Kærlighed(sskod)karma

Flere fede discountvarer, jeg ALTID har hjemme

Så er jeg klar med en ny omgang anbefalinger, som både vil gøre mund, numse og pengepungen glad. De første fem kan findes lige her!


Hvad? Ketchup (uden tilsat sukker). Hele mit liv har jeg været en Heinz-pige. Eller dybest set har jeg vel egentlig bare været en ketchuppige, og jeg har tit stået og spist tomatmassen med ske direkte fra dunken. For et par år siden kom Lidl til min by, og her fandt jeg en ketchup, som var så billig, at den umuligt kunne være god. Men det var den, og faktisk er den ret tæt på den ægte vare, det vil sige Heinz, den koster bare under det halve. Den findes i øvrigt også MED tilsat sukker, og den smager præcis ligeså fint.
Hvor? Lidl.
Pris? 8 kroner for 500 ml.


Hvad? Hvis jeg skulle lave en Top 10 over de mest prollede fødevarer/ting, man kan putte i munden, så ville Knorrs Aromat score ret højt. Beholderen ligner noget, en følgevognschauffør har designet i 70’erne, men indholdet kan forvandle selv det tarveligste iceberghoved til det pureste ganeguld. Desværre koster “kryddersalten” 16,95 for 60 gram, hvilket jeg personligt mener er lige i overkanten. Heldigvis redder Lidl os igen! Jeg har nemlig fundet ud af, at deres Seasoning Salt smager ret meget som the real deal, og til den pris er det nærmest en foræring. (Pssst, deres kartoffelkrydderi smager præcis som Santa Marias Pommes Frites-krydderi, og den kan virkelig også anbefales!)
Hvor? Lidl
Pris? 10 kroner for 200 gram.


Hvad? Et af mine mange mantraer her i livet er, at man aldrig nogensinde skal forsømme sin numse. Derfor er blødt toiletpapir et must. Lambi gør arbejdet godt, men man betaler også for det. 8 ruller koster rask 35 kroner, og det er endda for 3-lags. Gæt hvem, der kan gøre det bedre?
Hvem? Lidl!
Pris? 25 kroner for 10 ruller med 4 lag.


Hvad? Cheasy laver en ganske hæderlig vanilleskyr, men i min optik er den alt, alt, alt for sød, og jeg bliver altid nødt til at blande den op med noget kvark, før det bliver, som jeg vil have det. Nu har jeg imidlertid fundet en ny skyr med vanille, som ikke er kvalm, selvom den er ekstra cremet. Desværre kommer den kun i en meget lille beholder, som kun svarer til 1 (1/2) morgenmåltid.
Hvor? Lidl.
Pris? 7 kroner for 350 gram

Hvad? Jeg har længe gået og luret må de notoriske yeast flakes, som veganere og andet godtfolk har snakket varmt om så længe. Men i Danmark koster gærflagerne en halv bondegård, og det er jeg ikke villig til at betale for noget, jeg ikke helt forstår, hvad er. I december hapsede jeg en bundsjat med hjem fra min lillesøster, og et par dage efter erhvervede jeg mig selv tre bøtter.

But still.. hvorfor? Gærflager er lidt funky, og de lugter også lidt funky. Man kan bruge dem på samme måde, som man ville bruge parmesanost. Det ville være noget nær blasfemi at påstå, at de smager ligeså godt, men det er faktisk ret tæt på. Desuden finder jeg det virkelig praktisk, at jeg altid har falsk ostesmag stående i køkkenet, som jeg ikke skal have stress over at få brugt, før det bliver grønt og levende.

Hvor? For at få fingrene i den sidste anbefaling skal du et smut forbi Amazon. Her kan du erhverve dig 3 bøtter gærflager á 125 gram. Køb dem lige her!

Pris? Tre bøtter koster 8,85 £. Det svarer til 76,50 danske kroner (afhængig af kurs).

 

25 kommentarer

 • Til november.. når jule varen kommer så får de nogle fantastiske gingerbread kager, med abrikos marmelade i… De fås med både lys og mørk over træk….. De lyn hurtigt udsolgt. … så det svært at have nogle til juleaften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Premium Mayonnaise fra Lidl til 13-14kr er en favorit hos mig (:

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dieter Albreck

  Aldi har øjne og øre overalt. Kommentaren var ikke clearet. Pseudonym påkrævet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dieter Albreck

  Ok, ok, så får i de sidste nye fiduser. Jeg arbejder i Aldi og vil da gerne dele mine favoritter med jer.

  Frisk pasta med svampe og trøffel. Find den på køl. Kog, olivenolie på og nyd.

  Spegeskinke på køl. Stor pakke dejlig røget skinke, aldrig har du set et stykke skinke være så fri for fedt. Put det på din pizza, eller spis det direkte fra pakken når du er alene i køkkenet.

  4 lags toiletpapir. Præget på begge sider med søde hvaler. Du får lyst til at tegne dem op med en fin tusch, så søde er de.

