Slow Joe har givet de sidste svar (primært om blogs og voksenplaner)

Kriser pt. i moderat grad over…

… hvor tæt jeg var på at give kundeservicemedarbekderen i Kvickly et møgfald, da hun prøvede at belære mig om skyr, og på samme tid nægtede at give mig de 13 kroner retur, som butikken uretmæssigt havde stjålet fra mit Dankort. Undskyld, jeg var ret sulten, og til en anden gang skal jeg nok lade være med at bruge ordene ‘alternative facts’ i en indkøbssituation.

… cyklisterne i København. De er sindssyge, anarkistiske og tydeligvis ret OK med at dø i en højresvingsulykke. Derfor er jeg også lidt foruroliget over min egen cykeladfærd, som alle dage har grænset til at være irriterende regelret, men at jeg allerede er begyndt at adaptere den uacceptable adfærd, som hersker på de københavnske cykelstier. Heldigvis har jeg fået mig en cykelhjelm. (IKEA, 179 kroner. Og den er flot og sort.)

… at det i morgen er den 1. februar. Det betyder, at det er min første dag i praktik. På Femina. Et rigtigt voksenjob. Jeg kan ikke engang finde ud af at skifte en støvsugerpose, jeg har stadig til gode at finde ud af, hvad en forskudsopgørelse er, og om det er noget, jeg bør tage stilling til, og sommetider glemmer jeg at lukke min mund, så der løber savl ned fra min hage. Det skal nok blive godt, det her.

… at have en roomie, som ligesom også har madvarer stående i køkkenet. De er ikke mine, og det kræver altså lidt tilvænning. Nu har jeg drukket halvdelen af hendes letmælk (første gang var et uheld) og jeg har minimum spist halvdelen af hendes tyrkisk peber-bolcher. Det var ikke et uheld.

… min far. Ja, ham. Igen. Fortsættelse følger.

… at i morgen også bliver den første gang i et halvt år, hvor jeg kommer til at iføre mig en BH (eller i hvert fald bare sådan en blondesag uden bøjler.) Mine lunger er allerede begyndt at brokke sig.

… gamle damer med gangstativ på Falkoner Allé/Gammel Kongevej/Vesterbrogade/alle andre gader.

Ønsk mig nu lige held og lykke, ing’?

38 kommentarer

 • Emilie

  Jeg er vild med dig og din blog 🙂
  Har brugt de sidste par dage på at læse alle dine indlæg!
  Du skriver virkelig godt! 🙂
  Det gør mig ondt ift din far, jeg håber dog du får det rigtig godt i Kbh og alt andet lykkes for dig 🙂 jeg følger i hvert fald med fra sidelinien!
  Så tak for dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Årh, tusind tak, Emilie. Du er dæleme en putte! Jeg er glad for, at du er med, og det skal DU have et gigantisk tak for. ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super meget held og lykke! Håber din første dag gik bad-ass 😀
  Da jeg flyttede til KBH tvang min kæreste mig også til at køre med cykelhjelm, og jeg bruger den konstant. Skal dæleme ikke få kraniebrud, fordi folk kører som om de ejer hele cykelstien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det skal nok ende med badass, men lige nu er jeg vist stadig temmelig newb – dog med cykelhjelm og hjernen i behold.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   PS. Fornuftig kæreste!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykkeee!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trafikofferet

  Jeg er færdiguddannet, arbejder som advokatfuldmægtig, ejer min egen lejlighed, er i et fast parforhold og alt muligt andet voksent, men jeg har heller ingen idé om hvordan man skifter støvsugerpose. Ved ikke engang hvilke poser den bruger eller hvor man køber dem henne? Det klarer mor stadig for mig, mere voksen er jeg heller ikke.

  Og pas på dig selv i den københavnske trafik! Hilsen en indfødt som er blevet kørt ned i højresvingsulykker flere gange og som efterhåndet har fattet at det ikke nytter noget at “stå på sin ret” i trafikken (i hvert fald ikke som cyklist). Fun fact; så er der klart flest unge kvinder der bliver kørt ned (altså forholdsmæssigt i forhold til andre befolkningsgrupper), nok fordi de er de mest stædige og insisterer på fx at køre frem når de må, selvom der er dumme billister der vil til højre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Så stemmer jeg for, at vi får det lært. Det kan sgu ikke være rigtigt, at noget så basic kan volde så store problemer. Jeg skifter posen (korrekt) næste gang, den trænger, og jeg udfordrer dig til at gøre det samme.
   Ja tak, jeg synes, at det er umuligt ikke at passe på og være i über alarmberedskab. Jeg har faktisk godt hørt om den ærgerlige statistik, og ud fra mine observationer, vil jeg vove den påstand, at mange unge kvinder cykler med hovedet under armen – altså.. hold op, hvor ser man mange, der ikke orienterer sig, skaber øjenkontakt, SMS’er, fikser musik, snakker i telefon and what not. Forstår det ikke. Slet ikke i Kbh.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Held og lykke i dag <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Good luck 🙂 Er sikker på, at du får den fedeste første dag 🙂 PS. Det der med cyklisterne gælder også for bilister/pendlere – og det smitter. Dælme ikke godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Well, det havde jeg desværre lidt på fornemmelsen. ☹️ Og TAK TAK TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det skal nok blive godt! Undlad evt at handle i Kvickly fremover. De har godt nok et stort udvalg, men også uforholdsmæssigt høje priser.
  Køb ind i Føtex i Frederiksberg Centret, KIWI på Smallegade (og som fast har 20% på alt frugt/grønt med det gratis kiwikort), døgnnetto nede ved frederiksberg rådhus og skal det endeligt være nogle lidt lækre, særlige ting, ligger der en fin Irma gemt inde ved siden af Falkoner biografen (som btw også er klart den bedste biograf i området).
  Damerne med rollatorer vænner du dig til. De er ligesom barselskvinder med store barnevogne en fasttømret del af den Frederiksbergske ro og stemningsfulde miljø. Og de plejer nu at smile pænt og gøre plads.
  Skriv endelig for flere insider tips og tricks fra en ægte Frederiksbergborger, der ved hvor man køber de billigste friske blomster og får den bedste bagel.

