Genmæle - mest om HP, anoreksi og familie

Test: Hvilken bloggertype er du?

Det er snart ved at være store flyttedag, og selvom jeg virkelig ikke har brugt specielt lang tid på Projekt Nedpakning, har jeg for længst ramt det punkt, hvor jeg har brug for overspringshandlinger. En af de klassiske er på Buzzfeeds forunderlige platform, hvor jeg typisk lægger ud med en ret høj standard (“Here is how Trump i going to save America once and for all”), men efter en halv time tager man sig selv i at klikke ind på Tell me your favourite colour, and I will reveal what your 2017 will be like. Det er stadig en overspringshandling, men måske en lidt mere fornuftig af slagsen, og nu har jeg lavet endnu en test. Intet kan måle sig med min første, men sidder du med en bloggerspire i maven, kan jeg nu hjælpe dig på rette vej i det store blogland!

 

Hvad ville være dit største incitament til at blogge?
a. At jeg en dag kan blive min egen chef.
b. Incitament????? ??..
c. At kunne dele mine ord og tanker med en masse mennesker. Jeg føler, at jeg har en del at byde på.
d. Cut the crap. Der findes kun én grund til, at folk blogger: penge og gratis gaver.

Hvad ville være kirsebærret på din dag i dag?
a. Hvis produktionsteamet fra Vild med Dans ringede og ville have mig med i næste sæson.
b.Hvis Instagram uppede sit game en smule, og gjorde det nemmere for mig at få min profil til at se lidt skarpere ud.
c. Hvis Hella Joof kom til min by og holdt foredrag.
d. Jeg forstår ikke dit spørgsmål, og jeg bryder mig heller ikke om kirsebær uden for sæsonen.

Hvis du var en gud af den gamle skole, hvad ville så være den 8. dødssynd?
a. Egoisme.
b. Udtrådte UGGs.
c. Arrogance.
d. Navlepilleri.

Hvad lyder smukkest?
a. Du ka’ få masser af succes, men hvad det værd, hvis ik’ du deler det med nogen?
b. Til alle jer fuckbois og alle jer wannabe modeller, I ved godt, det kun er guldet der tæller.
c. So long as men can breathe, or eyes can see, So long lives this, and this gives life to thee.
d. Sæt dig ned, og lyt engang til det ord, som er frit, for du kan sige, li´ hvad du vil, hvis det er det, der skal til, sig’ hvad du føler, sig’ hvad du tænker, uden snærende lænker.

Hvad er din holdning til rygning?
a. Det lugter, men det må rygerne selv ligge og rode med.
b. Min Saks Potts er ikke fuldendt, før den ledsages af en Marlboro Light.
c. Intet dulmer kærestesorger, eksamensstress, generelt stress og generelle uønskede følelser, som en smøg gør.
d. Ad. Bare ad.

Vælg en bog.
a. Papmaché-reglen.
b. Skinny Bitch.
c. Rødby-Puttgarden.
d. Helt ude i hampen – Mails fra underklassen.

Hvilken af nedenstående sætninger irriterer dig mest?
a. ?Restauranten er ikke børnevenlig.?
b. ?Error 505. Der er sket en uventet fejl.?
c. ?Igår besluttede jeg mig for at kører til Århus for at spise frokost.?
d. ?Indlægget er sponsoreret af Rynkeby.?

Din livret?
a. CAAAAAARBS.
b. Røde bøffer og avocadoer.
c. Nettos spotvarehylder udvider konstant min horisont.
d. Mad siger mig ikke så meget.

Hvad ville du anse for at være den største bedrift?
a. At få børn!
b. 10K followers på insta.
c. At få udgivet en bog.
d. At Den Lyserøde Elefants identitet forbliver hemmelig.

Den mest legendariske blogger er uden tvivl?
a. Caroline Berg Eriksen.
b. Elin Kling.
c. Dines the Infotainer.
d. Bitterfissen Bethany.

Den hyppigste årsag til, at du bliver uvenner med mennesker, er?
a. Når jeg har spist al chokoladen.
b. Jeg satte engang ild til min venindes extensions, da vi var på ARCH, og det blev hun ikke ret glad for.
c. At de misforstår mig.
d. Når jeg giver udtryk for mine holdninger.

