Mine 5 tips til Tinder

Ugens franske horeunger #2 (DE ER VIGTIGE)

#1: I december måned modtog jeg en mail fra en pige på 1. semester på Journalisthøjskolen. Hun skulle skrive en artikel, og i den forbindelse ville hun gerne interviewe mig. Jeg opdagede først hendes forespørgsel et par dage efter, men stadig inden for deadline, og jeg svarede hende tilbage – både pr. mail og SMS – fordi jeg gerne ville hjælpe hende. Hun svarede aldrig tilbage. Af en eller anden grund nager det mig helt grænseløst, og jeg har lyst til at sende hende et hjemmelavet manifest med titlen SÅDAN BEHANDLER DU KILDER – DO’S AND DON’TS. Men det gør jeg naturligvis ikke. Jeg er jo ikke idiot.

#2: “Hvornår er det egentlig blevet legalt for mænd at flashe flashe deres dillere gennem et par stramme løbetights?” spørger Euroman i artiklen 10 ting mænd ikke må have på i træningscenteret. Jeg har lyst til at spørge Euroman, hvornår pokker det blev legalt at tage shorts uden på ens bukser? Mænd, nu taler jeg til jer: I må gerne have tights på. Vi vil faktisk meget hellere have nosse-looket end noller-looket.

#3: Min seneste googlesøgning er ‘højgravid afføring’, hvilket jeg kan forklare ved at tilstå, at jeg de sidste på måneder har været ægte bange for at være gravid (og at jeg i dag har brugt 70 procent af min tid på toilettet.) Desværre blev jeg ikke stort beroliget, eftersom flere mødre har kunnet berette om overaktive tarme kort før fødsel.

#4: Jeg tager til København på tirsdag, og jeg kommer først hjem igen på lørdag. Det betyder, at jeg reelt set kun har 5 hele dage tilbage i min lejlighed i Aarhus. Fordi jeg langt hellere vil spise lidt for gammel (og lidt for kedelig) mad, end at smide det ud, har min kost det sidste lange stykke tid bestået af yoghurt, kun afløst af ‘alt godt fra fryseren’. I går fik jeg således stuvet hvidkål (2015) sammen med en rest juleand (2016) og asier (2014). Men jeg brokker mig ikke, for det er alt andet lige en væsentlig opgradering af min tidligere anoreksidiæt. (Skriv bare, hvis I vil have den. Den er ret effektiv, hvis ens mål er social eksklusion, hårtab og hjertesvigt.)

#5: I fredags sad jeg og slappede af med lidt bloglæsning, før jeg hoppede på cyklen på vej mod frisør. (Ja, sådan noget skal jeg lade op til, for jeg kan blive ret udmattet bare ved tanken om, at jeg havner i en meget konverserende frisørs stol.) Og så var det, at klikkede mig ind på Tre Gode Grunde, hvor Cecilie har skrevet en så flot anbefaling af min blog, at man nærmest skulle tro, jeg havde betalt hende for at gøre det. I dag er jeg stadig overvældet, rørt, uforstående, taknemmelig og GLAD.

#6: Ovenstående leder mig videre til dette punkt, for jeg grinte ret meget af Cecilies ord, da hun kommenterede min ‘om’-sektion herinde. For dybest set er den yderst mangelfuld og på mange måder ikke-informativ. Det fik mig til at overveje, om der i virkeligheden er en masse ting, jeg har glemt at fortælle. Tidspunktet virker derfor helt rigtigt, og jeg sætter nu gang i bloggerflosklen over alle bloggerfloskler: SPØRGERUNDE! De næste par dage får jeg givetvis ret travlt, og jeg kan ikke forestille mig noget hyggeligere end at sidde i Vanløse med en kop aftenkaffe og lade op ved at svare på jeres spørgsmål. (Eller også savner jeg bare at snakke endnu mere om mig selv.) Så please, stil lige et par. Ellers er det her akavet.

