra Harry Potter og andet, som måtte være relevant. 

Jeg har lavet en bette (iPhone)video fra lejligheden. Desværre havde jeg glemt at lægge min telefon vandret, så formatet er… lidt underligt. Men se den! Den er rigtig hyggelig

 

Næste indlæg

Jeg forstår ikke... #13