Hvad arbejder du med?
a. Mennesker.
b. Mit visuelle udtryk.
c. Mig selv, primært.
d. Ingen af delene, og det her er en elendig test.

Hvilket blogindlæg vil du være mest tilbøjelig til at klikke dig ind på?
a. “10 fordele ved et liv bag ligusterhækken.”
b. “MUSTHAVE ITEMS FOR THE MALDIVES.”
c. “Om eftertænksomhed og taknemmelighed.”
d. “Disse realitystjerner hader jeg MEST.”

Dit foretrukne medie?
a. Min blog, selvfølgelig!
b. Instagram og Snapchat.
c. De fleste medier kan noget, ellers var de her vel ikke længere?
d. Facebook, Instagram, Snapchat, Bloglovin’… jeg overvåger dem alle.

Hvad er flest billeder af på din telefon?
a. Mig  og min familie.
b. MIG, mad og mode.
c. Mit dyr, fejlstavede skilte og tvivlsomme selfies.
d. Screenshots.

FLEST A’er: DU ER DEN FAMØSE FAMILIEBLOGGER!
Når du er havnet her, er det nok fordi, du har mand og børn, som du elsker meget højt. Her er tale om inderlig, uendelig kærlighed, som har ført dig til den overbevisning, at din familie er ganske unik, og det bliver du nødt til at fortælle resten af verden om – selvfølgelig med dig selv i centrum, for du er trods alt den mest unikke i flokken. Du er ganske givet enormt likeable, og det bør netop være din styrke, når du skal i gang med at tiltrække dig læsere. 
Mit bedste råd: Lad være med at sige ja til alt. Din skærmtid skal nok komme (og den kommer nok hurtigt, hvis du skriver et eller andet kontroversielt om amning.)

FLEST B’er: DU ER DEN FOLLOWERSØGENDE FASHIONBLOGGER!
Du har fuldstændig styr på, hvornår H&M x EN ELLER ANDEN DESIGNER kommer med sit næste samarbejde, du glæder dig til CPH fashionweek, og du har ret godt tjek på, hvordan man udnytter Facetune og Unum på den mest optimale måde. Måske siger ord dig ikke specielt meget, og du har det med at gå kold i din fortælling efter HEJ BLOGGEN/SWEETIES. Til gengæld er du virkelig dygtig til at finde gode billeder af dig selv, og Tumblr er en inspirationskilde uden lige. Behøver man så overhovedet mere?  
Mit bedste råd: 
Overvej, om du virkelig behøver den blog. Måske er captions på Instagram nok til dig.

FLEST C’er: DU ER DEN OMFALOSSKUENDE, ORDKLØVENDE BLOGGER!
Du er sandsynligvis af den opfattelse, at blogland er blevet et stort, overfladisk virvar, hvor folk bevæger sig længere og længere væk fra det vigtige, essensen, det væsentlige. Og her er du! Den autodidakte ordjonglør, som, med en rygsæk fuld af fortællinger og erfaring, kan give bloggossfæren, hvad den inderligt mangler og hungrer efter: substans. Velformuleret substans. Du kunne aldrig drømme om at sælge ud eller gå kommercielt, for det er netop denne kapitalistiske tilgang til mediet, som har ledt til indholdsmæssig dekadence.
Mit bedste råd: Hold dit LIX-tal på et nogenlunde niveau, og pas på med at tage dig selv for seriøst.

FEST D’er: DU ER KOMMENTARFELTS-WRECKEREN!
Jeg ved ikke, hvem du er, eller hvordan du er kommet herind, men jeg bryder mig sandsynligvis ikke om, at du er her.
Mit bedste råd:
Keep it low key, og smut eventuelt ind på tumpe-testen og tag ved lære.

