Hvordan opfører man sig på en kirkegård?

Lommelinks #6 – HP-Galore

#1: Ja, vi var skuffede, da vi fandt ud af, at the Cursed Child jo egentlig ikke var en rigtig-rigtig Harry Potter-bog (selvom vi jo egentlig godt vidste det i forvejen.) Jeg vil ikke påstå, at følgende kan udfylde Rowling-hullet, og det skal man måske heller ikke, men i hvert fald er Harry Potter and the Methods of Rationality af Less Wrong enormt velfungerende fanfiction.
I stedet for at gifte sig med dumme Vernon, kastede Petunia sin kærlighed på en super brainy biokemiker. Harry er mega white and nerdy, interesserer sig for videnskab og science fiction, elsker at disputere, og så er han enormt irriterende. The Methods of Rationality er vanvittigt sjov, raffineret, intelligent og velskrevet på én og samme gang. Du kan både læse den online, men den er også at finde (gratis) som lydbog på iTunes.

#2: Det her er vildt. Og du bør ikke kun læse med for at blive forundret eller underholdt. Med lidt held bliver du klogere, og så er billederne dejlige at kigge på.
(Denne artikel er knap så munter, men det er igen Information, når de gør det godt. Jeg græd. Og græd. Og græd.)

#3: Muggle in the streets. Wizard in the sheets  eller I’d get sleazy with Ron Weasley – Det er sgu da for sjovt. Hvis jeg var typen, der brugte 100 kroner på vinyltrusser, var jeg totalt hoppet på dem her.

#4: Mere alvorligt kunne jeg dog virkelig godt finde på at købe disse træskeer til diverse madlavning og kagebagning. Jeg er ikke den store gør-det-selv-ørn (og jeg har heller ikke en af de der brændere, man altid fik lov til at lege med i folkeskolen) men jeg tænker, at projektet er meget nemt at gå til selv. Har du børn i den sløjddygtige alder (er der egentlig stadig sløjd på skoleskemaet nu til dags?) kan du jo sende poden afsted med noget bestillingsarbejde og en ske. Det havde jeg gjort.

#5: Når først de rigtige køkkenremedier er i hus, skal der selvfølgelig bages kage. Efter sigende var Hagrid ikke en specielt kompetent kok, men han skal have toppoint for indsatsen – og så selvfølgelig for hans legendariske Happee Birthdae-kage til Harry. Til min 25-års fødselsdag ønsker jeg mig en eksakt kopi af den, og jeg synes, at den her ligner et ret godt bud.

#6: Ingen lommelinks uden Buzzfeed! Sitet har – velsagtens som en form for public service – samlet 21 quizzer til folk, der stadig venter på deres Hogwartsbrev lige her – flere af dem er faktisk ret gode! (I får også lige 20 ting, I måske/måske ikke vidste om Harry Potter i forvejen.) — eller de her 31 posts af geniale fans (sjov! Og jeg skal nok stoppe nu.)

Der er flere lommelinks her, her, her, her og her

Næste indlæg

Hvordan opfører man sig på en kirkegård?