#7: Bare lige for at få the basics på plads vil jeg lægge ud med at sige, at mit navn er Karoline, eller faktisk Karoline Mathilde, og jeg er 24 år gammel. 90 procent af de mænd, jeg har været sammen med i længere tid, har heddet Christian – enten til for- eller mellemnavn. Det har fået mig til at overveje, om min skæbne egentlig er besluttet på forhånd. Jeg bliver ingenlunde overrasket, hvis jeg en dag får min Kong Christian, som er lige så skør, som min far, og jeg drives ud i en affære med hans psykiater. Nu ser det bare ud til, at mandemønsteret måske lidt er ved at blive brudt og afløst af et nyt. For lang tid siden kom jeg til at nævne, at jeg engang havnede på en knaldedate med en P3-vært (jeg arbejder stadig på at vinkle den fortælling, for den er sjov). Jeg ved ikke, om han har sladret, men nu er der altså en ny P3-vært (eller forhenværende) har skrevet til mig på Facebook(????) og inviteret mig ud på ‘en kop vin’, når jeg har fundet mig til rette i København. Lover selvfølgelig at opdatere på den front.

HUSK NU DE SPØRGSMÅL. <‘3

63 kommentarer

 • Nr 1
  en eller anden fra bt (formoder jeg pga email adressen) søgte folk til artikel om hunde på et hunde forum…. men dem der svarede på tråden hørte aldrig fra hende…. det bare ikke ok.
  burde måske være noget af det første man lærte som journalist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Tænker også, at det havde været god stil lige at lave en fælles besked med ‘jeg har fundet en kilde, men tak for jeres hjælp’. Jeg tror desværre ofte, at det går så hurtigt på nyhedsmedierne, at sådanne ting bliver nedprioriteret. 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har en tilståelse. Da jeg gik på 1. semester på journalistik, kontaktede jeg en mand i forbindelse med en eksamensopgave. Han var så glad for, at jeg kontaktede hans bureau, at han inviterede mig på en rejse til Brasilien.

  Jeg blev så befippet, at jeg aldrig svarede… Har stadig dårlig samvittighed, men det lød sgu skummelt det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hahahahaha! Det lyder ellers som noget af et tilbud! Brasilien med en fremmed mand! Jeg forstår altså ikke, hvorfor du ikke pakkede kufferten med det samme.
   Ps. Hvilken slags bureau var det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Har du set SKAM? Og hvis du har, hvad synes du om serien, og hvilken karakter er din favorit? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  – Hvis du kun måtte lave en ting resten af dit liv hvad skulle det så være?
  – Hvordan læser du til eksamen?
  – Er du karakterrytter, cv-rytter eller hyggestuderende?
  – Hvad er din guilty pleasure?

  <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Hej Karoline

  Jeg fandt din blog gennem BitteBitte, men undres over at jeg ikke har fundet den før.
  I hvert fald har jeg nu brugt hele min aften på at læse din blog fra start til slut – og jeg er vild med dig!

  Du er den sejeste jeg har stødt på i laaaaang tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Kære Stina. Det er nok, fordi jeg bare er en lille blog i det store hav. Men hvor er jeg glad for, at du fandt vej herind. Af hjertet tak for de pæne ord, det er simpelthen så dejligt at høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Luna vs Hermione?
  Hvem kan du bedst lide i HP?
  Hvem er din yndlings professor? Hvad ville være dit yndlings fag? Hvad var dit yndlings fag i folkeskolen og gym? Hvilke steriotyp var du? Hvis du ikke hed Karoline og selv kunne vælge dit navn, hvad skulle det så være? Vil du have børn? Hvordan har du det egentlig med bacon? Smager sushi godt? Hvad er din livret? Vil du helst være veganer eller undvære sex i et år? Hvad er en god første date? Bliver det her en v-log? Kunne du finde på at lave dit eget podcast? Hvor gammel var du da du vidste hvad du ville lave? Har du altid været sikker? Hvad ville du sige til dig selv som 15 årig? Vil du helst rejse i fortiden eller fremtiden – uden for din egen livstid forståes? Kat eller hund? iPhone eller Android? Emoji eller ej? Får vi en Room tour når du er blevet installeret? Hvad er den sidste sang, du hørte? Hvad er din all time yndlings sang? Ser du modern family og er du team haley eller Alex? Hvad størrelse bruger du i sko?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stille spørgsmål til min yndlingsblogger, ja tak 🙂

  Er du religiøs?
  Ting, du altid har i din taske?
  Din yndlingsfarve?
  Vil du gerne giftes engang?
  Hvad mener du om Royal Copenhagen?
  Hvem fra Harry Potter ville du gerne date :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Marie

