Infotaineren er tilbage!

5 ting, jeg stensikkert aldrig køber igen + et tip

Jeg har ofte held i bøssen, når jeg afprøver nye produkter, men sommetider – heldigvis ret sjældent – bliver jeg også slemt skuffet. Forhåbentlig kan indlægget her tjene som en ‘lav ikke den samme fejl, som jeg gjorde’. Velbekomme!


MAC Eyebrow Pencil
Indrømmet. Jeg er ingen makeup-ørn, men jeg har alligevel stadig en del erfaring med optegning af bryn. MAC har efterhånden fået kultstatus, hvilket vel mestendels er relativt velfortjent – men det er eddermaeme ikke på grund af deres eyebrow pen. Den holdt cirka til 20 x sorte bryn, hvilket altså ikke er godt nok, når den koster 150 kroner. I løbet af dens levetid nåede jeg aldrig at blive fortrolig med den – måske jeg havde været fan, hvis de havde givet mig lidt mere at arbejde med.


nordik dampcigaret
Jeg er ret cool, men det synes jeg beklageligvis ikke, at dampcigaretmaskiner er. Fordi det er vigtigt for mig at opretholde mit image, søgte jeg efter en damper, som var lidt mere classy at kigge på. Og jeg fandt den! Desværre er den ret dårlig, og det nordiske navn og design kan ikke helt opveje det faktum, at den slet ikke kan tilfredsstille mit nikotinbehov. Desuden skulle én dampkapsel(?) svare til to pakker smokes, men også her holder den mere, end den kan love.


Aussie 3 Minute Miracle Light (en slags hårkur i mousse-form)
Efter første gang med moussen føltes mit hår mest af alt swimmingpool/klorramt, stridt og umuligt at rede ud. Da jeg gav kuren en chance nummer to, satte den der tryk-dims sig fast, og moussen sprøjtede ud i stride strømme over hele badet. Til trods for et helhjertet redningsforsøg med skum i hele munden som følge, var der ikke noget at gøre, og beholderens indhold skyllede ubrugt ned i fællesbadets tarvelige afløb. Til gengæld var 3 Minute Miracle Light mindst ligeså tarvelig, så dybest var tabet nok ikke så stort.


L’oreal Extraordinary CLAY Dryshampoo
Jeg fandt denne den i SuperBrugsens rodekurv til sølle 10 kroner, hvilket gør det noget nemmere at komme sig over, hvor udueligt et produkt det er. Tørshampoo skulle helst gerne skjule det værste hårfedt, og hvis den er god, bidrager den også med god duft og ekstra fylde. Den her gør intet. Dit hår bliver hverken mere eller mindre flot eller fedtet, det bliver bare præcis, som hvis du havde gjort absolut ingenting.


Go’e Kyllingefrikadeller med gulerødder
Ja, jeg kunne måske have sagt mig selv, at det her ikke var det mest geniale køb, men jeg orkede ikke selv at røre en fars, jeg var sulten, og Netto var tættest på. Frikadellerne er så kønsløse, at jeg ikke engang ville fodre dem til legekammeraterne til mit imaginære barns fødselsdagsfest.

Og til slut et lille tip…
Jeg har lige købt to nye jakker, som jeg ret beset ikke havde brug for (men de var sorte og pæne, og så ved I godt, at der ikke er noget at gøre.) Jeg gav kun 130 kroner for dem, selvom de egentlig kostede 630 kroner. Cirka en gang om måneden handler jeg også gratis for 100 kroner i Kvickly og SuperBrugsen. For at komme væk fra den kryptiske tone kan førnævnte lade sig gøre, fordi jeg er tilmeldt sådan nogle brugerpaneler – M3 Panel og Userneeds (sidstnævnte bliver man medlem af ved at deltage i deres surveys, som kan poppe op på hjemmesider, ofte DMI, hvorefter man er medlem. Alternativt kan jeg henvise jer pr. mail, så send en kommentar i min retning, hvis I vil ind i logen) – som flere gange om ugen inviterer mig til spørgeskemaundersøgelser pr. mail. Hvis I har en tendens til at bruge 2 timer på Instagram om aftenen, når I egentlig burde sove, vil jeg opfordre jer til at prøve det her gak af og bruge tiden på det i stedet. Fidusen er, at I optjener point for hver undersøgelse, I udfylder. Point, som I senere kan indløse til gaver og/eller gavekort. Jeg har lige fået foræret 500 kroner til Zalando, og i morgen regner jeg med, at der kommer et gavekort til Coop gennem min brevsprække. Undersøgelserne handler som oftest om et nyt Arlaprodukt, streamingtjenester eller bankservices – noget sjovere end andet – men jeg synes faktisk, at det er ret afstressende at sidde og klikke felter af, mens mine sovepiller begynder at virke.

