10 ting om kvinder - fra en, der ikke selv er det

Infotaineren er tilbage!

Kære venner!

I dag er en god dag. Jeg har haft et super lækkert interview, kørt i taxa for en kvart SU, og så er nedenstående kommentar lige trillet ind i mit felt. 


Dines the Infotainer er tilbage – eller i hvert fald er Karoline, som hun hedder, her igen. 

Karoline ved det nok ikke selv, men jeg fandt hendes blog, da jeg var allermest syg og dårlig. I to uger var hun det, der gjorde mine måltider hyggelige, for når maden blev serveret med hendes ord, var den ikke nær så svær at sluge. 

Jeg skrev til hende en dag, og jeg kan huske, at jeg ikke havde det specielt godt. Jeg skrev, at jeg troede, at jeg var hende. Og så skrev jeg sikkert også en masse andet volapyk, som nok ikke giver så meget mening i dag. Men hun svarede mig, og det var der, jeg fandt ud af, at hun ikke var Dines. Hun var faktisk også en Karoline. 

Med andre ord: hvis I savner en blog til jeres roll, er Icarriedawatermelon nok et meget godt bud. 

Næste indlæg

10 ting om kvinder - fra en, der ikke selv er det