22 kommentarer

 • HAHAHAHAHAHAHA! Jeg elsker de her test.
  Kan dog godt tilføje 2-3 blogger-typer mere til listen 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hehehehehehe, i al beskedenhed er jeg selv ret stor fan. Vil imidlertid super gerne se din udvidede version.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  omg, ægte lol! og totalt spot on! føler jeg får ekstra point når jeg kan klassificere andre bloggere i kategorierne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Haha, værsåartig! Game master tildeler gerne de ekstra point efter sådan en begejstring. 😀
   (Eventuelle sammenfald med specifikke bloggere er imidlertid ikke tilsigtet.)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, jeg bøjer mig i støvet for dig! Jeg kunne ikke koncentrere mig om resten af testen efter sætningen med frokost i Århus – den fik mig til at indse, at jeg nok er en større gramma-nazi end først antaget…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det behøves altså ikke! Jeg er mere fan af at være ligemænd.
   Hahaha! Har det så meget på samme måde. Det gør jo decideret ondt at kigge på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg er C. Og D på de dage hvor jeg brækker mig inderligt over hvor selvoptaget, emotionel og fuldstændig for meget jeg egentlig kan være Jeg ville nok være A & C hvis ligustærhækslivet var noget for mig, for jeg elsker virkelig kulhydrater og chokolade og X-Factor, men er ikke så god til skrigende unger i netto…. eller bleer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Sådan er det vel nok for de fleste, tænker jeg. Heldigvis. Hurra, for sammensatte mennesker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Jeg havde kun et b. Men gulddreng er virkelig også min akilleshæl.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det er netop den effekt, han har på en. Jeg kan kun elske ham.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj øj øj. Det her lysnede min dag!

  Dines er ikke tilbage i blogland, nej, og hun har vist nok også (utilsigtet) formået at slette hele sit arkiv i katakomberne under den sløjfede kirkegård, der var infotainer.dk.

  Men damen bag Dines er her. Et sted. Med sit barn, sin mand og alle ordene. Og hun glemmer aldrig i sit liv, at der var nogen der lyttede dengang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Og Dines har været lige her. Det var dog det største. Du var der også engang, hvor jeg havde virkelig meget brug for det, og hvor var det bare vigtigt.
   Vi er mange, som savner dig og håber, at du har det godt, og sådan ser det heldigvis også ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej hvidkaffe!

   Damen bag Dines er tilbage – nu i civil. Fuldt navn og det hele. Enkelte af Dines’ ord er røget med, men primært ser vi fremad.

   Find mig her: http://www.icarriedawatermelon.dk.

   Jeg glæder mig til at læse med fast hos dig.

   Møsser!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   !!! Det skal fejres!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er savnet, Dines. Men heldigvis har vi Karoline!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Årh, altså… ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Åh, Karoline! Du er jo fantastisk! Jeg faldt tilfældigvis over din instakaffe og blog, og hold kæft hvor er du sjov, ærlig og fyldt med selvironi. Jeg læser aldrig blogs og kender faktisk slet ikke til den verden. Jeg magter simpelthen ikke at læse om hvilken ny kop, der er købt til Royal samlingen, eller hvilken solhat der er et musthave. Sidstenævnte er nok mest fordi jeg har har et ret aflangt ansigt, og hatte bare ikke rigtig klæder mig! Jeg kom selv ud af en spiseforstyrrelse (kan man sige det?)(hvornår var jeg inde i spiseforstyrrelse?), for halvandet år, og derfor holder jeg mig langt væk fra #fitbyindsætselvetallerandether profiler. Jeg er simpelthen blevet for doven til at gide at gå op i, hvordan jeg bliver tynd af udelukkende at drikke gedemælk.
  Nå, men med denne lange kommentar ville jeg egentlig bare lige sige tak. Tak fordi du er så ærlig og lige til.
  Jeg måtte også lige følge din profil på insta, så du i hvertfald ikke går i glemmebogen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Årh, Lotte. Det var saftsuseme sødt, og hvor er jeg glad for, at du helt tilfældigt fandt vej herind. Har det på samme måde med muskelprofilerne, altså de forfølger mig lidt, fordi jeg engang var ret begejstret for dem, men de hjælper mig vist ikke specielt meget. Og flot! Sejt, du er, hvor du er. Jeg kan forresten berette, at gedemælk er ret not, hvis du virkelig vil superfoode dig selv, skal du malke en kamel. Selv tak! Jeg håber, at du har lyst til at hænge på. Alt det bedste herfra. ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • What? Er Dines tilbage? Kan ikke finde hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genmæle - mest om HP, anoreksi og familie