6 ting jeg savner ved Jylland

Franske horeunger #5


#1: Været på WestMarket og købt mad fra SMAG. Konstateret, at deres mad i det hele taget mangler smag. Til gengæld var filterkaffen og sneglen fra KHORN ganske anbefalelsesværdige. Desværre kom jeg lidt i karambolage med den kvinde, der sad bænket ved siden af mig, og hun udbrød ret uprovokeret “du kan bare sidde der, hvis du ellers fatter, hvad jeg siger!” Resten af selskabet (altså hendes) kiggede undskyldende på os og beklagede.

#2: Jeg begynder bedre at kunne forstå det der København er life state of mind, hvilket jeg ellers aldrig helt har fattet før. I onsdags var jeg ude på min sædvanlige gåtur efter arbejde, og pludselig kunne jeg fornemme, at der foregik nogle lidt usædvanlige ting foran mig. Der var en del brag, nogle utilfredse demonstranter, dobbelt så meget politi og en horde af journalister og fotografer, som fulgte optøjerne tæt. Jeg skulle tage en hurtig beslutning: enten måtte jeg gå alene gennem Assistentens Kirkegård, eller også skulle jeg vandre ind gennem demonstrationen – for hjem skulle jeg jo. Det blev sidstnævnte, og jeg oplevede gennemgangen som helt og aldeles ufarlig. Alligevel stormede jeg hjem og livestreamede slagets gang resten af aftenen, som var det Messias’ opstandelse. For en måned siden havde jeg nærmest været ligeglad.

#3: Af mindre flatterende ting jeg har bedrevet inden for det sidste døgn kan jeg nævne: forsøgt at spise en bussemand, klippet kønsbehåring med en køkkensaks (lykkedes ikke) og skåret i en selvdiagnosticeret ligtorn på min venstre lilletå (mislykkedes også).

#4: Faktisk har jeg også siddet med en pincet og plukket hår fra min brystvorte, men der var nærmest for meget usexyness i ovenstående, så jeg blev nødt til lige at splitte den op.

#5: Kent the Corrector (eller bare Kent, feminas korrekturlæser og eneste mand på redaktionen) og undertegnede havde i fredags en samtale om den danske kommatering. Kent er af den overbevisning, at kommareglerne begrænser folks sproglige kreativitet, hvilket jeg synes er et uhyre interessant synspunkt, som jeg aldrig tidligere har overvejet. Manden har jo ret. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har skriblet guldsætninger ned, som jeg har slettet igen, fordi min kommatering var helt fucked. Kent the Correctors råd: Brug kommaer vejledende. Dit budskab er det vigtigste. 

#6: Det er lidt gået op for mig, at jeg på mange måder har misforstået, hvordan man driver en blog. Argumentet for disse horeunger var jo netop, at det skulle være en opsamling af øjeblikke, som nødvendigvis skal nedfældes herinde, men ikke kan bære et helt indlæg i sig selv. Nu kan jeg blot konstatere, at ét enkelt af mine punkter er mere teksttunge end enkelte andre blogejeres samlede værker tilsammen. Hvis jeg var lidt bedre til at koge suppe på brugt bouillon, ville jeg jo nærmest udkomme hver dag!

#7: Forleden var Mads Christensen i Monopolet, og min lillesøster tippede mig efterfølgende om, at han havde udtalt sig i meget positive vendinger om Allers kvindelige ansatte, som generelt bare er meget attraktive (jeg giver manden ret. Ikke kun fordi jeg er vild med ham.) Nu er det så bare, at jeg tænker, at det næppe kan være en tilfældighed, at manden har haft sin ugentlige gang i huset i flere år, men han så vælger at slynge den kommentar ud, kun få uger efter jeg er begyndt på stedet. Den trekant kommer tættere på. 

#8: Venner. Det er 16 år siden, Sisse Marie vandt MGP med ordene baby, sig at du har brug for mig. 16 år. 

Næste indlæg

6 ting jeg savner ved Jylland