  Held og lykke med i morgen! Krydser hvad krydses kan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Haha, tak! For god ordens skyld vil jeg gerne understrege, at vi altså også har dagligvarebutikker i Jylland. Kvickly har bare min Coop-sodavand, og det var derfor, jeg var der. Men please! Tips! Bedste kebab, bedste morgenmad? Bring it! Og tusind tak for det. ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise S

   Jeg blander mig lige Bedste kebab får du ingenlunde på det pæne Frb! Så er du nødt til at komme til Nørrebro – den hedder Five Star kebab og ligger over for Assistentens Kirkegård. Nogle mennesker vil dog nok argumentere for, at man skal lidt længere ind ad Nørrebrogade til Konyali. Men det er en smagssag, begge er solide. Bedste morgenmad får man på Sidecar i Skyttegade (dog aaaaltid fyldt, så man skal lige bestille bord), derudover er Mad og Kaffe (Vesterbro og Amager) også altid lækkert, omend lidt i den dyre ende ift. mængden. Og hvis det skal være lidt eksotisk, kan man få libanesisk morgenmad på Mahalle i Birkegade. Det kan altså også noget – prøv evt. at søge #mahalle på insta, så kan du se, hvor pæn deres mad er (det er vigtigt jo)! Og held og lykke på Femina i dag – er sikker på, du allerede er godt i gang med at vinde alles hjerter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Altså, jeg er da godt klar over, at Frederiksberg ikke er kebabbens hjemland, men det må da være muligt at opdrive bare én nogenlunde habil rulle? Jeg bliver nok nødt til at søge videre her i området, så jeg kan få min nye stambar (for Assistentens Kirkegård er jo bare herre langt væk. :p) Og mænne mænne tak for det! Håber på, at jeg formår at tale mig selv varm, så om et halvt års tid, måske…
   PS. Planlægger allerede en tur forbi Five Star og Konyali i weekenden. YUMMMMM

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Rigtig meget held og lykke.
  Du kommer til at rocke både Femina og København:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Tak! for den med at glemme at lukke munden, og den resulterende savl ned ad hagen. Jeg troede jeg var den eneste det skete for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke ❤

  BH med bøjle, hvad er det? Har seriøst ikke haft sådan en på i over 4 år og jeg har haft et voksenjob i al den tid. Nogen det mangler at fortælle mig noget?!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Haha, you go girl! Bh’en ryger igen i morgen, men dagens kjole er lidt gennemsigtig, og måske det liiiiige er offensivt nok at lægge ud med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Godt valg

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HH

  Åh det bliver godt i morgen.
  Hvis du nu starter ud med at få en arbejds-ven, det er vigtigt – og sådan en kan du opsnuse ved at vise et glimt af hvor sjov du er (Bevis = for tre minutter siden hvor der kom en hamster-lignende lyd af et grineanfald, da jeg læste om din åbne mund/savl!)
  Det skal nok gå godt. Hvis ikke, så er trøsten at første dag altid er lidt crap.
  Krydser fingre for dig :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Aaaw, det var en dejlig besked. Tusind tak! Jeg prøver med charme!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey, hvis man har landet en praktikstilling hos Femina, så behøver man slet ikke kunne alt det andet der. Det giver sejhedspoint nok i sig selv! Jeg hepper på dig 🙂

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Merci! Hehe, jeg kan sandsynligvis ikke bare læne mig tilbage i stolen og slappe af – men det har jeg heldigvis heller ikke lyst til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S.

  Held og lykke! De kommer helt sikkert til at elske dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Held og lykke – jeg er sikker på de er svineheldige at ha fået dig. 😉 PS. Cykelhjelm, eneste fornuftige valg på cykel i København! It is insane! Men man vænner sig uhyggeligt hurtigt til det. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   TAK! Det håber jeg. (også cykeldelen, lige nu kører adrenalinen rundt med pedalerne..)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krydser alt hvad der kan krydses. Er sikker på det bliver godt. Elsker din t-shirt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Tak, søde du. Det er jeg heldigvis også selv det meste af tiden. 😉 Hehehehehe, den er også en af mine yndlings – Primark. Altid Primark!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ane

   Uh, bestiller du så hjem fra hjemmesiden? Har lige kigget den igennem for Harry Potter-musthaves, men jeg kan kun finde 2-3 gode ting. Og ved du om de altid har nye HP-sager i deres nye kollektioner? 😀 (blev lige ramt af akut behov for at eje mere JKR)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hvis du har fundet Primarks forjættede webshop, vil jeg meget gerne høre om det. 😀 Jeg har ikke haft held med det endnu.
   Hm, også der må jeg melde pas, men jeg håber det lidt. I hvert fald bliver ens ture til europæiske storbyer bare lidt federe, når man kan hive noget HP-merch med hjem. Håber inderligt, at du kan få tilfredsstillet dit behov, og hvis du gør, må du lige give en tilbagemelding.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ane

   Damn it, Primark. Jeg fandt først ud af manglen på “kurv”-knappen, da jeg havde kigget samtlige produkter igennem og fundet en masse favoritter. Men tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det har jeg godt prøvet – også mere end én gang. Det er et trist sted at være.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slow Joe har givet de sidste svar (primært om blogs og voksenplaner)