  Som jeg har skrevet før, er jeg vildt begejstret over din blog. Du gør det fandme godt!!
  Jeg skal til Aarhus i vinterferien, og vil høre om du har gode anbefalinger til spisesteder/ting at se? Har endnu til gode at se byen, så jeg glæder mig 🙂
  Hvordan vidste du, at du skulle gå journalistvejen, og gjorde du dig mange tanker omkring fremtiden? Jeg er meget splittet og generelt (positivt) forvirret over de utallige veje jeg kan gå, og synes derfor, at det er spændende at høre andres uddannelsesvalg.
  God mandag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det var dog helt ekstremt pænt sagt! Tusind tak, Astrid Marie.
   Glæd dig til Aarhus. Det er i sandhed en dejlig (og lidt lille…) by. Jeg sørger for at få nogle anbefalinger klar ASAP – sammen med nogle tanker om uddannelsesjunglen, selvfølgelig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Jeg tillader mig lige lige at indskyde at stonemuse på hendes blog har en oversigt over spisesteder i Aarhus hun anbefaler.

   Og tjek programmet for aarhus 2017. Det er jo officiel åbning i weekenden. Det nye moesgaard et godt og ar os nuværende udstillinger har jeg hørt godt om.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid Marie

   Tak for svar til jer begge to! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Sidsel og Lasse har også en guide, som er god!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hvilke overvejelser har du gjordt dig omkring deling af private ting på bloggen? Det virker som om, at du deler dine dybe hemmeligheder og inderste følelser herinde. Er du ikke bange for, at det kan blive brugt mod dig eller modarbejde dig en dag? Knus og tanker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Ronge

  Hahaha – har det samme problem med fyre ved navn Kristian (dog med K). Fyre med det navn er dem der har fyldt mest både på den gode måde og den virkelig dårlige måde, så nu forsøger jeg at undgå dem…

  Hvornår og hvorfor gik dine forældre fra hinanden? Har din far altid været fraværende, også mens dine forældre stadig var sammen?

  Kan huske du har skrevet om dit forhold til din søster og at det ikke er det bedste! Kan du uddybe det? Og hvad med forholdet til dine andre søskende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det er skisme da finurligt! SÅ mange hedder da heller ikke Christian/Kristian? Sådan.. statistisk giver det ingen mening!
   Tak for spørgsmålene.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg vil lige påpege, at det er ret angstprovokerende at stille dygtige og relevante spørgsmål til en hamrende ferm journaliststuderende! Så undskyld for mit ‘geniale’ spørgsmål om drømme tidligere (det gik lidt hurtigt). Nu har hjernecellerne ligget i lage natten over, og nu er jeg klar til et par mere (synes jeg) velovervejede spørgsmål:

  Har din anoreksi betydet, at der er nogle madvarer du ikke længere kan lide/bryder dig om? Eller formuleret på en anden måde: Er der nogle madvarer, der sætter nogle trælse minder i gang, hvorfor du prøver at undgå dem?

  Jeg (=som er en god veninde af dig) har aldrig lavet et hjemmelavet aftensmadsmåltid til dig (!). Nu flytter du herover til mig i KBH, og derfor kommer jeg helt sikkert til at byde dig og vores anden veninde på aftensmad. Mit spørgsmål i den forbindelse er: Hvordan er det for dig at spise mad, som andre har lavet, og som du dermed ikke har haft mulighed for at bestemme over? Er der noget, jeg skal være opmærksom på? Skal jeg fx give en heads up på, hvad vi skal have at spise, inden du kommer? Eller skal jeg bare lave maden og vente på at min yndlingsKaro kommer på visit?

  Og tak for en fabelagtig blog. Det er så dejligt at følge med i dit liv gennem cyperspace også <3

  Kys Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen, får lige lyst til at give dig et virtuelt kys (selv om vi ikke kender hinanden) – Hvor ER du en dejlig veninde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • …og kysset er fordi jeg selv har en veninde der har en spiseforstyrrelse, og jeg aldrig har formået at gå så kærligt og konkret til det, som du gør her.

   Og kys til dig også, Karoline. Mega stort kys (men ingen spørgsmål for nu).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg får også lyst til at kysse jer begge to! Karen er nemlig helt fantastisk, og jeg glæder mig allerede til, at hun skal lave aftensmad til mig i København.
   PS. ‘Kærlig og konkret’ er forresten den perfekte – men også sværeste – tilgang, man kan have til spiseforstyrrede

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

   Ih, tak altså! Det er virkelig pænt af jer begge (indsæt smiley af en rødblussende, glad pige) <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg er så vild med den gode karma i de her kommentarfelter!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Føler mig ret sikker på, at det er Anders Stegger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvordan håndterer du fx en i din familie, der åbenlyst har disordered eating, men som ikke har en ED? Altså jeg har ekstremt svært ved min svigermor, der altid kommenterer på tykke mennesker, at der er for meget mad og spiser virkelig lidt, men samtidig fylder virkelig meget mad på hendes familie og altid gør et implicit nummer ud af mine gamle ED. Jeg synes, at det er SÅ svært at se på nu, hvor man kender alle tricks og vaner som andre måske overser. Kan virkelig spotte en anorektiker på kilometers afstand nu :-/ Lader du dem sejle i egen sø eller går det dig også på?