 

43 kommentarer

 • Anne Thomson

  Nu har jeg deltaget i en del spørgeskemaer på M3, men jeg kan umiddelbart kun købe deres grimme glaskugle-nøgleringe eller donere mine point som penge til nogle frivillige organisationer. Hvilket jo heller ikke er helt dumt. Men. altså ikke lige det, jeg havde forestillet mig, haha! Hvordan får en grådig idiot som mig rabatkuponer og andet ud af det? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hahahahahahaha, jeg er SÅ meget med dig på den der. 😀
   Jeg har lige undersøgt min profil, og hvis jeg går ind i webshoppen og klikker ‘gavekort – donationer’ af ude i kategorilisten, kommer de både op til dansk supermarked, Coop, supergavekortet osv. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Orw. Jeg vil også gerne være med i userneeds klubben

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Åh, jeg vil herre gerne med i Userneeds’ klubben! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Anna

  Godt jeg har dig!
  Min veninde var lige ved at lokke mig til at købe den der øjenbrynsblyant fra MAC! :O
  Desuden vil jeg også gerne være med i Userneeds klubben!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   😀
   Hvis jeg var dig, købte jeg den ikke. Det er mere besvær end gevinst.
   Yes. Jeg skriver dig på!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg vil også gerne henvises til Userneed ^_^

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg bliver så glad, når mine tips ikke er ubrugelige! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil også gerne henvises til Userneed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil også gerne henvises til Userneed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil også mægtig gerne indrulleres i den Userneeds-loge, så jeg vil også gerne henvises. Og tak for en ærlig, sjov og velskrevet blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det kan jeg mægtig godt forstå. Jeg skal nok få dig indlogeret. 😉 Og af hele hjertet tak, Camilla. Du er da lige aftensolskin på min mandag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kære Karoline, tusind tak for endnu et herligt indlæg! Jeg læste din indledning flere gange, fordi der i mit hoved var et eller andet, som bare ikke stemte… og nu kan jeg simpelthen ikke lade det ligge, og vær sød ikke at blive fornærmet, når jeg nu pointerer, at det hedder ‘held i sprøjten’ eller ‘skud i bøssen’. Jeg er allerede flov over, at jeg følte mig nødsaget til at kommentere det, for det er i grunden pis’ ligegyldigt. Undskyld, du er nice <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Hehehe, åh hvor er du dog pisse sød, Cecilie. ❤ Du har helt ret, min brug af vendinger er helt fucked. Rent praktisk foregår det sådan, at jeg lægge ud med at skrive noget, der er helt forkert. Så bliver jeg opmærksom på, hvor forkert det er, og så ender jeg med at tænke ‘hmm, held i bøssen, why not’, og det får lov til at stå. Samme fænomen optræder mange steder på min blog, om det bunder i sproglig inkompetence eller sproglig innovation er nok et spørgsmål om øjet, der ser – men hvorom alting er, er jeg meget langt fra at være fornærmet. 😉 jeg synes også, at du er nice, og må du fremadrettet have al mulig skud i sprøjten.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Altså jeg vil herre gerne være med i den dersens Userneeds-loge! Kan du henvise mig, Karoline? P.S. Tak for en vældigt sjov og rar blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det kan jeg da bare VILDT godt forstå, det er også et fedt sted at være. 😉 Jeg har sendt en henvisning til din mail nu, som gerne skulle være på vej i din retning. Og kæmpe tusind tak til dig, Sarah – jeg er bare totalt taknemmelig for, at du gider være med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De der frikadeller der.. de smager så beige.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Stakkels jer. :'( Jeg har været for sent ude med oplysningsarbejdet