  Kold kaffe til 6,50. Nup den røde, espresso, riv folien af, påsæt låget igen og sug.

  Protein rugbrød. Blå pakke, øverste hylde. Når dit rugbrød skal være blødt og smage af noget.

  Mørk chokolade. Moser Roth, 70 eller 85%. Hvis du kan lide CHOKOLADE.

  Wild thing, rødvin. Den med motorcyklen.

  Økologisk veganer smørepålæg. Alle varianter. Igen på køl.

  Frossen grøntsags lasagne. Ikke sund, men du kan se og smage hver grøntsag der er brugt.

  Alt is. Seriøst.

  Selv tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Og du skriver endda under pseudonym, som en sand profet ville gøre det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ck

   Kan man få priser på de lækre sager du nævner??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lidl har mange gode varer og til billige priser i forhold til de andre supermarkeder. Jeg er ikke så glad for Aldi. Deres butikker (dem jeg har været i) roder enormt meget og det kan jeg ikke overskue.

  High five for disse indlæg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er fristet… og jeg bevæger mig ellers sjældent ind i lidl/aldi-mysteriebutikkerne. Jeg bliver simpelthen for forvirret over alle de der udenlandske varer, der skal ligne kendte mærker, og så alligevel ikke. Og så har mine mange år som Irma-pige nok spoleret min evne til at ignorere stablede papkasser og paller i butiksrummet…
  Men …. den skyr der. Eller isk. Den ser ok stor ud på billedet, og du skriver at du har over gennemsnitlige hænder og at dåsen er lille. Count me confused. Men har stadig lyst til at spise den!

  Netto har også helt hæderligt, blødt toiletpapir i deres faste sortiment. Tror det koster 16 kr, men der er så også kun 6 ruller i. Men det har flere lag er muy populært herhjemme.

  Flere af disse indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   De forvirrer også mig, men nu har jeg trænet mig selv til at være ret målrettet, og det hjælper på hjernevirvaret. 😉
   Hehe, jeg forstår, hvad du mener. De første par gange troede jeg også, at det var 500 gram, og nu er min konklusion, at de må have lavet noget emballage med optisk illusion. For den er altså ret lille.
   OG sir yes sir! Jeg er allerede I gang med at afdække markedet for flere fund!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Var super da jeg boede overfor en lidle… De havde en pake med solero ligne is, i mi I format. .. billige gode og uden det tilsætning jeg ikke kan tåle (eller også var der så lidt så det gik)
  Og grønt afdelingen er super… til jule får de nogle gode honningkager, også føre de æggefri koldskål
  jo jeg ville handle der mere hvis de var tæt på, men jeg rejser ikke med tog for at handle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mulle

  Lidl er guld når det gælder om at det skal være billigt tror jeg sparer ca 50- 100 kr. I ugen ved at handle der. Det eneste de mangler er sojasovs og æggenullder, da jeg spiser en del asiatisk inpiret mad. deres grønt er mega godt, friskt og til at betale. Og deres udvalg af lactose fri mælkeprodukter er enormt i forhold til både Kvickly og Føtex. Og så er deres spotvarer også i en god kvalitet
  (Måske er Aldi billiger men hvem handler også der? 😉 )

  Sikke en smøre men jeg elsker bare at handle der

  Sikke en smøre

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg handler i Aldi. De har god og billig kvark, skyr og kaffe – og deres toiletpapir er åbenbart også kvali!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Okay, jeg kan godt se, at jeg slet ikke udnytter den lokale Lidl godt nok. Jeg har jo slet ikke luret alle de der seje ting! Jeg bliver altid bare overvældet af deres frugt og grønt-afdeling, og går derfra lignende et utroligt sundt menneske (hvilket jeg bestemt ikke er!), men det skal de så også have point for 😀

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   At handle i Lidl er faktisk lidt som at gå på skattejagt. Men den rette ro og omhu, kommer man jo derfra med guld og ædelstene – og ikke kun billige gulerødder!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker Lidl! Der ligger en lige om hjørnet fra, hvor jeg bor, og før jeg flyttede hertil, havde jeg ikke den store fidus til de tyskere der, men jeg er godt nok blevet omvendt nu. Og also, jeg er afhængig af Knorr Aromat på mine æg – hvis den der kryddersalt kan erstatte det, er du min nye yndlingsperson!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Samme her (tydeligvis!)! De kan altså noget. Giv endelig lige en opdatering på Aromat-fronten. Jeg håber virkelig, at den falder i god smag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh det toiletpapir er jeg også faldet for! Jeg anbefaler også gerne Aldi’s for 12 ruller til en sølle pris af 25-26 kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Selvfølgelig topper Aldi den! Jeg takker for tippet – den ryger i kurven næste gang!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  Karoline, jeg eeeelsker dine discountvare indlæg <3 <3 <3 <3 <3 TAK for dig og din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Gærflager er også helt fantastisk i røræg! Hvis man er til den slags.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed(sskod)karma