  Tak for at være et frisk pust i blogland!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Og tak for spørgsmålet. Hvis jeg forstår det rigtigt, er det et ret godt et af slagsen. Men jeg vil lige sikre mig, at jeg har forstået det efter hensigten: din svigermor er gammel anorektiker (eller lignende..) og hun virker ikke som en, der er blevet rask endnu, eller hvordan? Og du er i tvivl om, om du skal sige noget til hende? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Hej igen,
   Hmm min mand siger, at hun har svinget virkelig meget i vægt men de sidste 10 år blevet tyndere og tyndere og samtidig også en martyr, som altid skal prøve at lide for andre (der ikke har bedt om det). Det er ikke så meget, om jeg skal prøve at høre hende “rask”, det er mere hvordan man håndterer familiemiddage, hvor man rr ved at eksploderer over, at hun fx bliver ved med at spørge, åh du spiser da heller ikke slik vel??? Eller åh, kan du spise is??? Når jeg har kendt hende i 8 år, hvor jeg har været rask al den tid – hun gør det helt bevidst og samtidig sidder og prikker til sin mad og stolt nogle gange siger, at hun kun har spist et stykke vandmelon hele dagen :-/ nu er mine niecer blevet lidt ældre og hun snakker hele tiden om den ældstes krop og om hun bliver tyk. Jeg er sådan hypersensitiv over den slags snak, men jeg ved, at andre mennesker ikke er lige så gode til at fange disse signaler eller den slags vanvittig spise mønster. Altså det har taget min mand 8 år at indrømme endelig at ja, hun har faktisk et problem, før sagde han bare, at hun var lidt “skør “. Tuner du bare den slags folk ud og smiler sødt, selvom du VED, at de selv har issues eller tager du nogle heftige snakke om, hvad du fx gider at høre på af diæt snak, tykke mennesker osv?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Av, den lyder slem. Og jeg kan sagtens se, at der er et stort problem.
   Men jeg bliver nødt til at understrege, at jeg ikke er ekspert/behandler eller noget som helst andet, så uanset hvad jeg siger, er det kun udtryk for min personlige holdning/hvad jeg forestiller mig, jeg selv ville gøre i den givne situation. Hvis du fik fat i en person med formel og reel kompetence på området, er det ikke umuligt, at vedkommende vil anbefale noget andet. Men anyhow, here goes.
   Som jeg ser det, har hun et problem, som ikke er dit ansvar. Når det alligevel bliver dit problem, skyldes det, at hun påvirker dig og ikke mindst dine niecer (som er børn/unge, og sikkert nemme at påvirke med den slags snak) – og her synes jeg godt, at du kan tillade dig at sige fra – konsekvent og konkret, men også pænt og forstående. Hvis jeg var dig, ville jeg fortælle hende, at hos jer snakker I ikke om forbudt/sundt/usundt, og I snakke ikke som folks vægt, tyk/tynd, men I i stedet anerkender og roser hinanden for jeres personligheder. Jeg ville fortælle, at jeg ikke vil høre den snak i mit hjem.
   Jeg forstår godt, hvor meget det må påvirke dig, og det ville også påvirke mig, men jeg ville ikke påtage mig ansvaret for hendes helbred. Selvfølgelig ville jeg prøve at spørge ind til hende, om hun er OK, fortælle, at du godt ved, at hun har en spiseforstyrrelse, og at du gerne vil hjælpe, hvis hun føler for det. Alternativt må din mand acceptere, at problemet er der, og så må han tage snakken.

