Jeg forstår ikke... #13

Vil du bo i min lejlighed? + Rundvisning

Nu har jeg fået tilpas beskeder, og TAK for det. 

Jeg har fået en fantastisk mulighed: min lille lejlighed forbliver min, så jeg stadig har et hjem i Aarhus, når jeg kommer tilbage efter 18 måneder i København.
Og en fantastisk mulighed for mig, byder måske også på en fantastisk mulighed for en af jer. Umiddelbart har jeg ikke nogle akut boligsøgende veninder (og hvis jeg har, så må I jo lige melde ind her) og derfor tænkte jeg, at en af jer, som læser med, måske står og mangler et hjem i Smilets By, mens jeg selv er i praktik.

Lejligheden er beliggende på Frederiksberg i Aarhus – meget tæt på Jægergårdsgade, skoven, vandet og hele resten af byen. Den er  cirka 65 kvadratmeter fordelt på 2 værelser, en entré og et køkken.

Lejen vil være på cirka 4500 (men skal selvfølgelig nok finde ud af det nøjagtige tal) og den står til overtagelse d. 1. februar. Da jeg ikke har mulighed for at have alle mine møbler med til hovedstaden, kommer der til at være lidt tilbage i lejligheden – sandsynligvis en lænestol og et karlekammerskab, som selvfølgelig er til fri afbenyttelse. 

Hvis du tænker, at det lyder lækkert, så send mig en besked på Face med et par ord om dig selv, dit yndlingscitat fra Harry Potter og andet, som måtte være relevant. 

Jeg har lavet en bette (iPhone)video fra lejligheden. Desværre havde jeg glemt at lægge min telefon vandret, så formatet er… lidt underligt. Men se den! Den er rigtig hyggelig

 

12 kommentarer

 • Trine

  Hej!

  Jeg har sendt dig en besked på Facebook.

  Mvh Trine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er jo som sendt fra himlen! Min kæreste har fundet ud af at bolig marked i århus ikke lige er det mest venlige og han er virkelig ved at være tidspresset med at finde en lejlighed, jeg får ham lige til at sende dig en besked over face 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Yes yes.. lidt saintlike er jeg da.
   Og endelig! Fyr bare en besked min retning!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Håber du gør en århusianer/kommende århusianer glad med dit tilbud. Jeg bliver i hovedstaden men hvor er det en fin lejlighed! Må jeg spørge hvor det runde spejl er fra i gangen lige når man går ind?! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det håber jeg VIRKELIG også. Alle mine lemmer er krydsede lige nu! En skam, du ikke lige står og mangler en lejlighed på Frederiksbjerg.
   Hmm, nu kommer jeg lidt til kort – lige når man kommer ind, er der et rektangulært spejl, som jeg har arvet fra min farmor. Inde i skabsværelset hænger et lille rundt spejl, og det er vist fra… kiwi?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Jeg fik jo totalt glemt at vende tilbage!! Jeg bestilte netop i går et hos Føtex som endelig havde det på lager igen til os fattig røve der ikke har en hel SU til the real deal :p tak for svar dog!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Yay, victory!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Sikke et fin video af din skønne lejlighed. Jeg har dog ét men: Videoen havde nu været endnu sjovere, hvis du var kommet til at låse dig selv ude. Hahahaha! Men godt for dig, at du ikke gjorde. Kys og knus fra din dumme veninde i Valby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   You crazy dramaqueen. Der må godt nok være stille inde i Sprognævnet, hvis du ville more dig over det.
   PS. Har lige hørt (You drive me) Crazy og tænkt på dig. ❤️ Kyz fra Aarhus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S

  Kæft, hvor lyder du sød! Og mega god stil sådan at udbyde din lejlighed til læserne. Hvis det århusianske boligmarked er noget nær så vanvittigt som det københavnske, så gør du nogen en kæmpe tjeneste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   EJ TAK! Det gør du egentlig også!
   Det er nok ikke helt ligeså bananas som hovedstaden (men tæt på) så forhåbentlig kan jeg hjælpe en eller anden. Ku’ være så fint!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg forstår ikke... #13