Mine 5 tips til Tinder

Ugens franske horeunger #2 (DE ER VIGTIGE)

#1: I december måned modtog jeg en mail fra en pige på 1. semester på Journalisthøjskolen. Hun skulle skrive en artikel, og i den forbindelse ville hun gerne interviewe mig. Jeg opdagede først hendes forespørgsel et par dage efter, men stadig inden for deadline, og jeg svarede hende tilbage – både pr. mail og SMS – fordi jeg gerne ville hjælpe hende. Hun svarede aldrig tilbage. Af en eller anden grund nager det mig helt grænseløst, og jeg har lyst til at sende hende et hjemmelavet manifest med titlen SÅDAN BEHANDLER DU KILDER – DO’S AND DON’TS. Men det gør jeg naturligvis ikke. Jeg er jo ikke idiot.

#2: “Hvornår er det egentlig blevet legalt for mænd at flashe flashe deres dillere gennem et par stramme løbetights?” spørger Euroman i artiklen 10 ting mænd ikke må have på i træningscenteret. Jeg har lyst til at spørge Euroman, hvornår pokker det blev legalt at tage shorts uden på ens bukser? Mænd, nu taler jeg til jer: I må gerne have tights på. Vi vil faktisk meget hellere have nosse-looket end noller-looket.

#3: Min seneste googlesøgning er ‘højgravid afføring’, hvilket jeg kan forklare ved at tilstå, at jeg de sidste på måneder har været ægte bange for at være gravid (og at jeg i dag har brugt 70 procent af min tid på toilettet.) Desværre blev jeg ikke stort beroliget, eftersom flere mødre har kunnet berette om overaktive tarme kort før fødsel.

#4: Jeg tager til København på tirsdag, og jeg kommer først hjem igen på lørdag. Det betyder, at jeg reelt set kun har 5 hele dage tilbage i min lejlighed i Aarhus. Fordi jeg langt hellere vil spise lidt for gammel (og lidt for kedelig) mad, end at smide det ud, har min kost det sidste lange stykke tid bestået af yoghurt, kun afløst af ‘alt godt fra fryseren’. I går fik jeg således stuvet hvidkål (2015) sammen med en rest juleand (2016) og asier (2014). Men jeg brokker mig ikke, for det er alt andet lige en væsentlig opgradering af min tidligere anoreksidiæt. (Skriv bare, hvis I vil have den. Den er ret effektiv, hvis ens mål er social eksklusion, hårtab og hjertesvigt.)

#5: I fredags sad jeg og slappede af med lidt bloglæsning, før jeg hoppede på cyklen på vej mod frisør. (Ja, sådan noget skal jeg lade op til, for jeg kan blive ret udmattet bare ved tanken om, at jeg havner i en meget konverserende frisørs stol.) Og så var det, at klikkede mig ind på Tre Gode Grunde, hvor Cecilie har skrevet en så flot anbefaling af min blog, at man nærmest skulle tro, jeg havde betalt hende for at gøre det. I dag er jeg stadig overvældet, rørt, uforstående, taknemmelig og GLAD.

#6: Ovenstående leder mig videre til dette punkt, for jeg grinte ret meget af Cecilies ord, da hun kommenterede min ‘om’-sektion herinde. For dybest set er den yderst mangelfuld og på mange måder ikke-informativ. Det fik mig til at overveje, om der i virkeligheden er en masse ting, jeg har glemt at fortælle. Tidspunktet virker derfor helt rigtigt, og jeg sætter nu gang i bloggerflosklen over alle bloggerfloskler: SPØRGERUNDE! De næste par dage får jeg givetvis ret travlt, og jeg kan ikke forestille mig noget hyggeligere end at sidde i Vanløse med en kop aftenkaffe og lade op ved at svare på jeres spørgsmål. (Eller også savner jeg bare at snakke endnu mere om mig selv.) Så please, stil lige et par. Ellers er det her akavet.

#7: Bare lige for at få the basics på plads vil jeg lægge ud med at sige, at mit navn er Karoline, eller faktisk Karoline Mathilde, og jeg er 24 år gammel. 90 procent af de mænd, jeg har været sammen med i længere tid, har heddet Christian – enten til for- eller mellemnavn. Det har fået mig til at overveje, om min skæbne egentlig er besluttet på forhånd. Jeg bliver ingenlunde overrasket, hvis jeg en dag får min Kong Christian, som er lige så skør, som min far, og jeg drives ud i en affære med hans psykiater. Nu ser det bare ud til, at mandemønsteret måske lidt er ved at blive brudt og afløst af et nyt. For lang tid siden kom jeg til at nævne, at jeg engang havnede på en knaldedate med en P3-vært (jeg arbejder stadig på at vinkle den fortælling, for den er sjov). Jeg ved ikke, om han har sladret, men nu er der altså en ny P3-vært (eller forhenværende) har skrevet til mig på Facebook(????) og inviteret mig ud på ‘en kop vin’, når jeg har fundet mig til rette i København. Lover selvfølgelig at opdatere på den front.

HUSK NU DE SPØRGSMÅL. <‘3

Næste indlæg

Mine 5 tips til Tinder