   Helt overordnet er jeg meget konsekvent, når folk begynder at snakke om andre menneskers udseende, vægt osv. – jeg vil simpelthen ikke lægge ører til det, og jeg lukker den ned. Bum.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Jeg har fulgt din suverænt verdens bedste blog siden juli 2016, og jeg har spist dine indlæg råt lige siden 😉 Bliv endelig ved!
  Jeg er vild med den måde, du formår at gøre alle dine indlæg så personlige og unikke. Jeg elsker de indlæg, hvor du “opfinder den dybe tallerken” og skriver om noget, som andre bloggere ikke berører. Jeg elsker også de indlæg, hvor du rent faktisk skriver et “vaskeægte blogger indlæg”, men stadig formår at gøre det på en unik og anderledes måde (altså indlæg, hvor du skriver om ret mainstream ting som fx skønhedstips, “ting jeg ikke forstår”, facts om dig selv osv.).
  Jeg kunne enormt godt lide indlægget om discountvarerne, det med podcast anbefalingerne, og det med de rigtige skamlæber 🙂

  – Hvilke fem serier er dine absolut yndlings?
  – Har alle dine søskende den samme far, som du har? Jeg har læst historien om din storesøster, men har du et nært forhold til dine andre søskende?
  – Jeg er selv lige fyldt 25 år, er single, og er 99,9% sikker på, at børn ikke lige er mig – de skal i hvert fald ikke produceres i mine ægceller! Udover tanken om fremtidig familiestruktur arbejder min hjerne med tanker om studieskift og døden (livet er jo så skrøbeligt, og jeg er så bange for at miste mine nærmeste), det at blive gammel, og uendligt mange andre tanker! Det korte af det lange: Jeg er semi angst over, hvilken retning mit liv bevæger sig hen, og hvilken kvalitet, det har. Med andre ord en slags 25-års krise.
  Nå, men tilbage til spørgsmålene: Hvordan har du det med at blive gammel? Hvad er din holdning til børn i fremtiden? Mærker du noget til 25-års krisen?

  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • P

   og jeg glemt at sige, at det er helt i orden, hvis du ikke gider svare på mine spørgsmål 🙂 Jeg vil stadig kigge forbi bloggen hver dag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   ‘Suverænt bedste blog siden juli 2016’? Jeg er slet ikke rustet til at tage imod komplimenter af den størrelse lige fra morgenstunden. Faktisk ikke nogensinde! Hvor er det en dejlig besked at få. Den er både enormt sød og ganske konstruktiv, og jeg kan forsikre dig om, at jeg hele tiden opdager nye discountvarer og podcasts, jeg kan tippe om. 😉
   TAK for spørgsmålene, jeg vil se, om jeg ikke kan få dem besvaret på en tilfredsstillende måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvad er din favorit restaurant(er)?

  Hvad er dine yndlings film/serier?

  Hvordan lader du bedst op?/Hvad gør dig glad?

  Hvad synes du om Daniel Radcliffe som skuespiller? (Vigtigt! Eller.)

  Tak for verdens sejeste blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker nr. 1! Selvsamme pige skrev til mig. Højst sandsynligt den samme i hvert fald. Hun ledte efter bloggere at interviewe og skrev, at det altså hastede ret meget med at finde én, hun kunne interviewe. Jeg svarede tilbage med det samme, at det ville jeg selvfølgelig gerne være med til. Fik aldrig noget svar. #don’t

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Really? Ej, det er jo virkelig kritisk, altså. Nu har jeg endnu mere lyst til at sige noget.
   Men hvis vi skal trække noget positivt ud af det, Caroline, så skal vi i hvert fald ikke tage ikke-svaret personligt. Det er da også noget!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Samme her. Der er ingen undskyldning for ikke lige at vende tilbage og sige, at hun fandt en, der var bedre end os, selvom det virker utænkeligt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   You said it! 😉
   PS. Jeg er så frygteligt misundelig på dig og Berlin!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hæh, det lyder interessant med den P3-vin-date 😀

  Jeg vil gerne spørge, hvor store er de hænder så?

  Og tak for heads-up på min blog <3 Når jeg en dag får taget mig sammen til at komme på nettet på en computer, så skal jeg nok rette blogadressen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Velbekomme. Det synes jeg, lyder som en rigtig fin ide. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg er allerede vild med din blog Fik dig anbefalet af søde Cecilie og sys du skriver helt vildt godt, så du har fået en ny fast følger
  Ingen spørgsmål herfra, er jo først lige begyndt at læse med
  Eller jo måske et / hvor ser du dig selv om 5 år? Blogger du stadig der?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Ej, hvor rart og mange tak! Velkommen til, Emilie!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvofor faldt valget på journalist og havde du været omkring andre uddannelser forinden? Både bare tanker/ideer og/eller hvis du reelt har været i gang med andre. 🙂
  Ved du hvilket område du gerne vil arbejde indenfor når du er færdig uddannet? Hvis man kan få lige det man vil. 😉
  Hvor længe har det/de forhold du har været i, varet? 🙂 Og hvem slog op?
  Det er selvfølgelig cool hvis noget af det er for privat. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Har du nogle gode Århus-tips? Og hvem er egentlig din yndlings HP-karakter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Spørgsmål for hyggens skyld:
  – Hvad er dit bedste barndomsminde?
  – Er du en person der har mange eller få venner/veninder?
  – Hvis du kunne gøre én ting om i dit liv, hvad skulle det så være?
  – Hvad for noget musik lytter du til?
  – Hvad er din største frygt?
  – Hvad er din største styrke?
  – Er der noget du altid har villet lære, men som du ikke kan (endnu)?

