10 mål for det nye år

Fru Zippe, Snapchat og SUSPEKT

Broderi emmer ikke just af gaderespekt, men ikke desto mindre fortjener det lidt god omtale herfra. Efter at have skriblet mine nytårsfortsæt ned fandt jeg garn, nål og stramaj frem fra mit rodeskab, og så blev jeg lidt varm om hjertet på den nostalgiske måde, for der ligger mange hyggelige og afslappende timers arbejde i de projekter, jeg har søsat, men endnu ikke færdiggjort.

Derfor vil jeg hurtigt smide en varm anbefaling efter Broderi Moderne i Nørre Allé, Aarhus. Hun forhandler alt inden for broderi – også sættene fra Fru Zippe, som jeg er meget tilfreds med. Desværre kan man ikke få fat i det hele gennem webshoppen, men en hurtig googlesøgning på Fru Zippe skulle gerne hjælpe en på rette vej.

Som noget helt andet har jeg gået og tænkt på, at det kunne være ret hyggeligt, hvis vi kom hinanden lidt mere ved. Så hvis I er interesserede i at snage lidt (mere) i mit liv, og I ikke afskyr tanken om, at jeg snager lidt tilbage, så tilføj mig lige på Snapchat. Jeg hedder karolinebum. 

“Hun blev bare så glad,” vil min reaktion i givet fald være, men dette er også titlen på Suspekts nye track, som vist lige er røget på gaden i dag. Hvis jeg skulle feste i morgen, røg nummeret helt sikkert på aftenens playliste, men det skal jeg jo ikke, så jeg skåner min mor for de værste skældsord og kommer i stemning gennem mine høretelefoner.

Nummeret kan høres her, og der medfølger en meget suspekt video med en talende tissekone.

15 kommentarer

 • Ih hvor har du ret, der er ikke meget street cred i håndarbejde. Jeg har ellers også brugt rigtig meget tid på at brodere og hækle. Kunne være man skal til at gøre lidt i det igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  YES! Du er hermed tilføjet! *high fives*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg også tilføjet dig. Selvklart! Føler dog jeg bør smide en advarsel ift. min egen snappis (hvis du tilføjer!) – det er rent leverpostej med børn på. Sååå… overvej det lige (mammaboef)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg føler slet ikke, at leverpostej fylder så meget i mit liv, som det burde. Derfor er der slet INGEN tvivl om, at mammaboef selvfølgelig også skal tilføjes!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg er så meget med på at dele snap! Så det er hermed gjort. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har tilføjet dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine S

  Så hyggeligt med snapchat! Man kan aldrig komme hinanden for meget ved

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg er fuldstændig enig! Hvor er det rart, at du er med. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Fuck. Jeg kunne ikke læse resten af dit indlæg (eller starten) for den sags skyld, før jeg havde tilføjet din snap #størstefan #fangirl #brugeraldrigsnaptilandetendstalkingalligevel #sygehashtags

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 mål for det nye år