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Er virkelig fan af, at få at vide, når noget er noget juks! Blogland har desværre lidt en tendens til at springe juks over
  Du får lige et tip retur: Har du opdaget Aarhus Studenterradios podcast ‘Harry Pottcast’? Jeg er mega fan, og den er mega-nørdet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Meget enig. Man kan håbe på, at det skyldes, at de siger nej tak til samarbejde med skodting – meeen jeg tror desværre ikke altid, at det er tilfældet.
   WHAT! Den har jeg ikke hørt! TAK OG TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maya

  ….m3 selvfølgelig. Nu er jeg tilmeldt, og hvis andre nu skulle få samme idé, så gå lige ind under “henvis ven” og kopiér linket, så du også får point ud af at henvise 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Ah, yes! Smart! Har lige fundet ud af, at jeg kan henvise til Userneeds pr. mail, så hvis nogle er interesserede i det, let me know.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maya

  500 til zalando?! jeg har tydeligvis meldt mig til hos de forkerte

  efter nogle og 20 spørgeskemaerom lige fra hvad jeg spiser til morgenmad (nej) til hvilke reklamer der er sjove (ja!) har jeg nu optjent ca 1000 points… sådan ca. lige omkring nok til at skaffe mig selv en form til shotsbægre ud af is fra pointshoppen…… M1 it is!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Jeg klager heller ikke – men retfærdighedsvis skal det også siges, at det tog reeet lang tid. 😉 Userneeds er ikke ligeså generøse som M3.
   NICE! NEMT! Så mangler du bare 1000 point til, så har du hundrede bobs til mad. Jeg er vild med det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var også med i user nets, og det kan være meget sjovt, men nogle af deres spørgeskemaer er direkte dumme.
  De kan gå hvilken kaffe køber du, ingen mulighed for ikke at købe kaffe, hvilket jeg ikke gør (høre til en af de mennesker der ikke drikker kaffe.
  Eller de kan køre rundt i ring om benzin, efter man har svaret man ikke har bil.
  til sidst meldte jeg mig ud fordi de altid formodede at jeg som kunde vidste hvordan de ansatte i x firma blev behandlet.
  Det sagt så var det sjovt at se 20 slags juice og vurdere hvilken af 2 reklamer kan du bedst lide (ikke godt når man fandt begge dybt idiotiske)
  og jeg nåede at få et gavekort til boghandlen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Det har jeg ikke oplevet. Svarer altid på 2-3 indledende spørgsmål (har du bil, spiser du mælkeprodukter, kender du følgende virksomheder osv.) så man bliver sorteret fra, hvis den ikke er relevant.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Og med reklamer vil de jo netop gerne vide, hvis det, de har lavet, er noget juks. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg plejede også at blive sorteret fra… så ved ikke hvad der lige skete
   Jep og den med reklamerne er smadre sjov, selv når de begge er elendige. Gad godt have haft mulighed for at stoppe bilka mælketænder reklame
   Så tænketænker folk endelig skal prøve hvis de som du siger har 2 timer de kan bruge på det

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Heldigvis tager de typisk ikke mere end 10 minutter at besvare, så der er stadig en masse tid til Instagram og bloglæsning. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Havde faktisk også overvejet at få en damper, rimelig ligeglad med hvor kikset det er, jeg mener hvem vil ikke undgå at stinke af røg. Jeg ejede engang et par lyserøde crocks, det burde sige alt. Har dog hørt det er pissebesværligt, at de går i stykker og jeg overvejede ikke lige at jeg ikke har den bedste fingermotorik (i forhold til væske osv). Det var en kort affære, så at sige 🙁 måske man kan finde nogle ordentlige engangssmøger? Måske en idé til et indlæg, jagten på engangssmøger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Lyserøde crocs. <'3 Det lyder forfærdeligt smukt.
   Engangssmøger? Det har jeg faktisk overvejet. Bestemt en ganske kvalificeret ide!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Ha ha! Jeg kluklo også lidt over dit skudsmål til frikadellerne – især fordi jeg i dag netop i dag har serveret købefrikadeller for mit barns legekammerater! Det var dog et andet mærke… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hvidkaffe

   Haha, det skal I alle være glade for. frikadeller er jo også bare menneske/børnetreat No. 1, og når det er godt, er det godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K

  Hvordan tilmelder man sig Userneeds?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha. Elsker det ♥️ Du er den eneste blogger, der får mig til at klukke…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Infotaineren er tilbage!