  Lidt blandede bolcher, du kan jo svare på det, du vil :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fortæl noget om dit forhold til Harry Potter! Kan du også godt lide filmene? Har du læst “the cursed child”? Kh en anden Potter-fan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er du typen, der kan finde ud af at klage på en restaurant, hvis fx bøffen er sej eller maden oversaltet?
  Hvad ville din patronus være?
  Hvilken kendis ville du allerhelst knalde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  …..er det her man skal skrive spørgsmål til spørgerunde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Ja!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sasha

   Okay, here goes:

   1) hvordan fandt du ud af at så mørke øjenbryn er så pænt til dig og dit lyse hår? Jeg er selv sådan en underlig mellemblond-leverpostej-lidt-rødt-skær hårtype og jeg kan ved Gud ikke finde ud af om jeg tør farve mine relativt lyse øjenbryn. Springer man bare ud i det og går med solbriller i 3 uger hvis det ser ud helt af helvedes til? Tillægsspørgsmål: hvilken farve har dine øjenbryn fra naturens side?
   2) hvad er det sværeste ved at have en spiseforstyrrelse set i forhold til sociale sammenhænge og relationer?
   3) har du set SKAM? Hvis ja, hvilken karakter identificerer du dig mest med?
   4) Hvordan er din søsters og dit forhold den dag i dag? Og hvordan tror/ved du det påvirker dig?

   Du springer selvfølgelig bare de spørgsmål over du ikke gider svare på!
   Tusind tak for den fedeste blog i verden. Synes efterhånden jeg har en lille håndfuld blogs som jeg oprigtigt er glad for at læse, men din (læs: du) formår alligevel at skille sig ud og være noget helt særligt. Svært at sætte en finger på hvad det lige er, men ikke desto mindre tusind tak for at lade os læse med!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Selvfølgelig vil jeg svare på dem (grinte allerede fra det første)! Jeg tager dem slavisk, mens jeg har en fest – det er helt perfekt. 😉 Og så må jeg også huske at sige tusind tak til dig. Jeg forstår vist stadig ikke helt, hvordan eller hvorfor jeg skiller mig ud, men hvor er det rart, at det er sådan, det er. Du er sød!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Hvilken drøm har gjort størst indtryk på dig? (Altså som i en sovedrøm). Kys fra din skidesøde veninde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Det lyder spændende med den nye P3-fyr!
  Jeg følger din blog fast og har et par ting, jeg godt gad vide:
  1. Ser du nogle styrker ved at have haft en spiseforstyrrelse? Udover at have en god anledning til et par selvironiske jokes, selvfølgelig 😉
  2. Læser mange i din omgangskreds med på din blog?
  3. Hvor mange gange i dit liv har du været rigtig forelsket?
  4. Hvilke blogs følger du selv?
  5. Hvad er dit bedste tip til at tiltrække en fyr?
  6. Og så lige et sidste spørgsmål, hvor jeg måske ikke har været helt vågen; men er dit nye hjem i København?

  Tak for en god og inspirerende blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg vil SÅ gerne vide, hvem det er, du har charmet fra P3 – og hvem af sine kollegaer han har sladret til. Kan du ikke give et par hints?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hahahahaha! Jo, klart! Altså her? Nu?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Agnete

   Ja!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Okay, okay, okay!
   De er begge to fædre. Og så siger jeg ikke mere. Lige nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrime

   Svenne Lund Jensen?… blink en gang for ja, to gange for nej…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg blev faktisk lige nødt til at google ‘Svenne Lund Jensen far’, for jeg anede faktisk ikke at han var far. Og så havnede jeg inde på Trines blog. Der kan man bare se!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Argh! Håber på flere ledetråde snart!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 5 tips til Tinder