10 mål for det nye år

Fru Zippe, Snapchat og SUSPEKT

Broderi emmer ikke just af gaderespekt, men ikke desto mindre fortjener det lidt god omtale herfra. Efter at have skriblet mine nytårsfortsæt ned fandt jeg garn, nål og stramaj frem fra mit rodeskab, og så blev jeg lidt varm om hjertet på den nostalgiske måde, for der ligger mange hyggelige og afslappende timers arbejde i de projekter, jeg har søsat, men endnu ikke færdiggjort.

Derfor vil jeg hurtigt smide en varm anbefaling efter Broderi Moderne i Nørre Allé, Aarhus. Hun forhandler alt inden for broderi – også sættene fra Fru Zippe, som jeg er meget tilfreds med. Desværre kan man ikke få fat i det hele gennem webshoppen, men en hurtig googlesøgning på Fru Zippe skulle gerne hjælpe en på rette vej.

Som noget helt andet har jeg gået og tænkt på, at det kunne være ret hyggeligt, hvis vi kom hinanden lidt mere ved. Så hvis I er interesserede i at snage lidt (mere) i mit liv, og I ikke afskyr tanken om, at jeg snager lidt tilbage, så tilføj mig lige på Snapchat. Jeg hedder karolinebum. 

“Hun blev bare så glad,” vil min reaktion i givet fald være, men dette er også titlen på Suspekts nye track, som vist lige er røget på gaden i dag. Hvis jeg skulle feste i morgen, røg nummeret helt sikkert på aftenens playliste, men det skal jeg jo ikke, så jeg skåner min mor for de værste skældsord og kommer i stemning gennem mine høretelefoner.

Nummeret kan høres her, og der medfølger en meget suspekt video med en talende tissekone.

Næste indlæg

10 mål for det nye år